pondělí 11. ledna 2021

Svaté grály za rok 2020

 Ahoj, vítám vás u nového článku, který by měl shrnout mé nejoblíbenější kosmetické produkty uplynulého roku.  Původně jsem tenhle článek psát letos ani nechtěla, ale nakonec když jsem se nad tím zamyslela víc, tak proč ne. Vloni jsem ho psala stejně tak a loňský díl najdete zde.


Loreál Preference barva na vlasy

Tohle je objev až druhé poloviny roku a nebudete mi to věřit, ale pokud jde o permanentní peroxidový barvy na vlasy z drogerie a tohle je ta nejlepší zrzavá, co seženete. Hledání té pravé zrzavé barvy jsem se věnovala celý rok. Ano, nechť moje konečky odpočívají v pokoji a když bůh dá a otevřou kadeřnictví, tak je snad ještě někdo nebo něco zachrání. Hmmm, to zní jako výzva pro rok 2021. Tahle barva je sice hrozně tekutá a smrdí jako bolavá noha, ale chytá skvěle. Já to mám občas flekaté, protože vždycky sockuju, že si koupím jen jedno balení a nikdy mi to nevyjde. Nevím proč jsem pořád tak naivní. Na zrzavé barvy jsem taky dělala článek

Catrice Brush Ink Tattoo liner 

Klasické černé linky ve fixu, kde je aplikátor tvořený z jednotlivých štětinek a vevnitř je kulička, aby vám nevyschly. Stojí něco kolem stokoruny a kreslí perfektní celistvé černé linky. Dalším bonusem je, že netají víčko. Doporučovala je ve videu i Jana Hrmová vystupující na YouTube jako Janahrmi. 

Avon Footworks červený krém na nohy

Nejosvědčenější věc tohoto roku, co u mě doma najdete minimálně v jednom balení pokaždý. Pokud trpíte na tvrdý paty a různý tyhle nepříjemnosti bude to nejspíš váš nejlepší přítel stejně jako můj. Když budete mazat pravidelně budete mít nohy jako miminko! 

Nivea Urban Detox

Tohle je snad nejlepší skincare, co se týče ne zrovna přírodních věcí. Hezky svěže voní, krásně se vstřebává a pleť jsem po tom měla taky pohádkovou. Krémy i masky z celé řady  naprostá TOPka. 

Morrocan Oil Hydrate šampon 

Tenhle šampon jsem dostala od kolegyně, že jí nesedí a je to naprostej zázrak, nejdřív se zdá takovej hrozně hutnej, jakože vám ty vlasy bude zatěžovat, ale ve finále dělá pravý opak vlasy sice vyživí, ale jinak jsou na dotek neskutečně lehké. Jediné, co mě zatím nepřimělo kupovat ho opakovaně je ta cena.

N.A.E Energia Denní krém

Krém který mě tak nějak celkově k pravidelnému krémování obličeje dovedl. Nádherně voní, je lehký a dobře se vstřebává. Psala jsem na něj samostatný článek.  


No a to by bylo vše. Co jste si za uplynulý rok oblíbili vy? Dejte mi vědět do komentářů! 

2 komentáře:

  1. Ahoj, z tvých výrobků znám jen krém na nohy z Avonu a tam s tebou musím naprosto souhlasit, je to nejlepší krém. Celkově kosmetika na nohy z Avonu je podle mě nejlepší, k tomu jsou to opravdu levné věci. Hodně mě baví krém od Astridu (recenze teď vyšla na blogu) a samozřejmě musím zmínit odličovač očí s chrpou od Yves Rocher. Taky jsem si hodně oblíbila péči od Rituals, už se těším, až se dostanu do jejich obchůdku, abych si zase mohla něco pořídit:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju moc. To mi povídej, teď jsem jednou neobjednala žádnej nožičkovej krém, jak já říkám a už mi chybí, tak z dalšího katalogu musím napravit. Astrid je skvělej, pamatuju si ho už od dětství jejich balzámy na rty a opalovací krémy, jsem ráda, že se takhle rozrostli. Rituals mě zaujala jejich vlasovka, tak snad jí letos prubnu.
      Krásné lednové pondělí,
      Sabča

      Vymazat

Avon haul