čtvrtek 18. března 2021

Nákupy & Novinky: DM, Krása.cz, Vivantis.cz

 Ahoj, vítám vás u nového článku. Dneska do bude zase o tom, jak jsem se rozšoupla a měla bych se krotit, jako obyčejně. Tento měsíc jsem udělala nákup hned ve třech obchodech. DMko, kam jsem si šla jen pro hlavice do holítka a odličovací tampony a dopadlo to za 600. Krása.cz, kde jsem udělala prakticky největší objednávku na doplnění zásob. No a jako poslední jsem si koupila první kabelku ze svých peněz. Předtím jsem měla dvě kabelky od babičky, což je mimochodem velmi elegantní dáma s velkým D. Tak se na to jdeme mrknout, ne?

Vzhledem k ukrutným mrazům, co byly v únoru jsem úspěšně spotřebovala všechny věci do vany, co jsem doma našla. Docela dost jsem si oblíbila pěny z Avonu, takže ty tu asi uvidíte teď pravidelně. Tchýně nedělala tento měsíc objednávku, tak jsem je sehnala právě na Kráse. Klasicky já a kokos nerozlučná dvojka. Vyšla kolem 90 Kč, ale zase mi třeba další dva měsíce vydrží. No a na doplnění sůl do koupele. Poslední dobou jsem si na ní docela zvykla a kupovat na každou vanu pytlíček zvlášť je jak neekologické, tak neekonomické. Tahle levandulová mě zaujala ze sortimentu Kneipp asi nejvíc, tak jsem zvědavá jaká bude. 

Dál tu mám něco na obroušení zimní celulitidy a to Organic Shop tělový peeling s vůní ovocné zmrzliny. Pokud jste už četli článek Oblíbenci za Únor, tak víte, že od této značky jsem zmiňovala tělové mléko. Nejen, že jde opět o pořádný 450 ml balení za necelý dvě stovky. ale opět to úplně božsky voní, dokonce jsem v tom zahlédla nějaké kousky ovoce. No myslím, že tohle bude ještě hustý! 
Opět je třeba doplnit vlasový arzenál a na doporučení Káti jsem vzala sadu od Toni & Guy Damage Repair řadu, která mě se slevou vyšla jen na nějakých cca 330 Kč. 
Lactovit Fruit Broskev & Grep
Rozhodla jsem se letos už nekupovat zbytečně nekrémové sprcháče, když krémové mi vyhovují víc a jinak se akorát rozčiluju, že ty normální vysušují. Proto chci otestovat i jiné značky než Dove a Niveu. Navíc kombo grepu a broskve zní jako parfemace přesně pro mě. Taky vyjde kolem 50 Kč, tak třeba to bude další oblíbenec.
Dove Men + Care Sport Care 3 in 1 Endurance
Něco jsem vzala i přítelovi, typickej chlap nejlíp, aby to bylo úplně na všechno v jedný flaštičce, tak myslím, že bude spokojen. 
Dove Nourishing Secrets Avokádo a Měsíček
Tuhle parfemaci jsem nikde v drogerii neviděla. Balíček přímo z téhle řady jsem dávala mamině k narozeninám na podzim a hrozně mi to vonělo, tak konečně mám i pro sebe. Za mě jedna z totálně TOP Dove parfemací a už se na něj moc těším. 
Garnier Micellar Rose Water
Dochází mi doma i zásoba Astrid micelárek, tak zas chci sáhnout po něčem, co jsem ještě neměla a vzhledem k tomu, že Garnier je nyní plně cruelty free jsem se rozhodla si od nich něco koupit. Přeci jen se nevidí, tak často, že by takto velké zvučné jména dostávaly certifikát každý den. 
Klasicky jsem nemohla opomenout barvu na vlasy jako vždy Loreál Paris Preference 74 Dublin. Tenhle víkend se už musím dokopat si ty odrosty dobarvit! Jak mi Adidasky nevoní, tak tahle Born Original mě zaujala už když vyšla, tak za 160 Kč jsem si jí pořídila v takovéhle miminkové velikosti ideální do kabelky a zatím jsem docela spokojená. Žádná jooo originální vůně, co by vás vystřelila z trenek to není, ale za ty prachy na nějaký přestříkání během dne proč ne?
  Krémy na nohy a zase krémy na nohy, tento byl ve Spotřebovánu no a už ho mám zas, ta levandulově svěží parfemace je super a navíc je ho zkrátka o dost víc než v tom tubičkovém. Po snad asi půl roce jsem konečně spotřebovala nějaký krém na ruce a do zásoby jsem si vybrala tohohle fešáka Jahoda a Bezový květ od české značky přírodní kosmetiky Manufaktura. Co si budeme povídat Manufaktura prostě design obalů umí. 
Dále už jsem se rozhodla vyhodit po nechutně dlouhé době tekuté linky no a Maybeline ve fixu taky nevím, jak dlouho budou v kondici, když je furt honím po těch třpytivých barevných stínech. VYbrala jsem si Revolution linku Renaissance v odstínu Flick, tak se na ní těším - slyšela jsem spoustu dobrých ohlasů. Vzhledem k tomu, jak jsem se vzhlédla v bázích pod makeup už mi má první a to Baby Skin dochází. No opět, co se týče této kategorie chci toho prozkoušet víc než se na něčem ustálím a tak jsem tentokrát vzala Catrice Keep me matt, přeci jen pod respirátorem dostává makeup pořádný záhul. No a dále tu máme příběh, jak Sabča šla do dmka a nechala tam zase jmění (smích). Vzala jsem klasicky dva balíčky odličovacích tamponků, ebelin velký jsou prostě moje nejoblíbenější. Samozřejmě hned u tamponků na vás smutně koukají věci, co se týče skincare. 
Opět historka Sabča a kokos, máme tu plátýnkovou masku z nové Balea limitky Milky Cocos, kterou jsem zahlédla i na Facebooku v Kosmetických maniačkách tuším. Za 30 Kč proč nezkusit něco nového? No a příští měsíc jsem původně chtěla dělat menší objednávku na Havlíkově apotéce. Krém, co mám na wishlistu jsem však zahléídla v dmku, takže jsem si řekla, že se mi spíš vyplatí Český krém koupit tam za 189 Kč než dělat objednávku, za kterou bych zase třeba litra utratila. Když si to tak vezmu vlastně jsem ušetřila a vůbec nezhřešila! Jo a to poslední jsou ty hlavice do holítka, pro které jsem šla. Nemůžu si to absolutně vynachválit, hlavice mi obvykle vydrží 2-3 měsíce tohle větší balení a hlavně člověk mění jen ten malý obdelníček s břitem a ne celou žiletku. 
Úplně na závěr bych chtěla zmínit první kabelku, kterou jsem si koupila kompletně ze svých peněz. Mám ještě jednu koženou černou od babičky, takovou tu velkou, co do ní stčíte dvě vína a nákup na víkend vyloženě. No chtěla jsem ještě něco menšího a elegantnějšího a tahle Doca si mě naprosto získala právě provedením toho ucha nahoře.Navíc byla zlevněná z 1800 Kč na nějakých 800 Kč něco takového. Sice vypadá na první pohled maličká, ale i tak se do ní vejde dost věcí a hezky drží tvar. No já jsem z ní úplně vyřízená. 

