čtvrtek 27. května 2021

Gliss Kur Split Ends Miracle : Zázraky z drogérky?

 Ahoj, vítám vás u nového článku, kde se dnes budeme věnovat vlasové kosmetice značky Gliss Kur, která patří mezi profláklé drogérkové stálice. Spousta z nás je zná především díky jejich bez oplachovým kondicionérům ve spreji. Já jsem se dnes rozhodla vyzkoušet jejich novou řadu na roztřepené konečky a podle miracle v názvu by se měly dít nějaká zázraky. Nemám tu celou řadu mám tu šampon, kondicionér a bez oplachový kondicionér. Kromě těchto produktů mají v nabídce ještě masku a sérum. 

Celá řada je obohacena o iontový komplex a olej ze semen hroznového vína. Slibuje regeneraci, uhlazení a zlepšení elasticity vlasů. Krom toho má dodávat lesk a hebkost. Balení šamponu a kondicionéru se pohybuje kolem 60 - 70 Kč každé. Bez oplachový kondicionér tuším kolem 80-90 Kč. Řadu už budu mít skoro vypotřebovanou za mě tedy naprosto ideální čas o ní napsat. 

Všechny produkty krásně voní a mají takovou lehkou našlehanou konzistenci, bez oplachový kondicionér  teda ne, ale to je takové tekuté mlíčko, co si nastříkáte po umytí do vlasů nebo alespoň já to tak dělám. Musím uznat, že vlasy pak jsou opravdu takové hezky vyhlazené, avšak v druhé půlce balení už mi trochu přestává vyhovovat, takže dopoužívám a v nejbližší době si ho kupovat nebudu. Teď už jsou všechny produkty Gliss Kur v jejich nových inovovaných obalech. Mně osobně se více líbí ty staré, ale tak každý máme jiný vkus. Průřezově značkou Gliss Kur mi jejich produkty přijdou hodně podobné jeden druhému, no pro mě je Gliss Kur značka co umyje, ale žádnou přidanou hodnotu v tom nevidím. Nedráždilo mi to vlasovou pokožku, hezky to voní a vyhlazuje vlasy. Pokud vám Gliss Kur vyhovuje určitě klidně kupte nebudete zklamané, jinak je to vskutku takové meh takový průměr 5/10

Co vy a značka Gliss Kur? Dejte mi vědět do komentářů :-) 

Vaše Sabbi

Žádné komentáře:

Okomentovat