čtvrtek 25. března 2021

Organic Shop Body Desserts: Banana Milkshake | Objev roku 2021

 Ahoj, vítám vás u nového článku. Dneska to bude o značce přírodní kosmetiky, kterou jsem letos objevila a postupně bych chtěla otestovat portfolio, které u nás nabízí. Mezi moje nejpoužívanější a nejvíce zastoupené produkty patří vzhledem k mé suché pokožce nejrůznější mazadla na všechny možné části těla od hlavy až k patě. 

Krém obsahuje certifikované organické složky a extrakty jako například banánový extrakt, vanilku, makadamový olej nebo avokádový olej. Konzistencí se jedná o lehké našlehané tělové mlíčko v poměrně velkém 450 ml balení. Výhodou kalíšku je, že z krému dostanete každou kapku a navíc ho pak můžete využívat dál na různé drobnosti. Já ho nejspíš dám přítelovi na dílnu na různý šroubky a další věci. Co se samotného mléka týče voní jako Pedro banánové bonbony pokud jste je někdy měly. Stačí ho poměrně málo oproti ostatním a hezky pokožku vyživí a projasní. Já jsem ho začala používat, když jsem měla jak mrzlo úplně suché fleky na těle, že jsem měla kůži, jak šmirgl papír a teďka už to mám téměř úplně pryč. Kosmetika pochází z Estonska odkud popravdě žádnou jinou kosmetickou značku zatím neznám. Pro mě se stává skvělým poměrem mezi cenou a kvalitou. Za 200 Kč za 450 ml si člověk opravdu užije každý moment s tímto produktem a já se přiznám, že už z jejich nabídky vlastním druhý produkt, u nějž se však na testování teprve chystám. 
+ krásná banánová vůně
+ výživa a obnovení pokožky
+ skvělý poměr cena: kvalita
+ organická přírodní kosmetika
- dá se zatím sehnat pouze na internetu 

Hodnotím 10/10!
Vaše Sabbi


3 komentáře:

  1. Ahoj Sabi,
    dost jsi mě nalákala. Tělový krém si naštěstí můžu koupit, už jsem načala poslední, co jsem doma měla. Vůni banánu mám moc ráda a líbí se mi, co o tomto produktu píšeš:-) Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, no to jsem ráda, já si za tím stojím, že je fakt perfektní <3 Já teda mám ještě zásobu asi dvou tělových mlíček pokud se správně pamatuju, ale už mám další vyhlídnutý. Chtěla bych zkusit nějaký od Viktorky (Victoria´s Secret)
      Měj se krásně! :-)

      Vymazat
  2. Ani nepoznám túto značku, ale produkt vyzerá fakt super. Musím pozrieť či je dostupná nejako aj v SR.

    OdpovědětVymazat