pátek 15. ledna 2021

Nákupy & Novinky : Moje objednávka z Vivantis.cz

 Ahoj, vítám vás u nového článku. Dneska bych vám chtěla ukázat jaké jsem si pořídila produkty v rámci objednávky z Vivantis.cz, kde nakupuju poměrně pravidelně, protože tam mají všechno na co si vzpomente od oblečení, kosmetiky, šperků až k doplňkům stravy a různým zdravým dobrotám. 


Potřebovala jsem doplnit zásoby věcí na vlasy, šampony a kondicionéry jsem doma měla už jen ty ve sprše, kterých už mám po dně. Rozhodla jsem se koupit si nějaké lepší než co mám teď a tak jsem zainvestovala do Loreál Professional Inforcer řady. Původně jsem myslela, že zakoupím produkty zvlášť ještě s kondicionérem, ale vyprodávaly se dárkové sady a vyšly poměrně výhodně. Loreál Professional mě vyšla na 475 Kč i s touhle pěknou černou kosmetickou taštičkou. Najdete uvnitř masku, šampon a ještě jakýsi sprej. 

Druhá volba padla na doporučení kolegyně na Herbal Essences, přičemž celá tahle sada vyšla 222 Kč a normálně stojí jen šampon samostatně 149Kč. No tak jsem na to zvědavá, zatím mohu jen říct, že to příjemně voní. 

V neposlední řadě jsem potřebovala nějaké udělátko na obočí a řasenka mě žádná nezaujala, tak jsem zvolila tužku, co má na druhé straně i kartáček na pročesání. Ta mě vyšla kolem 80 Kč. Dále na zkoušku beru i profkláklý Dermacol odlakovač s nímž jsem ještě neměla tu čest. Klasicky zase můžete vidět barvu na vlasy, kterou používám již od podzima a jsem spokojená až na to, že bych spíše potřebovala dvě, ale tak co já už si nějak poradím. No a v dárkových sadách jsem vybrala i jednu pro kamarádku od Palmolive. 
Dále u Haničky z blogu Ćičulka jsem vykoukla nějaký ty novinky od Gabriella Salvete, tak jsem vzala na zkoušku dvě masky, co mě nejvíce zaujaly a to sice s kokosem a dračím ovoce, jedna vyšla na 36 Kč. No a jako poslední věcičku mojí oblíbenou masku pod oči od Garnier za 50 Kč.

Celkem mě celá objednávka vyšla na +- 1300 Kč. 


4 komentáře:

  1. Ahoj Sabi,
    to je krásná objednávka, jsem hodně zvědavá, co budeš říkat na ty šampony. Já jsem si zrovna sundala tu masku s dračím ovocem a jsem moc spokojená. Za tu cenu je to fakt parádní maska. Palmolive gely mám moc ráda. Původně jsem si myslela, že si po Vánocích nakoupím nějaké sprchové gely (blížila jsem se ke dnu), ale kolegyně mi nadělila opravdu štědrou dávku od Dove, takže jsem zase na několik měsíců vybavěná. Měla jsem v plánu sáhnout právě po Palmolive, Radoxu a Dove. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, no to jsme dvě už by to chtělo něco z čeho budu na větvi, protože zatím mi všechno, co mi sedělo přestali vyrábět. Masku jsem ještě nezkusila, i když jak vidím ty suchý místa, co mám z té zimy venku, tak bych asi měla. Já doteď pořád střídala Nivea a Garnier masky. Jooo sprchové gely to je nejlepší dárek, já mám na sprcháče děsnou úchylku. Dove má úžasný parfemace a skvěle hydratuje, tam fakt člověk nesáhne vedle.
      Hezký den,
      Sabča

      Vymazat
  2. Hezké věci, hlavně sada od Loreal na vlasy. Tu bych brala taky:

    OdpovědětVymazat