neděle 16. května 2021

Nákupy & Novinky: Krása.cz, Avon, Vivantis.cz

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. No musím vám bejt hnedka jasný, že jsem zase řádila jak černá ruka. Nicméně konečně jsem dospěla do fáze, kdy věci, co mi nevyhovují nebo nesedí vracím a nebo vyměňuju po netu za jiné, načež jsem patřičně pyšná. Trochu jsem si tentokrát věci do tohoto článku střádala, ale je možné že tenhle měsíc ještě jeden bude mám ještě pár věcí na cestě. 

Nákup z Krása.cz 

V rámci kosmetiky jsem se rozhodla si zase po rotaci drogérkových a levnějších šamponu koupit něco kvalitnějšího. Zvolila jsem teda dvojici Keratindose šampon a kondicionér od Matrixu. Dál na vlasy klasicky barvu Loreál Preference 74 Dublin, abych neměla hlavu jako flekatej mop. Odlakovač Dermacol, který už znáte z oblíbenců a mě už dochází, tak moje druhý balení hezky do zásoby. Dál chci zkusit všema vychvalovaný Nivea odličovač dvoufázový zřejmě s chrpou nebo nějakou takovou kytkou a třeba by mi konečně mohlo něco pořádně odlíčit řasenku. Snad nejnovější Dermacol peeling vhodný v rámci léta, opalování, ale i solárkování, což nedělám, ale je to s kokosovým olejem, takže jsem to musela mít. 

Ve spodní řadě mám pak jedny ubrousky do kabelky a druhý na otírání třpytek všude možně z obličeje, kam popadají při líčení očí. Případně do toho otírám ruce od korektoru nebo makeupu, prostě rukama se mi tyhle produkty vpracovávají nejlépe. V rámci toho, že chci porovnat všechny Garnier masky tu mám další dvě, co jsem ještě neměla a to mandlové mléko a hrozno. Do dekorativní kosmetiky mi přibude už moje třetí balení báze pod oční stíny Dermacol a třetí odstín Maybelline Superstay rtěnky, možná kdybych jí nejdřív viděla naživo vzala bych si tlumenější odstín, ale zase co jsem koukala mi bude ladit perfektně k novém kabelce. 
Avon od kolegyně

Tady krásně na jedné fotce můžete vidět všechno, co mi přibylo od Avonu, všechno s vyjímkou jednoho produktu mi přinesla kolegyně, co Avon dělá a má toho doma prý dost a už to nestíhá nějak všechno zužitkovat. Samozřejmě kdejaké mazání to se u mě spotřebuje, co by dup, takže jsem jen a jen ráda. Sama jsem si z této fotky objednala akorát u tchýně krém s kakaovým máslem, už dlouho jsem ho neměla teď a ráda bych si ho zase připomněla. 
Nákup z Vivantis.cz

Potřebovala jsem fakt už akutně nějaké ponožky, protože pořád chodím do šuplíku přítelovi na jeho. Koupila jsem si dvě balení těchto Roxy a zrovna jedny mám, když tu píšu tento článek. Musím říct, že jsou vážně pohodlné. Vzala jsem si obě barevné provedení, co byly k zakoupení, abych neměla všecky stejný. Od Roxy jsem si vybrala i tričko z velmi příjemného materiálu, krásně i sedí a už se těším až ho vynesu. Cestou na poštu jsem tento týden pěkně zmokla, no a proto tu nechybí ani mini deštníček, co se vejde do každý kabelky od Tamaris. V srdíčku jsem měla už pěkně dlouho tuhle David Jones crossbody kabelku. Dosud jsem takovou crossbody měla jen jednu černou od této značky též nýbrž koupen v Itálii a je super, akorát jak člověk nosí jednu furt dokola, tak dostává na prdel. No rozhodla jsem se pro výraznou červenou a doufám, že i přestože se nebude hodit ke všemu jí vynosím a rozbiju s ní zdánlivě nudné outfity. 
Výměna z facebookové skupiny

V rámci facebookové skupiny tuším, že kosmetický exchange nebo nějaký bazárek jsem vyměnila odličovací balzám za toto duo na vlasy značky Yves Rocher, které ráda vyzkouším. Ještě jsem od Yvesu na vlasy nic neměla, akorát toaletky a nějaké sprcháče a vlastně balzám na rty. Tak jsem na to zvědavá. Vlastně jsem takhle perfektně zároveň ušetřila, protože šampon a kondionér bych si stejně kupovala, tohle je tedy šampon a maska. 
Pyžamo z Pepca, 100 Kč

Byla jsem si u Dr.Maxe vyzvednout prášky a hnedka vedle je u nás u Tesca Pepco, no a ejhle ono už se přece může kupovat všecko, tak jsem se rozhodla zajít jenom na čumendu. Odešla jsem s pyžamem, které jsem si taky potřebovala pořídit a to za pouhou stokorunu a je s kočkama. No za mě kup tohoto měsíce! 
Knihkupectví Kanzelsberger , 399 Kč 

No a další u čeho jsem využila ještě dříve než u Pepca, že je konečně otevřené, je knihkupectví. Popravdě v merku mám teď několik knih, ale zase si říkám, že nechci kupovat vše, když vím, že nemám čas a nedostanu se na to. Šla jsem tedy s tím, že si prostě prohlédnu, co mají a koupím to k čemu mě to bude nejvíc táhnout. Odešla jsem s Mlčícímu fontánami, což je aktuálně poslední kniha autorky, kterou jsem ještě nečetla. O tvorbě Ruty Sepetys mám článek Plotpointu (klikni tady). 

 







2 komentáře:

  1. Ahojky,
    moc pěkné nákupy, už se moc těším, až bude další článek! Taky jsem využila FB bazar a mám na cestě balíček nějaké kosmetiky. Jsem zvědavá, co budeš říkat na ty Matrix vlasové produkty. Je to značka, kterou používá moje kadeřnice a taky jsem toho od nich docela dost zkoušela. Moc se mi líbí to pyžamo:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, děkuju moc za komentář! Matrix už jsem zkoušela jejich řadu na barvené vlasy a bylo takové, že mě to moc nenadchlo, zároveň jsem nevěděla pořádně v čem by to mohlo být špatné. Chci proto zkusit i další řady, abych věděla něco víc, co se týče průřezu celou značkou. A vlastně jsem ještě měla z jejich řady Total Results šampon a kondicionér na vlasy a to jsem ani nezvládla dodělat a dávala to kamarádce.
      Měj se fajn!

      Vymazat