středa 28. června 2023

Nákupy & Novinky - Avon, Bonprix, Essence, Yves Rocher, Knihy Dobrovský, DM

 Ahoj, vítám vás u dalších nákupů a novinek. V červnu jsem naopak nákupy kosmetiky omezené nijak neměla, potřebovala jsem už doplnit zásoby už jsem doma skoro nic neměla. To se mi i povedlo, což jste mohli vidět nebo teprve uvidíte i v samostatném haulu z Rossmannu. Nicméně tu mám i nějaké dílčí menší nákupy. 

První nákup jsem udělala tak nějak na rychlo v Kauflandu, kde občas při nákupu přihodím něco ze stojanu essence, který na naší pobočce mají. Fixační sprej se mi naposledy dost osvědčil a už mi dochází takže jsem si za nějakých 79,90 Kč vzala další balení. Má skvělou střičku a vidím velký rozdíl, když ho použiju a když ne. O kousek nad ním mi padla do oka báze pod oční stíny z řady "like a boss" za 69,90 Kč. Dlouho jsem novou nezkoušela a stávající Dermacol už mám skoro na dně. 
U tchýně jsem si zase brala nějaký Avon, prostě poslední dobou mi připadá, že se Avon hrozně vyplatí. Za málo peněz hodně muziky a oblíbila jsem si tam za poslední dva roky dalších xy věcí. Tentokrát tu mám dvě pro mě novinky. Tělové mléko z řady Encanto Gorgeous s vůní ylang ylang. Tělové mléko s pumpičkou, po kterým budu vonět jako Kleopatra haha no neber to. 129 Kč prosím pěkně. Dále jsem se vydala do řad Planet spa z řady Radiance Ritual už jsem měla olejíček a byl boží. Tentokrát jsem se jala vyzkoušet Rozjasňující tělový krém se zlatými částečkami za 139 Kč. Obě balení jsou 200 ml takže předpokládám, že budou i docela brzy pryč, inu uvidíme. 
Pro sebe jsem si brala ještě z jejich nové cestoví řady sprchový gel, tělové mléko a 2v1 šampon/kondicionér, že si to vezmu do Říma do letadla. Přítelovi jsem brala 2v1 sprcháč/šampon. Kus vyšel na 39 Kč. Ještě jsem tak brala nějaké věci jako dárky, ale ty tu samozřejmě ukazovat nebudu. 
Můj chlebodárce (čte se to přítel) mi koupil i nějaké věci na Bonprixu, resp. já si je vybrala a on mi je zaplatil. Potřebovala jsem už akutně pyžamové kalhoty, měla jsem doma doslova dvoje a víc nic, proto jsem si vybrala rovnou dvojbalení za 479 Kč. Na doma jsem věčně tahala kraťásky pod šaty čímž je taky odpravím rychleji, proto jsem přihodila i teplákové bermudy na doma a na zahradu za 379 Kč. Využila jsem slevový kód a ušetřila jsem 86 Kč a poštovné neb s kódem bylo zdarma. Uvedené ceny jsou před slevou. 
V DM jsem byla především Harley pro kapsičky, chutnají jí a nejsou moc drahé, takže na ně teď chodím tam. Pro sebe jsem přihodila nové holítko Fairytale, už mám třetí, kupuju si každý rok nové, jinak si kupuju jen ty hlavice. Stojí 79,90 Kč a v balení máte 2 náhradní hlavice. V kategorii holení jsem z letní limitované edice Exotic Passion vzala i gel na holení za 39,90 Kč. A u limitek jsem i zůstala a z téhle podmořské řady jsem si vzala obě - s mořskými řasami i s perlami, každá 29,90 Kč. 
Na Yves Rocher jsem objednávala nějaké dárky a při nákupu teď nevím zda nad 300 Kč máte dárek zdarma z nějakého aktuálního výběru. Já si vybrala sprchový gel mango & koriandr. Ten mě tedy nestál nic. 
Potřebovala jsem zdobící sáček na plánované cupcaky, jestli se mi povedou tak bude i recept. Sáček jsem pořídila v Kiku za 35 Kč. Ještě jsem byla v Pepco, kde jsem koupila koš na čisté prádlo za 200 Kč a skleničky na víno klasické čiré za 100 Kč, ale to bohužel nemám vyfocené, tak to jen zmíním. 
Na Dobrovském měly obří slevy na vybrané tituly a prakticky žádnou z těchto knížek jsem nepořídila za dráž než 50 Kč. Na léto se nějaké to čtení hodí a já už tu měla na čtení poslední tři knížky, tak jsem si zase navýšila komínek o čtyři další tituly. Začala jsem dvojicí od Penelope Bloom, kdy její lehce peprnější řada už internet proběhla snad před rokem ne-li před dvěma. Mám tu Jeho banán a Její třešničky. 
Další dvě jsem vybírala podle anotace. S tématem druhé světové války tu mám Gladiátory z táborů smrti z prostředí Osvětimi, jak lze poznat už z obálky. A jako druhý tu mám Vor utkaný z hvězd - V ruce se vám ocitá pozoruhodná kniha – mnohovrstevnatý dobrodružný román pro dospělé, jehož hlavními hrdiny jsou dva dospívající chlapci, kteří věří, že spáchali zločin, a tak před rukou zákona prchají do divočiny, a dále skupinky dospělých, kteří se vydávají na výpravu za jejich záchranou.
Střet s krásnou, ale nemilosrdnou přírodou přináší všem určitou formu vnitřní katarze, aby z nich posléze vykřesal jejich lepší já. Celý nákup mě i s poštovným stál 205 Kč. 
A dnešní nákupy uzavřu dárkem od babičky Hany, onehdá jsem se zmínila, že nemáme právě takový nosič na jídlo. Půjčovala jsem si od ní velké krabice abych napekla do vinného sklípku a babička mi mezitím koupila takovýhle krásný třípatrový nosič v Orionu. Děkuju moc babi! 

A to už je dneska všechno. Co jste si naposledy pořídili pro sebe, na sebe nebo do domácnosti vy? Dejte mi vědět do komentářů :) 

Sabča








4 komentáře:

  1. Páni, to jsou zas obří nákupy 😅 Já si naposled koupila rifle v Mangu, ale budu se muset do obchodu vypravit znovu, nutné potřebují šaty na léto 🙂

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem dneska kupovala vánoční svíčku (stála polovic a do Vánoc určo vydrží :D), jednorázové zdobící sáčky a vykrajovátka srdíčka (syn se příští měsíc žení, tak budu něco péct) a sluneční brýle, protože těm starým upadla jedna "packa" (já jsem na brýle dost ras, tahám je celý den vytažené do vlasů, nechávám je různě válet, takže kupuju spíš levné někde v drogérii, aby mne nemrzelo, že o ně přijdu)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi, taky jsem si nyní objednala tělové máslo se zlatými částečky z řady Planet spa. Těším se na něj. Pěnu na holení Balea z jejich letní limitky mám doma, čeká na otevření. Měj krásný večer. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  4. Vor utkaný z hvězd mám doma také. Nicméně já si slevy zatím nechávám ujít, protože doma mám aktuálně na čtení takových 30 knížek :D

    OdpovědětVymazat