středa 5. května 2021

Testuju další Revolution produkty: Renaissance linka a tužka na obočí

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Minule jsem tu celkem hodně zhanila paletky Makeup Revolution. K těm bych chtěla dodat, že nyní je používám pouze na mokro a je to o něco lepší než předtím. Nicméně, co se stínů týče dočkáte se v nejbližší době článku, kde vám doporučím cenově dostupnou značku, co tohle zvládá lépe než Revolution. 

Rozhodla jsem se, že vyzkouším i další produkty této značky, abych měla nějaký ucelenější názor na značku komplexně. První z těchto věcí je Renaissance linka, která mě na první pohled zaujala právě luxusním zlatým designem. Též jsem na ní slyšela hodně dobré recenze. Nabízí jí v modré, hnědé a černé. Já mám klasickou černou, přišla v krabičce zabalená. Velkým nedostatkem je rozhodně balení - samotnou linku musím otevírat zubama, abych jí otevřela. Hrot je v pohodě, dobře se s ním pracuje a maluje samotná linka. Dávala bych si však pozor na třpytkaté stíny s těmi je to pak trochu kříž a to je můj případ. Zasychá poměrně rychle, avšak moc dlouho nevydrží. Během směny v práci se vždycky tak nějak postupně vytrácí a při větším zápřahu je to hnedka dole. Rozhodně není nějak odolná, co se týče otírání a další věcí, co se prostě občas stávají. No na to, že má jít o lepší linku této značky za 170 Kč, tak lecjaká i essence linka za sedm pětek by na tom byla stejně, některé možná lépe. Hodnotím 5/10 a znovu už se ke mě doů nepodívá. 


Pomalu, ale jistě mi dochází můj zabarvený gel na obočí, tak jsem myslela, že bych zase chvíli používala třeba jen tužku a jak zkusím takovou tu s tím kartáčkem na jedné straně. Ano, tohle je přesně ta tužka, co v jedné prdelce má vysunovací tuhu a v druhé kartáček na pročesání. Co se tuhy týče je to spíše taková nepovedená voskovka. Vykreslit se s tím dá, ale prostě to nevypadá tak dobře jako když použiju jenom zabarvený gel. Vůbec mi to není příjemný, přijde mi také, že to obočí je pak takový vysušený potom jestli to vůbec jde. Hodnotím 3/10 tohle je snad ještě horší než předchozí linka. 

Původně jsem doufala, že budu moct psát pochvalný článek, ale bohužel se tak opět nestalo. Z Revolution zatím mohu pochválit jen jejich malé trio na tvář a první Petra paletku hnedka po tom, co šla na trh. 

Co vy a Revolution? Dejte mi vědět do komentářů :-) 
Vaše Emma 

1 komentář:

  1. Ahojky,
    s tužkou na obočí nemám zkušenosti, používám léta takový obyčejný pudr z Avonu, obočenku od Essence a vystačím si s tím. Na druhou stranu mám celkem bezproblémové obočí. Ty linky jsem měla už před delší dobou, někdy poté, co přišly na náš trh. Byla jsem s nimi fakt spokojená, tak si říkám, že bude něco na těch šaržích u MUR, jak jsi psala minule. Jinak se moc těším na plánovaný článek o paletkách. Jsem zvědavá, jaká značka ti vyhovuje. Já momentálně používám nejčastěji Too Faced a Gabriellu Salvate. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Rossmann haul