neděle 11. února 2024

Nákupy & Novinky - DM, Sconto, Notino, Zoot, Vivantis, Bonprix

 Ahoj, vítám vás u dalších nákupů a novinek. Tentokrát se mi to poměrně hezky sešlo, jedná se o čistě lednové úlovky a novinky. 

Konečně jsem se rozhoupala koupit si nové kosmetické zrcátko, to moje už je hrozně poškrábané a mám ho no 10 let určitě. Ve Scontu jsem si vybrala v podstatě velmi podobné akorát takové na omak bytelnější za 349 Kč. Už ho mám smontované a čeká na svoje první použití. V DMku platila mamka a já potřebovala hlavice do holítka a byla jsem docela zmatená, protože už zase změnili design. Vzala jsem si to větší balení s 8 kusy za 139 Kč a pak makeup. Přijde mi, že mi ten Clinique docela rychle mizí, vybrala jsem si Rimmel London Kind & Free za 219 Kč a jsem na něj moc zvědavá. 
Na Notino jsem objednávala cíleně tyto dva produkty, s oběma mám skvělé zkušenosti a nejsou nijak drahé. Olival bylinkový krém pro péči o smíšenou pleť je můj velký objev v rámci skincare a na Notinu vyjde 223 Kč, recenzi najdete zde. Renovality a jejich doplňky mi také sedí a nedráždí mi zažívání, vzala jsem si už podruhé jejich Ženskou pohodu za 225 Kč 90 tobolek. 
Od Haničky jsem dostala jako dárek za objednávky v Avonu v loňském roce noční pleťový krém s ceramidy pro všechny typy pleti, bohužel já a ceramidy nejsme moc kámoši tak ho podaruju mamce a sama si nechám tělový sprej Frozen, který mi na fotce chybí. Hanička mi ještě doposlala další dárečky a to sice masky - miniaturku Origins avokádové a tři plátýnkové Revolution. Děkuju moc Hani :))) 
Jelikož mě opustily ne jedny, ale hned dvoje boty, co jsem měla jako zimní elegantní k šatům i kalhotám na podpatku, rozhodla jsem se nahradit je jedním párem pořádných. Jsou to současně moje první boty z pravé kůže a jedná se o Černé dámské kožené kotníkové boty na podpatku ALDO Reva. Sehnala jsem je za dva tisíce a sto korun ve slevě a teď koukám, že je zdražili na 3,1 tisíc Kč. Takže konečně jsem něco koupila a oni to pak nezlevnili, ale obráceně. Vybírala jsem je na Zootu, podpatek je rozhodně vyšší a je potřeba počítat s tím, že to není na celodenní běhání kdovíkde. Co se týče šířky boty tak poměrně dost odpouští a v klidu jí obujou i zapnou slečny se širší nožkou jako jsem právě třeba já. Nemají na sobě žádné zbytečné zdobení, loga nebo cokoliv je to prostě takový ten pěkný základní kousek s čistými liniemi a v kvalitním provedení. Já si do nich plánuju pořídit ještě gelové polštářky pod palce, ale jinak jsem s nimi zatím spokojená. 
Nakonec jsem si po asi třech měsících váhání nad touto Aventurine paletkou řekla, že už bych si jí mohla koupit. Přihodila jsem jí k objednávce dárku pro ségru na Vivantisu za 349 Kč. Je plná nude barev, ale i zelených a modro-zelených, což zní jako můj oblíbený výběr. Ráno jsem jí vytáhla poprvé a překvapilo mě, že některé barvičky v paletce vypadají teple a na víčku až tak ne. Non každopádně jí teď budu používat častěji, tak si pak dáme samostatnou recenzi.
Na koncertu Divokýho Billa jsem si pořídila nové kapelové tričko, už mám jedno černé, ale tohle se mi taky líbilo a takhle mě na jakékoliv akci rychle najdou :-D protože většinou bývá záplava černé a ne barev. Koupil mi ho přítel čili ani nevím kolik stálo, ale snad něco kolem 500 Kč. 
Nakonec jsem neplánovaně dělala objednávku i na Bonprixu, kde jsem si dokoupila zase nějaké to reprezentativnější pyžamo. Hrozně se mi líbí trend těchto pyžam, kdy vršek je v podstatě košile, ale satén já absolutně nesnáším, a tak jsem hledala bavlnu, což toto splňuje a ještě má roztomilý srdíčkový potisk. Vyšlo mě na 600 Kč a zatím jsem s ním spokojená, uvidíme jak bude zvládat časté praní. S mamkou se chystám v létě na dovolenou k moři čili budu potřebovat dvoje plavky, abych nebyla kvůli močáku v mokrém. Pořídila jsem si takové sytě korálové celý set za necelých 500 Kč. Jako není to žádný velký hollywood, ale jsou pohodlné a na nějakou formu do plavek absolutně nemám vůli. No a borec na konec jsou úplně obyčejné černé legíny 2 kusy za 498 Kč oboje. Díky slevovému kódu jsem 80 Kč ušetřila a ještě neplatila poštu. 

No a to by bylo všechno. Co jste si během ledna pořídili vy? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča





7 komentářů:

  1. Já jsem v lednu skoro nic nekoupila, můj nakupovací článek bude tentokrát sakra krátký. Jen pár svíček, masky ze slevy v Rossmannu a knížky ze spolupráce s Gradou.

    OdpovědětVymazat
  2. Origins masku miluji. Boty za ty peníze určitě stojí, ty za to stojíš, udělat si radost je potřeba a vypadají vážně hodně kvalitně a moc krásně. ♥♥ Je moc dobře, že sis je pořídila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, já se přiznám, že mě s Origins čeká poprvé. Děkuji moc za milá slova <3

      Vymazat
  3. Sabi, parádní nákupy. Origins masku mám taky, ale zatím čeká na vyzkoušení. Měj se krásně 😊

    OdpovědětVymazat
  4. Já v lednu pořídila dva super kousky v sekáči, byla tam akce, kus stál 40 Kč :) Koupila jsem si kalhoty, ve kterých plánuju chodit na túry, a parádní klobouk! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé nákupy. :) Taky musím mrknout na Bonprix a něco si objednat

    OdpovědětVymazat
  6. Ženskou pohodu mám ráda, dost mi pomohla se spaním.

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024