čtvrtek 22. února 2024

Hebe Haul

 Ahoj,vítám vás u dnešního článku. Rozhodla jsem se poprvé vyzkoušet Hebe s cílem vyzkoušet hlavně produkty jejich privátních řad. Jsou na ně dobré recenze a mají i zajímavý sortiment. To jsem samozřejmě doplnila i dalšími věcmi a společně se na to dnes podíváme. 

Začnu tedy právě produkty privátní značky, alespoň jejich většinou. Pořídila jsem si tři jejich sprchové pěny v provedeních pomeranč & máta, aloe vera & jíl a passion fruit & limetka, přičemž mě každá vyšla 54 Kč po slevách. Probíhala 1+1 na vybrané produkty privátních značek a já též využila slevu na první nákup. V pěně mají i krémy na ruce, pro sebe mám v plánu nechat si ten kokosový a ten avokádový dám na vyzkoušení mamce, každý vyšel na 18 Kč, pokud to bude dobré, tak je to vskutku za hubičku.
Jelikož u kadeřnice jsem byla před dvěma měsíci, tak už to chce zase nějakou péči. Na Hebe ještě mají mojí oblíbenou 4.54 od Loreál Paris, takže jsem si vzala rovnou dvě, každou po 125 Kč. Kombo šamponu a kondicionéru s lotusem a ylang ylang chválila Šmajda, takže jsem si ho taky vzala. Balení jsou 400 ml a jeden produkt mě vyšel na 99 Kč. Taky jsem si vzala suchý šampon, tentokrát ne Batiste, nýbrž got2b, tak jsem zvědavá jaký bude, ten stál 70 Kč.
Taktéž od Hebe jsem sáhla po dvoufázovém odličovači na oči - Ano, Hebe si vezmuh na paškál důkladně a ve všech kategoriích. 71 Kč opět není vůbec špatná cena. Z péče o pleť tu mám ještě tonikum ve spreji před sérum výborný krok, zaujala mě značka Miraculum. Jedná se v podstatě o termální vodu obohacenou o kyselinu hyaluronovou, panthenol a nějaký ty minerály. 100 ml a 52 Kč. Zástupce tu mám i z dekorativní kosmetiky - fixační sprej NYX Matte Finish za 137 Kč a bázi pod oční stíny Clarisa Blend My Friend za 66 Kč.
Haničce jsem k Vánocům mimo jiné nadělila tohle duo od značky Soraya a značka mě lákala taky. Vzala jsem si stejně jako Haničce scrub na tělo a tělové máslo, kus za 119 Kč.  Haničky recenzi si můžete přečíst tady, no a na tu mojí na tu se můžete teprve těšit. 
Poslední kousek od Hebe jsou jejich hranaté odličovací tamponky, které mě díky akci vyšly 56 Kč (jako všechny 4 balíčky dohromady). Tanita značku vůbec neznám, ale v pěnách na holení moc výběr nebyl, tak mám ji s lotosem za 53 Kč. 
No a málem jsem zapomněla vyfotit masku Beauty of Joseon s centellou a kyselinou hyaluronovou za 54 Kč. To by bylo vše z mého nákupu. Na Hebe jsem nakupovala poprvé a musím říct, že mají velmi zajímavý a široký sortiment, díky němuž věřím, že vám budu moct zase přiblížit nové značky i produkty za poměrně zajímavé ceny. Článek není spoluprací. Mimo e-shop má Hebe i obří prodejnu v Praze v Harfě, zahlédla jsem to na sítích. 

Zaznamenali jste vstup tohoto e-shopu/značky na český trh? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča



8 komentářů:

  1. Wow teda že existuje penový krém na ruky to som nevedela. To je skutočná novinka. NYX fixačný sprej presne tento mám už niekoľkýkrát a je skvelý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, pro mě je to taky novinka :D Já NYX teprve objevuju a zatím jsou všechny produkty příjemné.

      Vymazat
  2. Jee, ahoj Sabi, já zrovna tento týden udělala první objednávku z Hebe. Pěny v akci jsem již nechytla, ale těším se. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, tak to budu zvědavá na tvé nákupy. Je tam opravdu hodně, co objevovat mají zajímavý sortiment.

      Vymazat
  3. Sabčo, pěkný nákup a za zajímavé ceny. Budu zvědavá na zkušenosti. Já tu mám od Vánoc čistící pěnu a pěnu na ruce této značky, ale ještě na ně nedošlo.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi, v únoru jsem byla poprvé v Hebe prodejně v Praze. Neměla jsem zas tolik času, abych ji pořádně prozkoumala, takže to chci určitě napravit, protože tam zase člověk objeví jiné produkty než v DM nebo třeba Rossmannu. A eshop je tak velký, že jsem líná ho projíždět :) Měj se hezky...

    Můj život ve slovech

    OdpovědětVymazat
  5. Nějaké produkty z e-shopu Hebe už jsem měla, ale sama jsem tam ještě neobjednávala.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Sabi,
    vím o něm, ale nikdy jsem tam nenakupovala. Březen bych ráda udržela bez nákupů, nebo aspoň bez těch větších.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat