neděle 3. ledna 2021

Spotřebováno #20 za Prosinec 2020

 Ahoj, vítám Vás u nového článku. Dneska to bude poslední spotřebováno roku 2020, který bysme asi všichni raději přeskočili. 

Batiste suchý šampon Cherry

Moje bezpochyby nejoblíbenější značka suchých šamponu. Jiné už ani nekupuju, tyhle mám ověřené a navíc ty jejich boží obaly a limitky? Ano, nechává takové ty bílé stopy, ale dá se to v pohodě rozčesat. Používám především na ofinu, protože tu mám vždycky hned druhej den mastnou.

John Frieda Luxurious Volume 

Usmyslela jsem si i, že vyzkouším něco od této značky. Letos celkově byly na ní dost často slevy a tak jsem se nechala zlákat na tuto objemovou řadu. Nakonec mě vůbec neoslovila, ty vlasy po tom byly takový nic moc, špatně se rozčesávaly. Ani jeden produkt mi nevoněl a oba měly takovou zvláštní konzistenci. Za mě celkem propadák. Znovu už to nepotřebuju a asi na chvíli nekoupím ani žádný další produkt této značky.

Balea gel na holení Sense of magic

Letošní zimní limitovaná edice na holení od privátky dmka se opravdu povedla. A to hodně! Koupila jsem dokonce dvě nebo tři balení jenom tohoto gelu :-D . Jinak klasika na co jsme zde zvyklý. Za málo peněz velmi pěkný gel na holení, krásně pění, voní a nedráždí. Kupuji opakovaně. 

Avon Encanto Alluring olej na tělo a do koupele Orchidej a Santalové Dřevo 

Poměrně malé balení olejíčku. Dříve jsem olejíčky zbožňovala a bylo milé si to připomenout. Za mě je 100 ml příliš malé balení, člověk by to mohl kupovat furt dokola, protože pro mě je tohle záležitost tak na dva týdny? Jinak nemám co vytknout, byl hned vstřebaný a příjemně voněl. 

Tetesept sůl do koupele Porce lásky

Sůl do koupele s vůní šampaňského a černého rybízu tuším? Krásně zabarvila vodu to takové fialovo-růžové barvičky. Hezky voněla a i za 40 Kč za pytlíček musím říct, že nadělá dost parády! 

Revolution By Petra paletka očních stínů

Po dvou letech jsem se rozhodla vyměnit i tuto paletku stínů za nový kus. Kromě toho, že otevřená by měla být jen rok, už jsem měla spoustu stínů vydřených až na pánvičku. No a zrovinka v listopadu byla i v akci za nějakých 250 Kč. Samostatnou recenzi najdete zde

Essence Bye Bye Panda Eyes

Na tuto řasenku jsem též psala samostatnou recenzi. Ťuk sem

Essence The Gel Nail Polish 

Moje Gelový lak 

Oba dva laky na nehty vyschly a oba byly super a neměla bych problém je pořídit znovu. Je fakt, že těch Essencích mám doma pěknou sbírku.... 

Avon Care revitalizační tělové mléko s banánem 750 ml

Tohle bylo opravdu obrovský tělový mlíko, co mi vydrželo snad půl roku a pak mě vyloženě rozčilovalo, že se jím furt musím mazat. Moc jsme si nesedli s parfemací a o to víc to bylo za trest používat. Kdepak já si prostě mnohem raději pořídím Avoňácký kakaový krém v takové té šroubovací butele. 

Balea Pěna do koupele Mléko & Med 

Jedny z cenově nejdostupnějších pěn vůbec. Hezky pěnila, mě vydržela od začátku podzimu až do prosince. 

Loreál Elseve Full Resist 

Nově předělaná řada od Elseve opět příšerně propagováná influencery podobně jako Dream long. A jak moc mi Dream long nesedl, tak tak moc mi sedlo Full Resist, vonělo to jako Perlička a vlasy po tom byly úžasně hebký a uhlazený. Ráda za čas koupím další balení! 

Langhaarmädchen Olej na vlasy Intense Repair 

Moje třetí balení tohoto kokosového olejíčku do vlasů. Používám především na konečky a pro usnadnění rozčesávání. 

Garnier Oční maska s pomerančovou šťávou a kyselinou hyaluronovou 

Garnier je můj favorit hlavně když jde o jejich plátýnkové masky. Doufám, že příští rok chytnu nějakou akci a napakuju si nějaký do zásoby. Tahle a jejich heřmánková jsou zatím moje TOP. 

Glade Mulled Wine svíčka

Glade a Airwick byly za mého dětsví nejčastější značky svíček, babička měla každoročně červenou, co voněla jako Vánoce. No a letos jsem tedy pořídila obě dvě od Glade, co měly v nabídce. Tohle byla vůně svařáku a ještě tu teď mám jablko a skořici. 

Krásnévůně.cz Pure parfume no. 73(?)

Nejsem si teď úplně jistá číselným označením. Jedná se o vůni inspirovanou Alien od Thierry Muglier. Výdrž bych přirovnala spíše k toaletní vodě, ale jinak za dvě stovky nemůžu říct ani ťuk. Jen snad, že se mi tentokrát během používání začala olupovat zlatá barva ze střičky. 

No a to by bylo pro rok 2020 vše, teď už pravou nohou do roku příštího snad lepšího.

Štastný nový rok! 



2 komentáře:

  1. Z krasnevuně. cz mám parfémů celkem dost + vzorečky a jsem spokojená. Co se týká gelu na holení, škoda, že jsem nepostřehla. Balea mě kupodivu nohy moc nedráždí.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zrovna zvažuju, že bych tam zase někdy něco objednala, nějak mi doma došly vůně i co Ježíšek donesl, tomu říkám letos fofr. Zajímalo by mě jak mají zmáklou Jadore od Diora, protože, co jsem očichla tak třeba Neness to vůbec nezvlád (ty taky dělají vůně inspirované slavnými).

      Vymazat