neděle 23. ledna 2022

UNBOXING: Moje první objednávka Ziajy

 Ahoj všichni, vítám vás u dnešního článku, kde vám ukážu, co jsem si koupila na českém e-shopu polské značky přírodní kosmetiky Ziaja (ziajaprotebe.cz). Poslední roky jí chválí opravdu hrozně moc lidí, stojí pakatel a je už částečně dostupná i v dmku, ne však celý sortiment. Proto jsem se rozhodla objednat si napřímo a ještě to podpořila 30% sleva na peelingy, z nichž v dm seženete jen cupuacu. 

Prvním produktem, který jsem potřebovala a zároveň chtěla vyzkoušet je dvoufázový odličovač. Nedávno jsem koukala na spotřebováno u Simkastyle a ta tenhle má moc ráda, na její doporučení tu mám teda dvoufázový odličovač z řady Kozí mléko za 99,90 Kč, což je plná cena. Z peelingů pak padla volba na další profláklou řadu inspirovanou městem, kde Ziaja sídlí a tím je Gdansk, takže Gdanskin. Se slevou 30% vyšel na 132 Kč a má 300 gramů. Pro porovnání za Dermacol dávám běžně 100-150 Kč za 200 gramů.
Baltic Home Spa je jedna z řad představených tuším vloni ve dvou (?) řadou a to fit mango a pak wellness kokos a mandle. Víte, že jsem se teď zamilovala do olejíčků na tělo, no takový Saloos vyjde v dmku 50 ml na 149 Kč a já to mám na dva týdny. Ziaja nabízí většinu svých produktů v 400 ml a je tomu podobně i u tohoto masážního zpevňujícího olejíčku proti celulitidě. Takovéhle mega balení 490 ml s pumpičkou pak vyjde na 220 Kč. To máte desetkrát tolik jenom o 70 Kč dráž. Ze stejné řady tu mám i peeling, ve slevě za 138 Kč.
Posledním produktem je vlasová maska, sic mi kadeřnice říkala, že pro mě to vhodné není. No chtěla bych vidět jí, jak dnes a denně tu bude rvát z vlasů takové cucháky, co mě se dělají. Vzala jsem jí z řady s olivovým olejem o níž jsem taktéž slyšela dobrá slova. 200 ml je podle mě ideální velikost, vzhledem k tomu, že jí nepoužívám úplně každé mytí a vyšla mě na nějakých 80 Kč. K objednávce jsem ještě dostala takový hezký sáček s nápisem vyzkoušej nás zdarma plný vzorečků. Objednávala jsem ve středu a ve čtvrtek jsem měla balíček doma. Zatím tak dávám Ziaje jedničku s hvězdičkou, teď uvidíme zda si jí zaslouží i jejich produkty....Objednávka mě i s poštou vyšla na 729 Kč
Sabča




10 komentářů:

  1. Já tuto značku mám a dokonce mám doma od této značky šampon - stále objevuji produkty, které mi budou vyhovovat :)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, děkuji za komentář. Mě toto objevování u většiny teprve čeká, ale z té olivové masky jsem zatím totálně odvařená, tak brzo pořídím asi celou řadu

      Vymazat
  2. Já Ziaju prozkoumanou nemám, jen máme na chalupě rozpoužívané odličovací mléko a to není špatné. A mám tu pár produktů z boxů, které na vyzkoušení čekají...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já zatím zkoušela krém na ruce a nějaký ty jejich peelingy jinak vůbec nic. No docela mě to nadchlo za ty ceny.

      Vymazat
  3. Ziaja má zajímavé produkty, sama jsem ale zatím vyzkoušela tuším jen dvě věci, ale třeba se to změní, když už je značka dostupná i v drogerii :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, za mě zatím určitě ano, není nic, co by mě z vyzkoušeného vyloženě zklamalo.

      Vymazat
  4. Já miluju peelingy :D! A Ziaja je celkově fajn, měla jsem od nich pár produktů a nikdy mě vlastně asi nezklamaly. Zároveň to ale není moje oblíbená kosmetika, je asi tak někde ve středu :).

    Jinak mango MI-LU-JU!🌷

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mám to asi podobně. Já bych u Ziajy ocenila menší balení a větší dostupnost v kamenných prodejnách.

      Vymazat
  5. Ziaju mám moc ráda, je to taková levnější značka, která rozhodně neurazí. Mám ráda ten Olivový krém, ten je super hlavně v zimě!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně už taky začíná přirůstat k srdci, dneska se musím stavit pro další balení masky, olivovou řadu na vlasy naštěstí v dmku mají :-D Za ty peníze mě to nadchlo

      Vymazat