neděle 11. června 2023

Nákupy & Novinky - Avon, TEDi, Oriflame, Lidl, Vinted, Europarfémy, H&M

 Ahoj, vítám vás u dalších nákupů a novinek. Tentokrát je to za delší časový úsek, kdy jsem se snažila nad nákupy více přemýšlet a šetřit ať už koupí privátních značek, tak různými slevovými kódy. Tak si společně ukážeme, co jsem zase pořídila. 

Vezmu to hezky chronologicky, první dorazil tchýni Avon, kde já měla tentokrát jen dva kousky - krém na ruce z Avon care řady Berry fusion za nějakých 45 Kč. Druhým produktem byla poměrně dražší maska na nohy z levandulové řady Footworks za 125 Kč pokud se nepletu. Krém na ruce jsem už v zásobě žádný neměla a masku jsem chtěla prostě vyzkoušet. 

Za odměnu po vyšetření na nefrologii jsem si koupila v TEDi do práce nový snídaňový jednorožčí set misky a hrnečku, kdy každý kus stál 110 Kč. Byla jsem tam hlavně pro věci na balení dárků - papíry, stuhu a krabici na jeden rozsáhlejší dárek. Ale tohle mě trklo hnedka a ač je to přeslazené muselo jsem to mít. 

Objednávala jsem i nějaký Oriflame, kde jsem si přihodila vlasový peeling z nové edice Duologi za 85 Kč po členské slevě. Do auta jsem potřebovala nějaký balzám na rty, co nevyteče z balení a nebudu pak muset všechno čistit. Na to se mi osvědčily zázračné kelímky, tentokrát byl v katalogu ten základní po slevě za 46 Kč a do třetice všeho dobrého jsem si vzala linky z řady The ONE za 115 Kč po slevě, protože mám už jen linky načaté a tak tyto budu mít v zásobě. 
Opustily mě dvoje z třech mých džín a hned několikatery legíny. Zkrátka silná stehna = velká spotřeba kalhot. Naběhla jsem na Lidl-shop a koupila si černé džegíny, abych měla v čem chodit za nějakých 300 Kč. Ty mi sedly dobře a za tu cenu byly pohodlné. Při dalším nákupu jsem si je vzala i v modré taktéž za 300 Kč. Objevila jsem ještě jedny vzorované kostkované za 249 Kč, ty se přítelovi určitě nebudou líbit, ale mně se líbí moc. Nakonec jsem místo legínů na doma zvolila černé tepláky taktéž za nějakých 250 nebo 300 Kč. 
Zásoby jsem hodně protřídila na frontě barev na vlasy a nějak mi přestaly v kamenných krámech prodávat můj odstín 4.54 Mahagonově hnědá krom toho, že ty barvy až nehezky napálily. Našla jsem je za 125 Kč na e-shopu Europarfémy a vzala jsem si rovnou tři balení. 
Na Vinted jsem za stovku sehnala tuhle červenou halenku s vazačkou značky F&F. O halence s vazačkou jsem uvažovala dlouho v černobílé variantě, ale když jsem viděla tuhle prostě jsem jí koupila. Bude skvělá do černého kostýmku, ale i k těm kostkovaným kalhotám podle mě. 

Ve Sportisimu jsem byla reklamovat moje milované textilní běžecké Nike boty, protože se mi po roce začaly jaksi rozpadat. Reklamaci mi uznali a na místě jsem si mohla vybrat botky nové. Roky jsem si díky koženkovým Vanskám myslela, že Vansky mít nemůžu, že jsou úzké. Na prodejně měli textilní tak jsem si je zkusila a slovo dalo slovo a za doplatek 250 Kč jsem si je nesla domů. 
A na závěr jsem si pořídila dvoje legínové kraťasy, které já využívám pod šaty, aby se mi nedřely stehna. Oboje i s poštou mě vyšly na 240 Kč, využila jsem slevu za body a poštovné bylo zdarma. Doma už mě opustily všechny, takže na tyhle jsem čekala jak na smilování :-D. 

Myslím, že tenhle měsíc se mi to docela dařilo, nekupovala jsem až na poněkud zbytný snídaňový set žádné kraviny a i na poli kosmetiky byla moje útrata oproti běžné zcela minimální. 

A co jste si pořídili v poslední době pěkného vy? Dejte mi vědět do komentářů :)
Sabča
















14 komentářů:

  1. Pěkné úlovky, ty boty se mi líbí, už jsem po nich taky pokukovala :-) Jinak já jsem si koupila nové šaty, boty a teď si chci pořídit podobní kratké legíny, ale od Lelosi :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, já mám doma Lelosi dvoje a nepřijde mi, že by za to stály, tak snad máš/budeš mít lepší zkušenost.

      Vymazat
  2. Kraťásky pod šaty jsou zázrak, sama bych nějaké potřebovala, děkuji za připomenutí :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Domčo, no já musím taky pořídit alespoň další dvoje, oni u mě nemají moc dlouhého trvání :-D

      Vymazat
  3. Ty VANSKY jsou super! Je to takový hezký, minimalistický kousek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no tahám je od té doby docela dost. Akorát mi přijde dost na prd jak tam absolutně nedrží jazyk, vždycky se mi to posune a musím to celej ten honit zpátky na prostředek, aby to netlačilo :-D Jinak je super, že se hodí fakt ke všemu.

      Vymazat
  4. Já jsem v květnu nakupovala docela dost - džíny, boty, stolek do obýváku. Takže nakonec budu mít na blogu dva nákupní články. První už vyšel, druhý snad bude příští týden.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi,
    já jsem o víkendu sepisovala nákupy a bude to dlouhé:-D Dneska jsem měla v ruce nový katalog Oriflame a jsem s ním nespokojená. Strašně zdražil, nic mě nezaujalo...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, to se vůbec nedivím. Já většinou sleduju jenom ty položky, co vím, že si u mě hodně objednávají a to máš na položce třeba 40-60 Kč to je hodně šílený. A to se bavíme třeba o tělovém krému, kde už předtím to bylo za nějakých 200 ml docela dost. Mám prodeje prakticky na nule a málokdy si něco vyberu byť i já sama.

      Vymazat
  6. Na tebe tedy poměrně dost skromné novinky, ale já to mám ráda :)
    Já v červnu pořídila taky nějaké nové kousky na sebe, jinak jsem se snažila moc neutrácet, ale moc se mi nedařilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu, no já to během června zase hezky dohnala. Rossmann haul už vyšel a jedny nákupy a novinky a to už mám předepsané další :-D Já to nemám úplně za měsíc a ani moc časově aktuální mnohdy. Prostě to vydávám, jak se mi to trochu nastřádá.

      Vymazat