neděle 30. května 2021

Spotřebováno #25 za Květen 2021

 Ahoj, vítám vás u dnešního spotřebována dneska tu máme kolem 30 prázdných obalů. Popravdě už jsem nad psaním tohoto článku přemýšlela celý tenhle týden a těšila jsem se až to napíšu. No nebudu tu zbytečně plkat.

Sprcháč Palmolive Coconut Joy jsem dostala od kolegyně, prý na ně byla nějaká akce 1+1 zdarma. No je vidět, že mě zná, protože mi vybrala kokosovej. V rámci Gourmet řady už jsem měla kdysi verzi s lesními plody. Středně hustá krémová konzistence a opravdu parádní výběr vůní. Ačkoliv si Palmolive nekupuju tak často, tak si ho rozhodně musím chválit kdykoliv ho mám, je srovnatelně kvalitní jako třeba Dove nebo Nivea, ale většinou levnější. Doporučit můžu právě gourmet řadu a nebo z té standardní tu verzi s mléčnými proteiny. Kokos jsem tam nějak zvlášť necítila, ale vůně to byla příjemná. Určitě je možné, že se tu zase někdy objeví. 

Nivea sprchový olej jsem kupovala v rámci výhodného balení spolu s intim gelem. Nikdy předtím jsem ho neměla, voněl příjemně a krásně lehoučce na kůži napěnil. Díky hodně tekuté konzistenci jsem ho měla rychle prázdný.

Tentokrát se mi tu doslova roztrhl pytel s peelingy. První je šeříkový Ryor, o kterém jsem se rozepsala v tomto článku, kde představuju část šeříkové řady. 

Druhým zástupcem je Dermacol Sun Body Scrub s kokosovým olejem vhodná právě na léto. Měl by pomáhat s udržením opálení ať už od slunka, solárka nebo samoopalováku. Obsahuje i malé třpytečky a krásně voní, tentokrát se nejedná o vůni ovoce, jak jsme u Dermacol peelingů zvyklý.

Posledním produktem z této fotky je pěna do koupele od Avon z loňské letní novinky Aloha Monoi. Avon pěny umí a já mu zůstanu věrná, nicméně teď na léto si pěnu do vany kupovat nebudu, stejně by mi tu ležela až do podzimu nejspíš. 

Pleťové okénko dnes nemine ani mojí oblíbenou Vichy čistící pěnu na obličej, která započala celé mé letošní skincare šílenství. O ní a ještě séru též od Vichy jsem psala též samostatný článek. Pěna krásně voní, pění a čistí pleť. Spotřebujete jí opravdu málo, nejdřív jsem se bála jak rychle mizela, ale mám jí od ledna a to je velmi slušné skóre na pěnu vydržet skoro pět měsíců. 

Garnier masky jsou jedním z produktů, které lze vidět v každém mém spotřebovánu. Pořád jsem s nima stejně spokojená a nedám na ně dopustit. Málokdy sáhnu v drogerii po jiné masce, ale aktuálně dělám na tom, abych vyzkoušela všechny varianty, co Garnier má.
 
Mymkech skincare My Fresh Skin bylo zklidňující tonikum ve spreji s jemnou bylinkovou parfemací. Nikdy by mě ani nenapadlo, jak může být super dát tonikum do spreje, no úplně geniální nápad. Zpětně je mi docela líto ne příliš kladného hodnocení této značky z mé strany, když vidím jak mi zlepšila pleť.
 
Clarins Hydra Essentiel je krém, co jste mohli vidět v posledních oblíbencích. Vzhledem k vysoké ceně jsem zatím u vzorečků začala i zůstala. Stojím si za tím, že hydratační krém je to super a ráda bych ho jednou měla, ale asi ne úplně teď, kdy šetřím na dovolenou a na povinné ručení.
Nasledujících šest produktů bude od Oriflame, který v současné době i dělám, kdybyste někdo něco chtěl, potřeboval tak se nebojte ozvat. Oriflame Hair X Fall Defence šampon a kondicionér je řada určená pro boj s padáním vlasů. Já mám aktuálně vlasy v snad nejhorším stavu, co jsem kdy měla, ale můžu si za to častým neprofesionálním barvením sama. Tato řada za mě osobně byla dost průměrná - jak já s oblibou říkám umyje a nepoškrábe. Tím to pro mě začínalo i končilo. Kondicionér bych potřebovala možná trochu hustší a výživnější. Znovu kupovat nebudu. 

Milk & Honey krém na ruce a tělo je můj nejprodávanější produkt a to nejen díky tomu, že se jedná o produkt, který mají rádi téměř všichni členové mé rodiny - mamka, babička, teta, já sama. Příjemná jemná vůně mléka a medu si dokážu získat leckoho. Určitě bych koupila znovu. Nedodá to sice nějakou brutální výživu, ale stále patří k těm lepším krémům, co jsem zkoušela. Líbí se mi i balení ve formě dózičky, ze které krásně dostanete všechno až do poslední kapky. Tyhle krémy se dělají i k vůním a taky jsou fajn. Jeden z mých top produktů.

Pravidelně kupuju už od základky i vůni Posses inspirovanou Kleopatrou plnou exotických teplých tónů. Vůně je rozhodně specifická, ale tím i nezaměnitelná za nějakou jinou. 

Optimals Urban Guard 3D vzoreček denního krému mě příjemně překvapil. Jedná se o novinku aktuálního katalogu s kyselinou hyaluronovou a celý koncept nových Optimals je založen na přírodních základech vosků a přírodních másel, takže konečně něco, co můžu testovat i já. 

Poslední Oriflame záležitost je scrub z řady Forest Berries Delight, který bych úplně scrubem nenazvala, spíš by se mi pro to hodil titul mycí želé. Obrušující částečky totiž neobsahuje, ty mají zastupovat semínka lesních plodů. Voní příjemně a opravdu připomíná trochu marmeládu. 
Klasicky moje barva na vlasy, kterou každý měsíc kupuji i spotřebovávám. Popravdě poslední dobou přemýšlím, že bych zase vlasy nechala odpočinout. Nechala si dát nějaký hnědý přeliv a vrátila se postupně ke svým vlasům. Tohle jsem si říkála i u červené a vydrželo mi to tak čtyři měsíce a pak to vzalo za své a šla jsem na zrzavou no. Ve své přírodní barvě (světle hnědá + počůraná slamá) se necítím úplně komfortně no. 

Nová Gliss Kur řada Split Ends Miracle na roztřepené konečky, o které jsem psala samostatnou recenzi. Je to průměr a znovu si to kupovat určitě nebudu, neoslovilo mě to. 
V rámci praní tu mám kapsle od Arielu, moje první v životě, dosud jsem s nimi neměla vůbec zkušenost, proto i to malé balení. Poměrně dobré, neměla jsem s nimi vůbec problém, ale bez aviváže za mě používat moc nejdou. Pořád tedy víc tíhnu k pracím gelům. 

Spolu s kapslemi jsem používala tyto Silan Magic Magnolia perličky do praní. Tato parfemace patří k mým nejoblíbenějším spolu s Lenor Gold Orchid a Spring Awakening. Svým způsobem ano jsou to zajeté klasiky, ale ani trochu se tomu nedivím. Vydržely dlouho vonět z prádla a to já zbožňuju.

Po dlouhé době tu mám i spotřebovaný suchý šampon a není tomu jinak než, že se jedná o zimní edici Batiste suchého šamponu. Zase se mi nějak začaly mastit vlasy, takže už druhý den vypadají dost mastně. Myju si vlasy obden, takže větší intenzita mytí pro mě prostě nepřipadá v úvahu. No už mám v koupelně další balení, akorát v jiné verzi. 

Today ubrousky na obličej údajně i na odličování jsem používala na otření rukou od makeupu a případně setření opadaných stínů pod očima, rozhodně ne na odličování. Byly příjemné, vlhčené tak akorát a seženete je v Penny a v Bille. 
Jdeme do finále. Z dekorativní kosmetiky se mi tu toho sešlo tentokrát povícero. Dvě báze pod oční stíny jedna Avon, druhá Trend it up. Avon byl fajn používala jsem ho poměrně dlouho, stíny dobře držely a neslévaly se. Vyhazuju protože se to zkazilo už. Trend it up vyschla aniž bych jí rozdělala, takže k té nemám co říct.
Maybelline Fit me pudr byl úplně super, na pudr poměrně krycí. Pokud nemáte nějak špatnou pleť a používáte jen pudr, tak určitě tenhle se vám bude líbit. Docela i vydržet, přemýšlím, že koupím znovu. 

Dalším produktem je moje stálice Maybelline Colosal Big Shot, aktuálně se snažím testovat i jiný řasenky po několika letech s touto, ale určitě se ještě uvidíme.

Růžový papírek je od bomby z Esppe Lab popravdě ani nevím s čím přesně byla s nějakými sušenými květy, nic moc nedělala. Znovu nepotřebuju, ale ještě tu mám další tak dám přesnější recenzi spíš později. 


A to by bylo pro dnešek vše :-)
Vaše Sabbi



 



3 komentáře:

  1. Juuuj to je veľa produktov. Ja som nepoužívala ani jeden čo si ty spomenula. Ale ten Ariel a Silan chcem skúsiť. A ten púder od Fit si chcem teraz kúpiť.

    RESPECT COCO CHANEL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář. No já mám velkou spotřebu, je to takový můj koníček a jediný takový vypnutí hlavy ta kosmetika.

      Vymazat
  2. Hrozně bych si přála mít tolik spotřebovaných věcí. Přijde mi, že mám jednu věc tak na sto let. :)

    OdpovědětVymazat