neděle 28. března 2021

Tyran | Knihodojmy | Megaknihy.cz

 Ahoj, vítám vás u nového článku. Dnes si zde představíme druhý díl série King od autorky T.M. Frazier. Knížku jsem stejně jako díl předchozí dostala v rámci spolupráce s eshopem megaknihy.cz, kde právě tuto knihu a spoustu dalších můžete zakoupit.

Anotace: King

 Ještě zuřivější. Ještě vášnivější. A ještě odhodlanější.

Poté, co ho senátor zradil, se snaží za každou cenu získat Doe zpátky. Nejprve se však musí vypořádat s Elim, drogovým dealerem, který se mu mstí za vraždu Isaaca. I kdyby mu plán vyšel, bude ho Doe stále chtít? I poté, co se ji pokusil vyměnit za svou dceru a Doe objevila svou totožnost?

Doe byla násilně odvedena ke své rodině, ve které se ale vůbec necítí jako doma. Postupně se však rozpomíná na svoji minulost. Na svůj vztah s otcem. Na svého syna. Na Nikki. Jak je možné, že ji znala ještě dřív, než ztratila paměť? A kdo je ten tajemný Tyran, před kterým ji Nikki varovala?


Dojmy: Autorka opět mistrně manipuluje s čtenářem, ať už gradováním atmosféry, tak nečekanými zvraty, o které zde rozhodně není nouze. Druhý díl je takový méně reálný, chvílemi až pohádkový okořeněný pořádnou dávkou vulgarismů. Kniha opět doslova ubývá pod rukama, čte se opravdu hezky a obzvláště teď, když není, co dělat se jedná o zábavu na jeden víkend. Díly na sebe přímo navazují a pokud jste ještě neměli tu čest, doporučuji dát si je oba hnedka po sobě. Hodnotím 8/10! 

Vaše Sabbi

1 komentář:

  1. Ahoj,
    tuto sérii vůbec neznám, ale nezní to špatně. Myslím si, že jsem ani nečetla nic od této autorky. Díky za tip! Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat