neděle 21. března 2021

Vichy skincare: Produkty, ze kterých mi spadla brada!

 Ahoj, vítám vás u nového článku. Po měsíci se ozývám s echem, jak jsem spokojená s Vichy skincare produkty, které jsem si vybrala v rámci spolupráce s Benu.cz. Díky těmto produktům jsem se více zaměřila sama na sebe a péči o mou pleť. Přeci jen člověk si v této době musí najít nějakého toho domácího koníčka. No a zrovna tenhle vám to časem vrátí. Já zatím musím akorát častěji ukazovat občanku, když kupuji víno. 

Vichy Pureté Thermale Čistící pěna 150 ml

Velmi lehká jemně parfemovaná čistící pěna určená pro všechny tipy pleti. Pěnu jsem používala vždy jako první krok své skincare rutiny a to ráno a večer. Stačily mi dvě pumpičky na celý obličej. Krásně rychle nabývá objemu a pleť jemně čistí. Zároveň však v porovnání s pěnami, co jsem již zkoušela vůbec nevysušuje pleť. Obsahuje výtažek z karité a termální vodu Vichy, na které jsou vybudovány oba dva testované produkty. Konečně něco, co mě donutilo si pleť vážně pravidelně čistit. Musím říct, že k tomuto produktu se budu ráda vracet a ohodnotila bych ho 10/10. 

Vichy Mineral 89 Hyaluron Booster

Moje první sérum, co jsem kdy zkoušela a používala. Jedná se opět o produkt vybudovaný na základě Vichy termální vody tentokrát s teď velmi populární složkou - kyselinou hyaluronovou. Boosteru stačí opravdu kulička hráčku na celý obličej, krásně se roztírá a během minuty je vsáknuté do pleti, takže ideální pokud nemáte čas ani nervy čekat než se vám támhle vsáknou nějaké olejíčky a další věci. Obvykle ho používám jako třetí krok své skincare rutiny po čistící pěně a toniku. Následně už jenom nanesu krém. Opět si dovedu představit, že k produktu se budu vracet. Mám velmi citlivou pleť se sklonem k alergickým reakcím a ani jeden produkt mi pleť nijak nedráždil, takže i pro tento typ pleti mohu velmi doporučit. Též hodnotím 10/10. 

Oba produkty seženete na stránkách Benu.cz 


Co vy a Vichy? Máte u nich nějaké své oblíbence? Dejte mi vědět do komentářů! 

Vaše Sabbi



8 komentářů:

  1. To sérum je naprostá pecka. Určitě koupím znovu.a tu pěnu vyzkouším taky až dodělám tu co mám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím souhlasit. Neměla by jsi tip od Vichy na nějaký krém? Když nám sedí podobné věci :-)))

      Vymazat
  2. Ahoj Sabi,
    já jsem naposledy zkoušela právě tyto dva produkty. Pěna byla akt skvělá a užívala jsem si ji. To sérum mě nadchlo ve vzorku, tak jsem si koupila plné balení, které mě na začátku hodně bavilo, pak mě to nějak přešlo a asi po půl roce jsem se k němu zase vrátila a zase ho milovala:-D Tvoje nadšení chápu:-D Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, děkuju moc za komentář. No za mě asi největší objev, co se zatím skincare týče <3

      Vymazat
  3. Ja mám teraz doma od Vichy krém na vyrážky a som s ním veľmi spokojná :) Celkovo je Vichy značka, na ktorú sa dá spoľahnúť :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po této zkušenosti musím souhlasit <3 Děkuju moc za komentář

      Vymazat
  4. Oba produkty som skúšala a musím iba súhlasiť. Čistiacu penu som mala dávnejšie a hoci takéto penové produkty moc nemusím, tento si ma získal a o Minéral 89 ani nehovorím. To je zázrak.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář :-) Taky jsem spokojená, kord v téhle době když něco funguje, tak je to zázrak :-D

      Vymazat