neděle 7. března 2021

Spotřebováno #22 za Únor 2021

 Ahoj, vítám vás u nového článku, kterým bude mé klasické měsíční spotřebováno, tentokrát za nejkratší měsíc v roce a tím je únor. Vypadá to, že je toho dost, ale jsou tu i věci, co jsem měla otevřené mnohem mnohem déle. 

Nivea Naturally Good micelární voda
Tuhle micelárku jsem získala v rámci testování produktů, které čas od času probíhá na stránkách Vivantis, zrovna nedávno tam byl nějaký z nových produktů od Gabrielly Salvette. Nicméně micelárka byla taková průměrná. Oproti Astridu možná dokonce víc pálila v očích a to se jedná o dražší vodu než je Astrid, co kupuji obvykle. Odličovala poměrně dobře, od Nivea bych chtěla vyzkoušet ještě tu jejich hodně vychvalovanou černou řadu, ale tuto si sama nekoupím.

Ryor Bylinné tonikum na problemtickou pleť Aknestop
Tohle tonikum jsme používali tak nějak všichni v rodině. Není to poprvé, co jsem zkoušela nějaký produkt z této řady. Žádný zázrak se nekonal a na druhou stranu ani žádná hrůza. Mě tato řada osobně moc nezaujala, nicméně poslední dobou je značka Ryor dost vidět, tak třeba budu mít čest s jinými jejich produkty. 

Nobilis Tilia Levandulový krém
Tenhle krém jsem si pořídila, díky tomu, že mě zaujala celkově značka ve videu Karolínky z ok-makeup. Přeci jen se teď snažím zkoušet více pleťové kosmetiky a v pleťových krémech hlavně té přírodní. Krém byl opravdu pěkně lehoučký a dobře se vstřebával. Příliš mě neoslovila intenzivní bylinková vůně, ale nedá se říct, že by mi to vyloženě vadilo. Na tenhle krém mám samostatný článek zde.
Freeman Antistresová maska s minerály z Mrtvého moře
Pamatujete ty časy, kdy Freeman hrozně letěl? Já taky :-D Tahle maska měla šmoulově modrou barvu a to mě na ní bavilo nejvíce. Jedná se o masku jílovou v neskutečně velkém tuším, že 175 ml balení. To je na maska, kterou používáte jen na obličej vážně hodně. Musím uznat, že jsem jí ani v uvedených 36 měsících nestihla spotřebovat úplně do dna. No zase tak daleko jsem také nebyla. Maska hezky stáhen póry a celkově pleť vyhladí. Koupila bych klidně znova, ale tentokrát pouze v 15 ml pytlíčku. 

Mixa Gentle Purifying Gel Anti-Imperfection
Čistící pleťový gel se zinkem a lehce chladivým účinkem. Mám ho od léta, tenhle typ produktu mi vždy trvá věčnost spotřebovat. U Mixy se mi líbí snadné dávkování díky pumpičkám. Byl poměrně fajn, nebylo na něm sice to něco navíc, co by mě nutilo si to jít hned koupit, ale je možné, že se tu znovu objeví.
Dove Deeply Nourishing a Dove Revitalising Ritual sprchový gel
Dove je už léta letoucí mou oblíbenou značkou sprchových gelů a nejen nedávné mrazy mě přiměly se k této značce vrátit. Naprosto mě uchvátila tato nová parfemace goji a oleje z kamélie. Přemýšlím, že bych si ho pořídila i ve větším balení, kdybych někde zahlédla. Opravdu mě oslovil. No a deeply nourishing to už je taková klasika. Ten jsem dostala od mamky, také je má jako svoje TOP. 

Nivea Tělové mléko s mandlovým olejem 400 ml
Poslední věc z Nivea balíčků, který jsem dostala od mamky v říjnu k svátku. Jo, hold Niveu a Dove máme jako společné lovebrandy. Tohle je hutnější tělové mléko postavené na základě z klasického odlehčeného Nivea krému. Na zimu úplně ideální. 

Balea Sense of Magic gel na holení
Též produkt, který se tu neustále opakuje a to holící gel od značky Balea, tohle už je poslední, co mám z limitované edice, takže příště už tu zase bude klasický růžový s avokádovým olejem. 

Lactacyd Mimořádně jemný mycí olej pro intimní hygienu
Pokud hledáte opravdu vyživující olej pro intimní partie, pak tenhle je ten pravý. Naprosto senzační po holení, protože vůbec nedráždí a nevysušuje. Také nemá žádnou parfemaci. Ráda se k němu vracím.

Axe Wild Green Mojito & Cedarwood 
Pro porovnání já x přítel za tenhle měsíc :-D. Opět! 

Dermacol Aroma Ritual Opojná pěna do koupele Irská káva
Pravda je, že si dokážu představi lepší kávovou parfemaci, nicméně Aroma ritual je řada k níž se ráda vracím. Tohle je moje první jejich pěna. Pěnu dělá pěknou a vydržela docela dlouho. 

