neděle 9. května 2021

Oblíbenci za Duben 2021

 Ahoj, vítám vás u nového článku. Opět poměrně tradiční článek shrnující uplynulý měsíc, kde vám dám tipy na věci, které jsem si oblíbila. Poslední měsíce jsou pro mě svým způsobem ty nejnáročnější, co jsem kdy vůbec zažila. Doufám, že už se to brzy obrátí zase všecko k lepšímu a vysvitne sluníčko - to pomyslný a i to opravdový. 

Avon Gel shine laky na nehty

Obyčejně mám lak na nehty oprýskaný už bezprostředně potom, co si nehty nalakuju, nedej bože když jdu do práce. Tuším, že nějak v březnu nebo únoru jsem objednala dva laky právě z Avonu, protože ty moje staré už přestávají sloužit a je třeba některé barvičky doplnit. Vybrala jsem si odstíny Everyday Pretty - krásná starorůžová pudrová barva a Total Eclipse - klasická černo-černá. Zatím jsem více vynosila právě růžový odstín a musím říct, že jsem nadšená. Lak jsem lakovala o víkendu a sundávala jsem ho až v pátek a to ještě nebyl úplně na pokraji sil a klidně by ještě několik dnů dal. Rozhodně budu objednávat další odstíny teďka na léto, zrovna tu mám na stole katalog 6 a jsou tam krásný korálový a královsky modrý barvy. Navíc představují novou parfemaci sprcháče Mango Bay. 

Barry M Wildlife Rhino paletka

Tohohle nováčka v mé makeup sbírce jsem si oblíbila už při prvním použití. Stíny jsou krásně máslové a úžasně pigmentované. Navíc jsou tam mé oblíbené tóny teplých hnědých odstínů a nádherný tyrkysový na spodní linku. Nejčastěji používám Rare na celé víčko, Horn do banánku a pak prstem poťupu Powerful a na spodní linku nanesu právě tyrkysový Graze. 

Clarins Hydra Essentiel 

Tenhle krém mám doma zatím jen v několika vzorečkách jakože vyzkouším něco nového. No to jsem neměla dělat, že jo. Ten krém je skvěle hutný a výživný a zároveň absolutně nezatěžuje a neucpává póry. Má velmi jemnou parfemaci absolutně nedráždí a vyhlazuje. Hodně uvažuju o tom, že bych se tenhle měsíc v kosmetice uskromnila v rámci nákupů a zainvestovala do něj. 

The Crown

V rámci seriálů a Netflixu jsem začala koukat na seriál Koruna nebo také v originále The Crown. Možná to trochu souvisí i s úmrtím prince Filipa. Dříve jsem koukala na slavné Království a to jsem doslova hltala, Victorii už mám taky za sebou. Tohle je tedy ideální další kousek, co shlédnout. Zatím jsem stále v první série, ale jsem nadšená. Pokud máte rádi historické seriály, tak tento nesmíte vynechat. 

Postcrossing

Také jsem se po letech zase začala tak nějak vracet k postcrossingu - výměně pohlednic v rámci celého světa. Dřív jsem tenhle koníček tak milovala, že jsem o něm jednou i měla přednášku u nás v knihovně. Pokud neznáte psala jsem o tomto pro Plotpoint

2 komentáře:

  1. Ahojky,
    skvělý článek, moc jsem si ho užila. Taky jsem připravila shrnutí oblíbenců, ale je tam jen dekorativka:-) Laky z Avonu jsou skvělé, zrovna včera jsem si jedním taky nalakovala nehty na rukou a teď vybírám něco na nohy:-) Seriál Crown miluji, ale to tě asi nepřekvapí - jsem velikým milovníkem britské královské rodiny. Ta paletka od Barry M se mi moc líbí, ale teď prostě nesmím nakupovat, jen to, co mi dojde:-) Ten krém od Clarins neznám, podle tvého hodnocení ale vypadá zajímavě. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, to já si říkám, že si nalakuju nehty už od pondělí, ale zatím jsem se k tomu nedostala. Nicméně z katalogu, co bude v červnu už mám objednanou takovou nádhernou korálovou barvičku, tak už se těším. Hele já tu britskou královskou rodinu taky můžu :-D prakticky vše, co jsem viděla historického v rámci seriálů se jich nějak týká :-D
      Děkuji za komentář a přeju příjemný zbytek týdne.

      Vymazat