středa 26. ledna 2022

Oblíbenci za Prosinec 2021

 Ahoj všichni, vítám vás u dnešního článku, kde si představíme poslední objevy nyní již loňského roku. Prosinec pro mě byl měsícem odměňování se za celý rok 2021, který byl náročným asi tak nějak pro nás všechny. 

Kosmetika

Saloos přírodní masážní oleje na tělo

Po Bi-oilu jsem se rozhodla vyzkoušet i levnější varianty a padlo mi oko právě na tyhle české přírodní olejíčky v nejrůznějších provedeních. No během jenom prosince jsem měla hned dva a to Antistri a Relax. Vůní bych si nejspíš nevybrala ani jeden, ale co se týče efektu pro suchou pleť se striemi, tak je to nenahraditelné. Olejíčky krásně hydratují pokožku, vyhladí jakékoliv jizvy a pomůžou právě trochu i na strie a celulitidu. Cenově vychází 150 Kč za 50 ml, ale na internetu seženete i větší balení a kolikrát výhodněji. 

Kneipp Dobrá nálada sprchový gel

Nemám ho poprvé, ale prostě vůně tropického ovoce v kombinaci s citrusy je přesně to, co já chci ve sprše mít. Sprcháč navíc nevysušuje a je v krásném balení. Akorát na to, že stojí stovku, tak pak nevydrží z těla vonět, pokud hledáte tuto vlastnost. 

Mixa Cica Repair tělové mléko

Další mazadlo - je zima = Sabča musí bejt imrvére namazaná. Tuhle Mixu hodně doporučuje Ája Beautylife a já už teď absolutně vím proč. Parfemací mi přišla identická s Dermacol Hrozny a limetkou až se mi to s tím zaměňovalo. Konzistenčně je to hutnější mléko, takže i z pumpičky se mu občas nechce. Hydratuje nádherně a vyhlazuje stejně jako na začátku zmíněné olejíčky. Vzhledem k 400 ml obsahu i vyjde levněji než olejíčky. 

Yves Rocher dvoufázový odličovač 

Konečně jsem vytáhla nový dvoufázový odličovač a poprvé se tak setkala s tímhle svatým grálem. Mám docela problémy obyčejně odlíčit řasenku, ale tohle TOHLE to vyřešilo. Stáhnete tím oční makeup prakticky na dva tahy. Akorát za tuhle malou lahvičku dáte dvě kila, takže ještě možná vyzkouším jiné odličovače než začnu pořizovat tento.

Seriály & Filmy

Zdroj: Netflix.com

2. řada Emily in Paris

To byl rozhodně seriál měsíce prosince pro mě, jelikož mě nějaká vánoční nálada minula. Holčičí záležitost, u které absolutně není třeba přemýšlet. Pokud se vám líbilo Ďábel nosí Pradu, tak toto bude pro vás.

Zdroj: Netflix.com

Drž se blízko 

Minisérie dle knižní předlohy světoznámého Harlana Cobena nás s přítelem oba dva neskutečně bavila. Přítel přitom na detektivky vůbec není, já jo, takže u mě to byla sázka na jistotu. Seriál byl hodně napínavý, spletitý a podle mě dobře udělaný. 

Zdroj: Digitalspy.com

Spiderman: Bez domova

Rozhodně TOP filmem měsíce pro mě byl nový Spiderman, o kterém už slyšel celý svět a měl vážně velkolepý nástup a obrovské tržby. Mně se to hodně líbilo. Má to všechno, co dobrá Marvelovka má mít - pobrečíte si, zasmějete se i ten wow efekt, kdy se další věc z předchozích filmů spojí a začne dávat smysl. Pokud máte rádi Marvel film, tak tenhle nevynechejte. 

Hudba

DJs From Mars - Best of 2021 Megamashup

Mashupy od této DJské dvojice jsou moje oblíbené a kromě mashupu na písničky Davida Guetty jsem si ulítávala na tomhle, který krásně shrnuje pecky uplynulého roku. Moje oblíbená část je hlavně kombo Astronaut in the ocean a Love Again po čtvrté minutě. To je prostě úplně čekáš co bude a najednou na a jenom sedíte s otevřenou pusou a hledáte jestli na to není celý remix.   Kali - Asi to bude vekom

Můj oblíbený slovenský raper vydal nové album Život není zlí a já si hned na první poslech našla několik diamantů, které poslouchám furt dokola. Konkrétně jde o Milion krát, Asi to bude vekom, Jediné a Tankujeme plnú. 

Sia - Snowman

Moje letošní koleda č.1 byl tenhle světoznámý loveosng od Sii, kterou poslouchám i běžně. Nádherný text, nádherná písnička. 

No a to by k posledním oblíbencům z roku 2021 bylo asi vše. Co v závěru roku mile překvapilo vás? Dejte mi vědět do komentářů!

Sabča



4 komentáře:

  1. Takže!
    Emily in Paris - je okolo toho velký hejt, ale mně se to líbí. Hezký oblečení, líčení a prostředí. Zrovna včera jsem koukala poprvé na půlku Ďábel nosí Pradu, protože jsem viděla nějaký vtípky na tohle téma a zatím dobrý :D.

    Stay Close: Jsem ve 1/3 3. dílů a vůbec nevim, o čem to vlastně je :D. Jen, že se někdo ztratil ve stejný den. Nějak se do toho nemůžu dostat, ale dám tomu šanci.

    Spiderman: Bohužel jsem neviděla, ale docela mě to láká, tak uvidíme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji v první řadě za komentář :-). Mně přijde, že lidi teďka pyskují na všechno, tak už na renomé čehokoliv moc nedávám a raději zkouším na vlastní kůži. Já zrovna dokoukávám Dynastii, ta poslední řada mi nějak v první polovině vůbec nesedla. Emily in Paris mi prostě přijde jako taková miloučká holčičí záležitost na vypnutí hlavy, přeci jen u toho vážně nemusíme přemýšlet. Já hrozně doufám, že Emily v Paříži zůstane :-D

      Zezačátku to může být takové matoucí, ale třeba si v tom ještě najdeš to svoje. Spiderman je určitě super marvelovka, docela mě mrzí, že se zase v tomhle začínají rozdělovat streamovací služby a teď bude ještě Disney+. Osobně neznám nikoho, kdo by si platil všechny, my s přítelem se držíme Netflixu, s tím že jsme měli HBO, ale nevyhovovalo nám jejich rozhraní.

      Vymazat
  2. Ten sprchový gel zní dobře, ten by se mi asi taky líbíl. Ty YR dvoufázové odličovače mívali i v dvojnásobném balení, a to vycházely cenově trochu líp. A nebo si počíhat na slevy ... Mně bohužel začaly odličovače s olejovou složkou vadit, takže svůj poslední dvoufázový YR odličovač jsem poslala dál a nemám odvahu zkoušet nějaký další. Teď se odličuju odličovačem na oči Balea, není úplně dokonalý (ale slušný ano) a cena je úplně jinde než u jednosložkového YR
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, děkuji za komentář. To si piš, obecně Kneipp poslední roky má bezva věci a ta jejich vůně to je balzám na duši. Mně to taky přijde už dost neekonomické, já na to právě pak koukala na webu a byla jsem úplně v šoku jak jsou teď drahé. Sic je toto můj první, tak v Yvesu jsem párkrát už nakupovala. Myslela jsem, jak už budu moct používat jenom toto, ale za tak vysokou cenu to nepůjde, teď tam mám Ziaju a u té se asi ustálím jak u odličovače, tak u masky na vlasy. Ty ceny jsou prostě úplně někde jinde jak říkáš.

      Vymazat