středa 16. října 2024

Aktuálně používaná skincare - Purity Vision, Salt & Stone

 Ahoj, vítám vás u dnešního skincare článku. Tentokrát se podíváme na dva produkty, které používám během své ranní make-up rutiny, resp. před ní jako přípravu pleti pro následné líčení. 

Salt & Stone Ochranný krémový face stick SPF 50

Tohle SPFko jsem dostala od Haničky a obsahuje minerální filtr oxid zinečnatý. Konzistence je zde trochu mazlavější než u sticku od Beauty of Joseon a rozdíl je i v mírném zabarvení u tohoto produktu. Balení a způsob vysouvání je dosti podobný a mně vyhovuje. Při nanášení se sem ta uvolní větší část krému a je potřeba pak hrudku rozpracovat ručně, jinak je SPF výživnějšího rázu a poměrně dobře spolupracuje s dalšími produkty v rutině, ani jsem si nevšimla že by nějak ucpávalo póry nebo tak. Konzistenčně je o chlup lepší Beauty of Joseon, ale ráda jsem vyzkoušela něco jiného a nebudu mít vůbec problém produkt spotřebovat. 

Purity Vision Mátová voda 

Po levandulové vodě jsem byla vůči značce dlouho skeptická, ne že bych měla něco proti přírodním produktům, ale pokud mi produkt smrdí tak se musím přemlouvat do používání a levandulová voda taková byla. Mátová je na tom o něco lépe i mi přijde celkově s mojí pletí větší "kamarádka". Používám jí na osvěžení před použitím SPF, po němž ještě používám bázi pod makeup. Na osvěžení ideální a mátovou variantu určitě můžu doporučit i na léto a nejen v rámci skincare rutiny. 

Zkoušeli jste něco od Purity Vision? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča


3 komentáře:

  1. Sabi, ten stick neznám vůbec a mátovou vodu jen z regálů obchodů. Ráda jsem si přečetla tvé zkušenosti.
    Měj hezký den. Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi, SPF ve sticku vůbec neznám. Od Purity Vision mám momentálně opunciový olej na pleť. Květové vody mám jinak ráda, nebo i termální vodu na osvěžení a hydratační esence. Momentálně používám ženšenovou esenci od Beauty of Joseon a jsem s ní moc spokojená. Měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šárko, já mám to od Beauty of Joseon moc ráda, akorát na reaplikaci přes make-up během dne to úplně není - ne, že já bych SPF reaplikovala se přiznávám. Tohle bylo takové o chlup horší, ale bez problémů ho spotřebuju. Ke květovým vodám se přiznávám si nějak stále hledám cestu, více mi asi obecně sedí ty termální bez výrazných bylinkových vůní. Já bych si chtěla nějaký Beauty of Joseon pořídit až si seženu novou práci jako odměnu, mají super produkty.

      Vymazat