Lenor Gold Orchid vonné perly
No tohle jsem si zamilovala opravdu dost. Všeobecně pro mě je Gold Orchid jedna z nejhezčích parfemací na prádle. Teď jsem si dokonce pořídila i ten jejich prací gel s touto přívůní. Naprosto nádherně to voní, i když to proženete sušičkou, do které já teda mimochodem dávám stejně též parfemované ubrousky, ty mám od značky Gut & Günstig s jakousi květinovou vůní. 

Avon Levandulový zklidňující krém na nohy
Po dlouhé éře červeného krému jsem se rozhodla taky zase zkusit něco jiného a vybrala jsem si jiný krém na nohy. No značky Avon se však v tomto budu držet nadále. Jedná se o fialový lehce gelový krém se svěží vůní levandule. Nádherně hydratuje nejen nohy, ale i další suchá místa. Dokonce si ho oblíbil i přítel, což je u něj co říct, když už se něčím namaže. 

Artistry Flora Chic
Nádherná lehká svěží květinová vůně, kterou už mám podruhé. Překvapuje mě složení, v kterém naleznete bulharské růže, francouzské klementinky a ylang ylang. Obvykle růže naprosto nesnáším a tohle je snad jediná vůně, kde se mi naopak líbí. 

Neutrogena Radiance Boost Hydrogelová obnovující maska
Tahle mi ze všech sedla nejméně, dokonce mi pleť i podráždila, takže musela poměrně rychle dolů. Když si vezmu, že tohle už jsou z drogerie jedny z dražších masek, tak bych si jí rozhodně nepořídila. 

Gabriella Salvette Kokosová hydratační maska
Tato maska byla oproti její sestře s dračím ovocem již o něco lepší. Velmi jemně pudrově voněla, plátýnko hezky sedělo na obličeji. Co se týče hydratace tak docela průměr. Opět musím zmínit mnou věčně omýlané Garnier masky, které mám raději. 

Dermal Honey Superfood mask
Medová maska, jíž jsem pořídila v rámci nedávné akce v Rossmannu, že taky musím zkusit něco nového. Navíc se jedná o korejskou značku pleťových masek. No absolutně mě to neoslovilo. Byla hrozně moc napuštěná, takže vám to všude stékalo po krku a prostě všude možně. Nedržela moc na obličeji, nemohli jste se vůbec pohnout. Hydratace opět průměr.

Kneipp koupelová sůl Hodně štěstí
Tahle byla konkrétně zelená a docela i hezky voněla a dokázala obarvit i vodu ve velké vaně. Za sebe mohu soli od Kneippu doporučit.

Isana Koupelové perly Berry love 
Nádherně obarvily vodu, ve spolupráci s růžovou pěnou do vany od Avonu to byla naprosto boží kombinace a velmi ráda pořídím znovu. Stojí necelou dvacku a jsou vážně fajn. 

No a pak už tu mám jen dvoje odličovací tamponky, s oběmi jsem byla spokojená a koupím je znovu. 


A co jste za uplynulý měsíc spotřebovali vy? Dejte mi vědět do komentářů! 
Vaše Sabbi




6 komentářů:

  1. Sprcháče Dove mám rada. No a masky Freeman sú dosť legednárne, plné balenie som zatiaľ asi nemala, no tie menšie sáčkové áno.
    Biankanotes by Janka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji za komentář. Dove je super, co se týče tělovky <3 No a Freemana bych chtěla vyzkoušet v rámci těch jejich plátýnkových masek.

      Vymazat
  2. Ty bláho takových produktů :O Tedaa spousty ani neznám, ale některé jsou dost známé a používám je taky :) Jen s Ryorem já osobně moc spokojená nebyla. Pálí mě po něm bohužel obličej, ikdyž mě to dost mrzelo protože ráda podporuji český značky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se jen zdá, většinu skincare mám půl roku třeba, některé produkty i déle. Ale co se týče těla je fakt, že tam toho spotřebuju dost. Já upřímně u Ryoru též nenašla zatím produkty, ke kterým bych se úplně vracela. Z českých značek když už tak asi Nobilis Tilia ohledně skincare :-)

      Vymazat
  3. Ahojky,
    myslím, že můj článek o vypotřebované kosmetice jsi už viděla:-) Na ty novinky od Nivea jsem hodně zvědavá, já jsem zkoušela nějaké vzorky krémů Naturally Good a přišlo mi to celkem fajn. Ryor mám moc ráda, sedla mi hodně ta šeříková limitka a to tonikum, které tu máš, mi také vyhovovalo. Kokosová maska od GS mi hodně vyhovovala, mám ji doma už znovu. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, no to si piš, že viděla. Ten já vyhlížím vždycky koncem měsíc netrpělivě hned jak začne měsíc další. Mě celkově přijde, že Nivea se docela chytá poslední dobou i co se týče třeba letních limitek fakt mají dobře nasazený tempo, tak snad ho udrží. Co se týče kokosu, tak já dneska ulovila kokosovou masku, co má teď v limitované edici Balea, tak snad ta pochodí líp. Měj se krásně!

      Vymazat