neděle 20. října 2024

Nákupy & Novinky - dm, New Yorker, Buga, Luxor, další narozeninové dárky

 Ahoj, vítám vás u dalších nákupů a novinek. Dnes již uzavřeme kapitolu narozeninové dárky a bude tu už i první ke svátku a pár mých menších nákupů.

Od Monty jsem k narozeninám dostala nějaké to sladké na nervy a moc dobré polosladké víno, které už jsem vypila. 
Stavila jsem se na praktickém nákupu do domácnosti, zrovna po návštěvě u Monty - já jsem z nás víc magor do vaření a ona do úklidu. Dala jsem tedy na její doporučení a koupila si od Denkmit tablety do záchodu. Potřebovala jsem i nějaké další běžné věci typu sprej na WC, tenhle Pure Sensation voní moc hezky, už jsem ho jednou měla. Dále jsem brala odpadkové sáčky, houbičky na nádobí, košíčky na muffiny a mátové žvýkačky. Platila jsem celkem nějakých 230 Kč.
Za část peněz k narozeninám jsem si pořídila nové černé džíny v New Yorkeru, vybrala jsem si Kim push up, nosila jsem je většinu střední - jsou levné a dobře sedí (500 Kč), což se ani s lety zatím nezměnilo. K nim mě zaujalo i tričko, jak můžete vidět s tématikou kávy za 279 Kč
Během dalších nákupů jsem si pořídila v Tescu svou první dortovou formu, a tak si jí už nebudu muset chodit půjčovat k babičce, stála 160 Kč. Na ochutnání jsem vzala balení pumpkin spice latté kapslí do Dolce Gusta za 119 Kč v akci, ale upřímně mi moc nechutnají. V Kiku jsem pořídila nové vysoké ponožky 5 párů za 79 Kč s barevnou patou a špičkou. A nakonec taktéž v Tescu jsem pořídila dva balící papíry, jeden modrý vesmírný a druhý elegantní černý s květinami. 
Jako předčasný dárek k svátku od mého milého jsem dostal můj první kousek české lokální značky Buga, které butik sídlí v Chrudimi na náměstí. Bugu už mám v merku dlouho, ale online mají velikosti do L, a tak jsem nevěděla zda vůbec bude někdy reálné mít jejich kousky v šatníku. Koukala jsem právě na tohle sáčko a na prodejně ho v Lku měly a bylo mi (teď jsem ještě koukala na e-shop a mají ho až do XL). Sáčko Ania jsem si tedy v černé za 1599 Kč odnesla a věřím, že mi bude dlouho a věrně sloužit - materiál je neuvěřitelně pohodlný a sáčko půjde vynosit k lecčemu. 
Jak jsem tvrdila, že si Železný plamen nepořídím dokud nebude někde v akci, tak byl v akci hned den po tomto tvrzení na Luxoru za nějakých 350 Kč jako e-kniha. Neodolala jsem a pořídila si. 
Od tety Moniky s rodinou jsem dostala nádhernou levandulovou sadu EcoHaus, v hlavní roli je zde levandule. V této parfemaci jsem v balíčku našla přírodní svíčku, bytový parfém, esenciální olejíček i papírky. Papírky tu jsou i v ostatních parfemacích a měli by sloužit místo pracího gelu, prášku či kapslí, tak jsem moc zvědavá jaké budou. 
Taktéž od tety Moniky s rodinou jsem dostala set ručně šitých vaflových utěrek na úklid od značky Horkou Jahlou, kterou zaštiťuje tety známá. No nejsou kouzelný? Těch je na úklid úplně škoda. A jako poslední v rámci tohoto štědrého dárku mám termo láhev na pití od Waterdrop v krásném růžovém provedení s pítkem.

Ještě jednou všem moc děkuji za krásné dárky. Na EcoHaus určitě časem napíšu samostatnou recenzi. Používáte i vy doma nějaké ekologičtější přípravky, ať už na praní tak na úklid? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča




Žádné komentáře:

Okomentovat