neděle 17. července 2022

Wishlist aneb, co bych si chtěla koupit nebo dostat

 Ahoj všichni, po čtvrt roce zase klasicky aktualizuji, co bych chtěla ať už si sama sobě koupit nebo k něčemu dostat. Za dva měsíce mám narozeniny, tak mi to přijde takové příhodné a třeba by toho mohl někdo využít. 


V kategorii knih bych si ráda doplnila poslední tři díly ze série Romantické útěky od Julie Caplinové, ač Čajovnu si plánuji koupit už po další výplatě. Nevím, co budu jednou dělat až to dočtu a tak už se poohlížím, po autorkách, co píšou podobné témata. Není divu, že mě zaujala Pauline Mai a její dvě knihy - Stěstí hřeje jako slunce a Štěstí má barvu levandule.


Jelikož jsem praktická žena (no dobře, tak nejsem no a co) najde se i něco do domácnosti, co dříve či později určitě využiju. Do kategorie dříve patří třeba povlečení, tohle krásné černobílé s červeným akcentem je značky Darré Náchod. Určitě je to dražší záležitost, vlastně už mám kvalitnější povlečení na wishlistu přes rok, protože teď za to všude chtějí neskutečnou raketu. Stejně tak do dražší kategorie patří sada hrnců od Tefalu použitelná všechny druhy sporáků. Pak tu mám tyčový Eta mixér, ten se do budoucí kuchyně bude určitě hodit. A konečně přejdu ke kategorii podstatně levnější - nejdřív ze všeho bych využila zátku na láhve od vína, protože ne vždycky to vypiju celé naráz a ne každou láhev zaděláte zpátky, tak snadno a tak dobře. Držák na kapsle Dolce Gusto ke kávovaru nejlépe tenhle kulatý ne ten na šířku z důvodu šetření místa.  No a jako poslední dochucovací sada na sůl, pepř a párátka od pana Strnada, co nedaleko ve Výčapech dělá keramiku. 

Nemůže tu chybět ani můj druhý největší koníček a tím je kosmetika. Tu si tu dovolím vypsat jako seznam a ke každé položce napíšu krátkou poznámku.
Rituals dárková sada -  jedna z položek, kterou už chci taky nejmíň rok, tentokrát přemýšlím zda bych si nedala nějakou z jejich sad jak dárek ode mě pro mě. Zkrátka, že bych si dojela na pobočku, kde budu mít i možnost si jednotlivé řady očichat a dle toho si nějakou vybrat.
Levandulová sada Purity Vision - levandule mě nějak teďka chytla a to hlavně v jídle a pití, no ráda bych jí dala šanci i v kosmetice, už jsem kdysi měla od Nobilis Tilia jejich krém na pleť a byl super, tak proč nezkusit i Purity Vision?
CeraVe tělové mléko a gel na obličej - nová dermokosmetická značka zaměřující se na použití ceramidů v kosmetice. Poslední rok velký hit.
The Inkey List - od nich už mám doma oční krém a je za ty peníze vážně super. Chtěla bych vyzkošet jejich ovesný čistící balzám, SPF30 na obličej a péči o vlasovou pokožku s kyselinou salicylovou 
Bioil - od téhle značky jsem měla ten jejich slavný olejíček a je super o tom žádná. Jenom mě je líto si sama sobě kupovat tak drahou věc.
Poukaz na kosmetické ošetření případně obočí k MH cosmetic studio - to se určitě hodí, na obočí už jsem u slečny jednou byla a ráda bych znovu, případně bych i ráda vyzkoušela ošetření pleti, které též nabízí.
Poukaz ke kadeřnici - Kadeřnice je pro mě kategorie sama o sobě, rozhodně bych tam ráda chodila pravidelně, ale vzhledem k cenám 1500 Kč a víš to zvládám tak 2-3x do roka. 
Maria Nila šampon a kondicionér pro objem vlasů - A že jsme tak u tématu vlasy Maria Nila by mě taky zajímala na vlastní kůži. Hlavně jejich objemová řada a nebo jejich barevné masky pro oživení nebo dotónování barvy. 
Barry M paletka očních stínů k 40. výročí značky - Paletka, která by mi pokryla všechno, co mi doma chybí a všechno, co chci v rozumné ceně i kvalitě. 
Zakončím to oblečením, kde se nebudu nijak extra rozvášňovat. Z nezbytností potřebuju určitě doplnit spodní prádlo kalhotky a nějaká podprsenka by vlastně taky bodla. Ráda bych udělala nákup na EcoBamboo, věřím že ten materiál za tu cenu bude stát a s bambusovými podprsenkami už mám super zkušenost. Pak určitě nějaký pěkný ONLY CARMAKOMA džíny, značka má teď nějakou dobu novou kolekci a líbí se mi tam toho konkrétně na Zootu moc. Krom těchto džínů například krásné černé elegantní zavinovací šaty s vzorkem puntíků a nebo mikina s nápisem fearless, ta se bude hodit, když někde nechcete, aby se vám pletla kapuce. Na závěr kozačky, na ty si budu zcela určitě šetřit a s mými lýtkami je sehnat bude pěkný peklo, tak mi když tak můžete do komentářů napsat nějaké tipy, kde sehnat se širší nohou a slovanskými lýtky pořádný kozačky. 

A co máte na svých pomyslných seznamech přání vy? Napište mi do komentářů :-) 
Sabča



10 komentářů:

  1. Pěkný wishlist :) Na mém je teď hlavně černý křivák, můj současný se už doslova rozpadá, tak budu potřebovat v co nejbližší době nový :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji za komentář. Křiváky jsem obnovovala rok zpátky, tak přeji šťastná lov, za sebe mohu doporučit značky Only nebo Camaieu.

      Vymazat
  2. Přemýšlím o tom, že vlastně žádný wish list nemám. Akorát teda džíny potřebuju nové a to nutně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, jo džíny ty já zrovna nedávno kupovala a ještě letos asi jedny budu. Kupuju si takové ty s elastanem a tak mi vydrží půl roku až rok než se prošoupou stehna. Děkuji za komentář, měj se hezky.

      Vymazat
  3. Knihy od Caplin už mám přečtené všechny a za mě nejlepší série knih! Rituals a Purity Vision mohu jenom doporučit, skvělá kosmetika :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já naštěstí ne, nevím co budu dělat až tomu tak bude. Rituals už mám teda jeden produkt doma a krom té aromaterapeutické stránky moc nechápu, že za to lidi dají tolik peněz :-D

      Vymazat
  4. Ahoj Sabi,
    to je moc pěkný wishlist, fakt se mi líbí ty koláže, které sis na to připravila. Z knih by se ti mohla líbit Citronová vůně a jemné polibky, to bylo moc příjemné. Z věcí do domácnosti bych chtěla pekárnu a soda stream. Potřebovala jsem i nový toustovač, ale ten jsem dostala od kamarádky k narozeninám. Dále bych si ráda pořídila nějaké nové povlečení a určitě chci i ručníky. Taky se mi líbily jedny skleničky v Ikea, ale pořád váhám, skleniček mám doma fakt hodně. Co se týče kosmetiky, taky bych moc ráda vyzkoušela značku Maria Nila a The Inkey List (na tu mě lákáš hlavně ty). Doufám, že něco z tvého seznamu opravdu dostaneš:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, děkuju moc používám na to Canvu - je to online a zdarma. Soda stream je super věc, máme ho doma a nějaký petky kupujeme domů jen v případě limonád typu cola, ale i tu tam s pomocí sirupu vyčaruješ jen je to dražší. Děkuji za komentář, měj se hezky.
      S.

      Vymazat