čtvrtek 7. července 2022

Body Boom Kávový tělový peeling s kokosem

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Tentokrát to bude zase pro mnohé součástí nějaké letní rutiny. Peelingy spoustu lidí využívá pro lepší opálení, no já je mám doma po celý rok a to v rámci holení nohou a prevenci proti striím a celulitidě. Kávové už frčí delší dobu hlavně právě v těchto znovu uzavíratelných sáčcích, po většinou bohužel stojí naprostý nesmysl. Já ho tedy vyzkoušela až když byl v akci za půlku tedy za 150 Kč.


Balení na omak působí jako papír, ale je plastové s takovým tím zipovým uzavíráním, to úplně nefunguje dohromady s rozemletou kávou, a tak mi to pak nikdy nešlo pořádně dovřít. Peeling je jeden z nejhrubějších, co jsem měla a zašvihá vám celou vanu. Abych ale jenom nepindala, tak já hrubší ráda a tenhle navíc voní jako kokosová Bounty tyčinka. Balení má pouhých 100 gramů, to mi i za zlevněnou cenu furt přijde jako hrozně drahá sranda. Obzvláště když si vezmu, že tím můžete zrecyklovat kávové sedliny i z vašeho kávovaru spolu s pár přísadami. Předražené, nedomyšlené hodnotím pouze 5/10. Já si zůstanu u svého milovaného melounového Dermacolu.

Co vy a peelingy? Používáte ? Máte nějaké oblíbené? Dejte mi vědět do komentářů 

Sabča


5 komentářů:

  1. Ahoj, tak to je pecka kombinace, alespon tedy pro mne. Kokos miluji a kávový peeling jsem měla podobný od Hanči a byl super, vlastně mám ještě jeden. U mne tedy rozhodně peeling nesmí nikdy chybět. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  2. Já miluji kávový peeling, ale dělám si domácí :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem neměla s kokosem, ale peeling byl opravdu skvělý. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já peelingy používám docela málo (teď ale zrovna jo - mám tu jeden z Glanz boxu a pak přijde na řadu ten, co jsem dostala s objednávkou od YR)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi,
    kávové peelingy nesnáším a tento mi přijde i dost předražený. Celkově produkty s kávou nemám ráda.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Avon haul