čtvrtek 4. března 2021

Knihodojmy: Promhrané dny od Tomáše Kosačíka

 Ahoj, vítám vás po velmi dlouhé době u článku, který nebude ničím jiným než recenzí na knížkou, kterou jsem získala v rámci spolupráce s eshopem megaknihy.cz. 


Tomáš Kosačík je u nás známý především jako Břicháč Tom se svými zdravými recepty, které najdete nejen v jeho kuchařkách. Touhle knihou se však snaží předat úplně jiné poselství. Mottem knihy je Když chceš od života víc, musíš znát pravdu. Autor nepředkládá čtenáři klišé plná záhadných odborných pojmů, nicméně podává myšlenky, jež mu pomohli dosáhnout v životě štěstí a smyslupnosti zcela laicky. Laicky, tak že to pochopí naprosto každý, kdo knížku bude číst.

Anotace

Máte občas chuť někoho poslat do... ? A bojíte se to udělat?

Máte pocit, že ostatním vychází vše lépe? Jiní lidé jsou šťastnější než vy a mají v životě více?

Chcete něco změnit a nemůžete se k činům dokopat? Chcete být úspěšní?


Tato kniha vás nebude litovat, nebude vám říkat, že vše bude dobré a nakonec se vše vyřeší. Naopak vám ukáže skutečnost. V mnoha ohledech totiž škodíme sami sobě. Ale pomůže vám! Ukáže vám totiž kroky, kterými opravdu budete moci změnit svůj život a posunout ho k lepšímu. Bez zbytečných řečí, ale popravdě a otevřeně.

Autor bestsellerů, Tomáš Kosačík, v ní popisuje jak pomůže během několika kroků naprosto převrátit váš život. Jak nemá smysl některé věci vůbec řešit, nemáme si brát názory jiných k tělu, být občas sobci, jak získat naději, nový cíl a splnit si sny.

Hodnocení

Oceňuji lehkost s jakou je to podané, naprosté obejití všech odborností a věcí, co by vám v tom mohli dělat guláš. Knížka se čte jednoduše neb je vyprávěná jako příběh samotného Toma. Popravdě jsem si díky téhle knížce, tak nějak dovolila být zase o něco šťastnější, protože i když některé věci nejsou podle představ, tak můžeme být šťastní. U každé kapitoly se člověk trochu zamyslí. Břicháč Tom nepředkládá nějakou novou osvětu, předkládá něco co už x let funguje pro spoustu lidí i pro něj samotného. Knihu rozhodně doporučuji, na odlehčení současné doby se hodí perfektně. Zakoupit jí můžete zde. A já jí hodnotím 8/10



Žádné komentáře:

Okomentovat