No a to by bylo pro dnešek vše. Čím jste si za poslední dobu udělaly radost vy? 
Dejte mi vědět do komentářů.
Vaše Sabbi





3 komentáře:

  1. Ahoj Sabi,
    asi bych se měla představovat: Ahoj, já jsem Hanka a jsem závislá na nakupování... Já se zatím celý březen držím, do drogérie vůbec nesmím, všechny lákavé nabídky ze všech eshopů hned mažu. Nekoupila jsem si zatím ani jeden kousek kosmetiky, tak snad mi to vydrží. O to víc ale momentálně miluji všechny nákupové články u všech ostatních blogerek:-D U tebe mě toho tedy zaujalo fakt hodně. Určitě se těším na recenzi toho Lactovit gelu, peelingu a micelárky. Linky MUR jsem měla a byla fakt skvělé. Z Havlíka bych taky chtěla udělat nějakou větší objednávku, koukala jsem, jak hodně rozšířili sortiment masek. Ta kabelka je boží. Já mám doma doslova 5 velkých boxů z Ikea plných kabelek:-D Zítra jdu do školy zkoušet nějaké maturanty, co dostali v pololetí pětku, a vezmu si batoh...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko :-D, to máme obdobný problém. Já teda nakupuju i normálně relativně asi hodně, přítel rozhodně říká, že hodně. No a teď když nikam nemůžu a v práci - já dělám v eshopu na výdejně, takže samozřejmě člověk ví nejnovější slevy a co se s čím víc vyplatí a už se veze... Já chci od příštího měsíce zas nejít nad 1000 Kč měsíčně, pokud nebudu mít třeba narozeniny. Jsem ráda, že se článek líbí. U linek MUR zatím musím říct, že mi jdou hrozně blbě otevírat. Lactovit mě vůbec nezaujal, co se týče parfemace. Na Havlíkovi je super ten jejich marketing okolo a co jsem koukala u ostatních i ty jejich objednávky hrozně krásně balí. Já, co se týče oblečení, tak sice pořád něco kupuju, ale zase mě se vše rychle onosí - teď bych potřebovala doplnit nějaký spoďáry, nějaký topíky a ještě kouknout po sukni, protože mám jednu, kterou mám už od 15 :-D Tak snad maturanti uspějí letos, vloni to bylo dost na prd, že už v práci přihlížejí na současnou covid situaci a moc s tím nikde lidi nechtějí :-(
      Také se měj krásně!

      Vymazat
  2. Hezký den, Sabi, vím jak při nákupech drogerie ušetřit pěknáých pár procent přes můj nákupní portál www.Slevmi.cz - dej mi vědět na email tomas.hlavacek@slevmi.z pokud bys měla zájem o spolupráci a ještě víc procent zpět z nákupů ;)
    Hezký den, Tomáš

    OdpovědětVymazat