úterý 16. června 2015

Stále nezvěstná | Chevy Stevens | knihodojmy DOUBLE

Děj:  Realitní agentka Annie O´Sullivanová vypráví při terapeutických sezeních u psychiatričky svou tragickou část života. Postupně se zpovídá z příběhu ženy unesené neznámým mužem, vězněné v horské chatě, znásilňované, ponižované a podrobované nesmyslným pravidlům. Je také vystavená té největší tragédii co jí mohla potkat- smrt své dcery. Přesto se dokázala svému vězniteli vzepřít a utéct. Jenže její návrat nebyl vůbec jednoduchý. Annie se znovu navázat vztah se svou rodinou. Za pomoci psychiatričky se pokouší překonat strach z venkovního světa. Také zjišťuje kdo její únos naplánoval a proč.. Je to opravdu hrůzné zjištění.......

Názor: Kniha je skvěle napsaná.
Druhá knížka, kterou jsem četla od autorky a opět výborná. Chevy Stevens umí tak perfektně vykreslit postavy, jejich chování, cítění, fyzické i psychické prožitky, že se do hl. hrdinek člověk bez problémů vžije a o tom to je. Neumím si představit něco podobného prožít a potom se zařadit zpět do normálního života. Navíc, když se Annie dozví, kdo za tím odporným činem stál. Opravdu vynikající psycho. Monolog u cvokařky místy trochu nefungoval, nebylo to úplně věrohodné.Jinak se knížka četla velmi dobře, přečetla jsem v podstatě během 2 dnů. Takový příběh bych zažít nechtěla..

Sbohem není napořád,
Adél

Sabbi názor: Kniha je plná pocitů avšak vás nemusí nutně rozplakat. Hlavní hrdinka je velmi sympatická a líbí se mi ten její sarkasmus s jakým ke všemu přistupuje. Přesně čtyři okamžiky mne v této knize opravdu nemálo překvapili. Nechci spoilerovat a tudíž se nezmíním. Spoilerem však není to, že po nějakém tom roce se ven dostane- to je jasné už z anotace. Kniha psáná v sezeních...Myšleno sezeních u jediné psycholožky u které si je Annie jistá, že neprodá její příběh bulváru. Příběh začíná. Annie se snaží ukončit své posttraumatické problémy. 

Kdo za čím stojí? Opravdu byl únos jen náhoda? Co všechno jsou lidé schopní udělat pro peníze ?

Žádné komentáře:

Okomentovat