středa 21. února 2024

Aktuálně používaná dekorativní kosmetika: Dermacol Magnum řasenka, Nyx Can´t stop wont stop pudr, Essence Prime like a boss, Revolution Matte fixační sprej

 Ahoj, vítám vás u dnešní recenze na dekorativní kosmetiku. Jelikož jí tolik netočím, abych jí stíhala spotřebovat, tak jí u mě ani tolik nevidíte. Dneska tu mám hned čtyři produkty, až na jeden bych je asi spíš neřadila vyloženě mezi oblíbence čili proto ten samostatný článek.

NYX Can´t stop won´t stop pudr 
Velmi jemně namletý pudr, kterého stačí trochu jen už samotnou aplikací mi přijde, že s ním člověk trochu plýtvá. Nepřišla jsem za boha na to, jak ho použít aniž by se mi neustále drolil a zůstával různě po okrajích celého balení nebo ještě hůř na podlaze. Díky tomu mi i vážně rychle mizí. Přitom vlastnostmi je jinak úplně super. Ve slevě se dá sehnat za 180 Kč, v drogerii spíše okolo 220 Kč. Nevím, zda mi to nepřijde moc, když se současným ubýváním mi vydrží akorát dva měsíce, ale to už je na každém a samozřejmě i na tom, jak často se líčíte. Já momentálně každý všední a většinu víkendových dní, pokud nejsem celý den doma. 

Dermacol Magnum řasenka
Poměrně stará a známá řasenka od Dermacolu za 180 Kč, což je taková řekla bych střední cesta v rámci cenové hladiny řasenek v drogeriích. Řasenka byla už od začátku taková sušší, a tak je třeba jí vícekrát namáčet. Kartáček je na mě takový ne že velký, ale přijde mi hrozně hrubý a skoro pokaždé si tu řasenku opatlám někde okolo. Znovu si jí určitě kupovat nebudu, obzvláště když předchozí Catrice i Essence za lepší cenu byly lepší. 

Essence Prime like a boss báze pod oční stíny
První, co mě lehce nakrklo je, že hned při prvním použití zjistíte, že obsah je tak v jedné třetině balení, což by nebyla ani tak výjimka, ale z tohoto typu balení se ta třetina dostává docela na prd a taky mě na očích občas při nanesení zapálí. Během chvíle to sice přejde, ale není to žádný vítaný efekt. Jinak stíny udrží vážně obstojně a stojí pár korun, no je to škoda tohle mohlo být dobré, ale také si to už znovu nekoupím.

Revolution Matte Fix Fixační sprej
Zatím asi nejlepší fixační sprej, co jsem měla. Výborně propojí jednotlivé složky líčení a prodlužuje výdrž, krom toho nemá žádnou nepříjemnou parfemaci a přijde mi, že ani nijak nezanáší póry a nedráždí pokožku. Docela i dlouho vydržel, na to jak často jsem ho používala. Už jsem téměř na dně a určitě bych si koupila další. 

Tolik k výběru z mé aktuálně používané dekorativky. Používáte fixační spreje nebo raději ke stejnému účelu například květinové vody? Dejte mi vědět do komentářů :) 

Sabča


5 komentářů:

  1. Ahoj Sabi, tuto řasenku jsem taky měla, není špatná, ale já obecně Dermacol moc nemusím. Na Revolution fix. sprej jsem četla samou chválu. Kočko, přeji krásný den. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, mně přijde, že Dermacol trochu zaspává dobu s novinkami, ale najdou se tam dobré kousky. I tobě krásný den :)

      Vymazat
  2. Já si líčím jen oči a rty, takže s pudry nemám zkušenosti. Nemám vyzkoušené ani ostatní produkty. Ale chtěla bych si pořídit bázi pod oční stíny, tak aspoň vím, čemu se vyhnout :).

    OdpovědětVymazat
  3. Ani s jedním kouskem nemám žádnou zkušenost.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi,
    znám tu bázi pod oční stíny a byla v pohodě. Používám hodně květinové vody před líčením a fixační sprej na závěr.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat