pondělí 23. listopadu 2020

essence: Bye Bye Panda Eyes Řasenka | Recenze

 Ahoj, vítám Vás u nového článku. Dneska  se mrkneme na řasenku, kterou jsem zakoupila na doporučení Petry Lovelyhair. Jedná se o essence řasenku s názvem Bye Bye Panda Eyes. Řasenka by se tedy především neměla rozmazávat a kromě toho slibuje i objem. Cenová relace je kolem 90 Kč a seženete v drogeriích dm, případně Rossmann. 


Kartáček není žádný osmičkový ani podobné modernosti, je naprosto klasický zakulacený. Kartáček je podobný řasenkách které si kupuji obvykle mezi něž patří třeba Maybelline Big Shot Mascara. Tahle řasenka po čase používání získá takový ten typický smrádek používané řasenky. 

Řasy dělá za mě spíše přirozenější a rozhodně bych snesla delší a více natočené. Především mi vadí to, že řasenka se mi při práci rozmatlá právě pod očima, což u téhle řasenky která si dělá z tohohle srandu a poukazuje, jak to rozhodně nedělá? Pardon, ale ne. Beru to, že řasenka za 80-90 Kč mi neudělá nějaký jó smetáky, řasy teda dělá pěkný, ale pod oči se mi už dlouho žádná řasenka takhle nehnala jako tahle.

 Balení dopoužívám, ale znova ji už potřebovat nebudu. Hodnotím 2,5/5!

Co vy a essence dekorativní kosmetika? Dejte mi vědět do komentářů! 

Vaše Emma 

2 komentáře:

  1. Ahoj Sabi,
    já jsem si tu řasenku málem objednala! Nakonec jsem zvolila jinou od Catrice, tak to jsem měla štěstí (snad, ještě jsem tu Catrice pořádně neozkoušela). Je to docela ironie, že zrovna tato řasenka se maže pod očima. Líbí se mi ten kartáček, ty klasické mám nejraději. Teď používám řasenku z Avonu, tu jejich nejnovější, a jsem s ní moc spokojená. Říkám si teď, že bych o ní vlastně mohla napsat:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, teda řasenky od Catrice to vůbec nemám prozkoušené, já od nich beru hlavně makeupy a korektory, ty mi zatím sedly snad vždycky s vyjímkou toho jejich legendárního s kapátkem. Z Avonu to myslíš takovou tu Euphoric? :-) Jojo, určitě ráda si článek ráda přečtu. Taky se měj moc hezky!

      Vymazat