středa 10. března 2021

Nákupy & Novinky: Levnédžíny.cz, Sugarbat.cz a další

 Ahoj, vítám vás u nového článku. Obvykle dělám nákupy a novinky na kosmetiku, ale dnes jsem se vám rozhodla představit několik kousků, které jsem si již letos pořídila. Přeci jen jinak to vypadá, že snad všechny peníze utratím jenom za kosmetiku a je fakt, že minimálně celou střední školu jsem cpala peníze primárně do pečující kosmetiky než abych si koupila něco na sebe. 

Moje vůbec první objednávka tohoto roku byla z Vivantis.cz, kde jsem si vybrala tuhle růžovou Only bundičku. No i pro mě samotnou je to dost překvapení, růžovou jsem odmalička nesnášela, protože mamka měla určité období, kdy mi všechno kupovala růžové. Ne, že by to myslela špatně :-D. Každopádně tato je v krásné starorůžové barvičce a je jakoby semišová. Díky zaměstnaneckým slevám jsem na ní i nějakou tu korunu ušetřila. No a co čert nechtěl viděla jsem na eshopu tenisky XTI, které na eshopu vypadaly, jakože na sobě mají úplně tu samou růžovou a zároveň jééé hele zrovna jsou ve slevě. Ve skutečnosti to není úplně tak stejná barva, ale myslím si, že i tak to k sobě bude vypadat skvěle. Poslední věcí z této objednávky byly moje vůbec první značkové kalhotky a to Calvin Klein. Jsou dokonale pohodlný, fakt jako druhá kůže, opět jsem na ně využila slevu. Jediné, co takhle zpětně musím vytknout je, že se z nich docela rychle sepírá barva. 

Druhou objednávku jsem uskutečnila na Gate eshopu. Gate opravdu vyčnívá v jedný věci, mají trička s naprosto božíma textama. No triček doma není nikdy dost, vybrala jsem si tyhle tři, akortá je teda kumšt teď v té pandemii odhadovat velikost. No bílé je mi větší, ale ty ostatní dvě sedí perfektně. Brala jsem si myslím velikost L a u bílého 42, měla jsem spíš zvolit 40. Celkem jsem za všechny tři trička s dopravou dala něco přes 400 Kč. Určitě tady budu ještě letos objednávat trička znova. 
Kromě oblečení tu mám i jednu paletku. To jsme se takhle chtěla nalíčit nějak barevně a doma jsem měla jen první by Petra paletku, kterou už mám podruhé takže z toho moc nového, co bych ještě neměla na očích vykřesat nejde. Z tohoto rozmaru jsem si zajela prostě do dmka pro paletku, jela jsem přesně pro tuhle Forever Flawless Chilled paletku, která je na netu leckde stále vyprodaná a líčení s ní už mám na Instagramu, kdo byste se chtěl podívat. Vyšla mě na 350 Kč a seženete jí fakt v každém dmku

No a dlouho už jsme tu neměly žádné kalhoty. Na popud Anduly jsem se rozhodla vyzkoušet Levnédžíny, které u ní musel vidět každý kdo ví, že nějaká Andula existuje. Vybrala jsem si tyto šedé pushup džíny za 599 Kč, což je průměrná cena skoro u všech kalhot na tomto eshopu. Trochu mě mátly různě nastavené velikosti dle značky džín a i rozměry popravdě, takže jsem prostě naslepo vzala tu největší velikost a doufala, že mi to bude. Džíny jsou moc pěkné, akorát dost nízké, příště bych určitě zvolila nějaké s vyšším pasem. Ale stejně k té růžové bundičce a teniskám se budou vyjímat! 
Dále tu mám pásek k pin up šatům, o kterých jsem již psala zde. Jedná se o pružný pásek s mašličkou se zapínáním na patentky. Už se nemůžu dočkat až se oteplí a vynesu ho k modrým šatům s ptáčky a nebo k těm s růžovými tulipány. Opět v kombinaci, jak jinak než s tou růžovou bundičkou. Tenhle konkrétní kousek je od značky Banned Retro a tady v Česku ho můžete  koupit u Šárky na Sugarbat.cz, kde najdete i několik modelů různých šatů, sukní, topíků, svetříků a dalších retro radostí. Musím popravdě říct, že po přístupu velkých eshopů, kdy to jen jebnou do krabice a čus mě tohle potěšilo. Na obálce designová retro samolepka a vevnitř ještě děkovná kartička a bombonky.  

No a poslední věcí, co jsem si koupila jsou opět džíny. Podařilo se mi letos už koupit dvoje, co jsou prostě hrozně nízký, takže mi z toho leze sedínka a vypadá to, jak když čekám velkou vodu. Je to prostě za trest, když jste dlouhý jak týden před výplatou. Tak už si říkám, že tenhle měsíc už si nci nekoupím a najednou koukám, že je na ně bezva sleva, vyšší pas a 34 měly by bejt fakt dlouhý a ještě strečový. Uhm, zrovna teď je mám na sobě a jsou to ty nejpohodlnější džíny, co jsem kdy měla panebože. Dlouhý tak akorát, že mi nečouhá ani kus mejch praštěnejch ponožek a vysoký pas tak akorát, že mi nelezou záda. Láska na první pohled! Jedná se teda o Only ONLROAYL konkrétně. 

No a to je pro tyto nákupy a novinky všechno. Čím jste si v posledních měsících udělaly radost vy? Dejte mi vědět do komentářů :-) 

Vaše Sabbi




4 komentáře:

  1. Ahojky,
    to jsou moc pěkné nákupy, mohla bys tyto články psát pravidelně, já je mám moc ráda! Paletku mám doma taky, už jsem o ní psala recenzi (tak cca před rokem). Zeleným stínům nikdy neodolám:-) Jinak je za mě naprosto top ta bundička, je fakt nádherná. Kdyby ji měli v mojí velikosti, tak ji taky nosím:-) Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, děkuju moc, no přeci jen proč ne. Ačkoliv se teď s nákupy budu spíše snažit krotit, chci si na Bobinu (auto) kupovat nový kola na léto, tak nesmím tu ekonomiku v drogerii tolik pdoporovat. No teď mám nějaké věci do foroty nakoupené a ještě něco na cestě, ale pak si chci dát limit tisícovku na měsíc a ten prostě nepřesahovat.
      Děkuju moc za komentář a měj se fajn <3

      Vymazat
  2. Já už džíny, než na levnédžiny jinde nekupuji. Přesně si vždy počkám na kod od Anduly a hned kupuji jsou za mě super. Samozřejmě jiný sedí huř jiný líp a vždy jsem s nima ve fnále spokojená. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju za komentář. No, já jsem tam trochu zmatená z těch jejich velikostí, přeci jen mám boky jako skříň a takovýho toho spodního Milana, tak mám většinou celkem obavy. Mě se líbí ten výběr všemožných barev a střihů, to jinde člověk nevidí.

      Vymazat