čtvrtek 14. září 2023

Oriflame | Moje oblíbené produkty

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Rozhodla jsem se zase napsat nějaký článek přímo k dané značce. Oriflame dělala moje maminka, dělá moje teta a dělám ho i já ač teď už v menším měřítku než dřív. Každopádně s jejich produkty jsem vyrůstala a stále se u mě nějaké najdou. 

Mléko & Med krém na ruce a tělo 
Tohle je takový evergreen naší rodiny a většiny mých zákaznic. Jedná se o krém v dóze se šroubovacím víčkem, má takovou velmi příjemnou elegantní vůni a krásně vyživuje aniž by nechával bílý film a rychle se vstřebá. Prodává se od nepaměti v kulatých dózičkách stejně jako většina krémů, co jsou v rámci parfémových řad. Je ho 200 ml, kdysi stál pakatel, ale v poslední době se cenově v akci pohybuje okolo třeba 140 Kč. Já si ho tím pádem kupuju už výjimečně, ale moje mamka, babička, teta a spousta známých na něj nedá dopustit. Ve stejné řadě je i sprcháč, krém na ruce, scrub na tělo a i vlasová řada. Krém na ruce je velmi podobný tomuto krému, sprcháč je klasický krémový a v něm mi přijde, že ta vůně tolik nevynikne. Scrub na tělo patří pak spíše mezi ty jemnější, vlasovku jsem ještě nezkoušela. 

Posses
Tenhle parfém jsem nosila koncem základky a pak většinu střední, chválila mi ho spousta lidí. Je to silná kompozice a vydrží dlouho a pěkně se rozvíjí. Vůně je inspirovaná Kleopatrou a údajnou směsicí, kterou používala ona. Vůně se otevírá šťavnatým královským ananasem a něžnou frézií v kombinaci s energickým grapefruitem. Jakmile úvodní tóny poodstoupí, rozvine se vonná kompozice lákavou směsí sladkých malin, jemných pomerančových květů a smyslného ylang-ylang. V závěru se na kůži usadí hřejivé srílanské santalové dřevo, doprovázené vzácným pačuli a výraznou madagaskarskou vanilkou. Balení má 50 ml a já ho byla zvyklá kupovat okolo 500-600 Kč, nicméně vždycky mi vydržela lahvička třeba na půl roku. Ve stejné řadě je i tělový sprej a krém a pak pánská verze Posses inspirovaná Markem Antoniem. 

Swedish Spa
Povedenou tělovkou je i Swedish spa řada, ta ještě není na trhu tak dlouho jako předešlé produkty. Já si zamilovala jejich tělový olej s pumpičkou, pěkně hydratuje má takovou spa vůní a rychle se vstřebává. Bohužel taky rychle mizí a dost stojí, takže je to taky spíše za odměnu než že bych si ho kupovala furt pryč. Mamka má ráda jejich masku na ruce. Zkoušela jsem v minulosti i tělové máslo a peeling, ale ani jedno mi neučarovalo tolik jako olejíček. 

Love Nature peelingový sprchový gel s mátovou a malinou
Letní záležitost svěží malina s výraznou mátou - každý rok ho na léto musím mít. Když jsem byla ještě malá mamka kupovala to větší výhodnější balení, mám ho ráda už více než 10 let. Love Nature se mi obecně jako řada líbí - vlasovka mi nesedla a z tělových mlék taky nejsem nadšená, ale jejich sprcháče, pleťové masky, vlasové masky v pytlíčku nebo čistící gely na pleť nejsou vůbec špatné. 

Zázračný kelímek
Nejprodávanější produkt značky, na každou objednávku co je vytvořena připadá dva a něco zázračného kelímku. Na rty je to spíše průměrný balzám, ale je super na různé oděrky, suchá místa nebo třeba na nos když máte rýmu. A na to si ho já odmalička pamatuju. Oriflame navíc neustále přichází s novými vůněmi a variantami, znám i lidi co je sbírají. 

Oriflame THE One Face Styler
Multifunkční líčidla v tyčince jsem vyzkoušela díky své teamleaderce v době kdy jsem ještě nějakou měla. Dostala jsem od ní jako dáreček rozjasňovač a krom toho, že vypadal skvěle se i hrozně dobře a jednoduše používal díky své konzistenci. Klidně bych si ho koupila znovu, jen teď mám doma trochu přerozjasňováno. 

Hodně oblíbené mými zákaznicemi krom těchto produktů jsou i řady Diamond Cellular, Royal Velvet z vůní Divine, Lost on You, Lucia a v neposlední řadě Eclat Mon Parfum. Z dekorativky pak vede THE One Wonderlash řasenka a v závěsu pak Giordani Gold makeupy. 

Používáte Oriflame? Máte nějaký oblíbený produkt od této značky? Podělte se se mnou v komentářích :)

Sabča


5 komentářů:

  1. Z Oriflame mám doma snad jen nějakou rtěnku, nicméně v minulosti jsem měla i nějaký ten parfém a byla jsem nadšena!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Péťo, to věřím já mám na parfémy též dobré ohlasy. Sama jsem dřív používala hodně Posses a hodně parfémy z Oriflame používá mamka a tchýně. Téměř každý si tam najde svého oblíbence.

      Vymazat
  2. Sabčo, já Oriflame používám jen zřídka, když nějaký kousek dostanu. Teď od nich mám nějakou řasenku, která mi přijde dost průměrná a krém na ruce z řady Mléko&med mne taky nijak moc neoslovil. Ale zázračný kelímek je fajn.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi,
    z Oriflame mám doma asi ještě nějakou dekorativku, ale nyní si už máloco koupím. Z tvého výběru nic, vůbec se mi nestrefila do vkusu. Měla jsem ráda vůni Ice a šeříkové Volare, které asi ani nemůžeš znát. Kupovala jsem si ho před dvacet lety na gymplu:-) V poslední době ani neměli ty plátýnkové masky, které mám ráda.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, to se nedivím. Upřímně jejich nejen cenová politika je poslední dobou dost zajímavá. Údajně mají problémy s dodavateli jak obalů tak produktů samotných :-( a to na světové úrovni nejen v našem rybníčku a proto je ta cena tak šíleně proměnlivá a sortiment taktéž.

      Vymazat