neděle 21. května 2023

Masky ze Sapy | JM Solution, IROHA Nature

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Podařilo se mi postupně prozkoušet nové čtyři masky, které jsem si kupovala během naší jednodenní dovolené, kdy jsme s přítelem navštívili i Sapu. No od té doby už nějaký čas uplynul a JM Solution masky nyní koupíte i v dmku za nějakých 69,90 Kč. 

JM Solution Believe in Nature masky 

Cannabis Sativa Mask
Maska s konopím má na první dojem trochu tužší plátýnko, na pleť však bez problémů přilne a nemá žádnou přepálenou parfemaci, která by vás měla dráždit. Pleť krásně zklidní a na omak vyhladí, nenechává lepivý povrch, takže není potřeba smývat. Líbí se mi i vnější obal, který je na omak jak kdyby papírový. 

Cactus Mask 
Tahle maska měla docela překvapivě plátýnko černé a velmi příjemné, hezky držela i když jsem s ní tak běhala po kuchyni a poklízela a většina séra se mi i vstřebala přímo z masky, hlavně na čele. Pleť vyživila za mě dostatečně a taktéž bych si ji klidně pořídila opakovaně.


IROHA Nature

Dragon Fruit + Hyaluronic acid Brightening Face Sheet mask 

Tahle maska má vesměs velmi podobné vlastnosti. Akorát plátýnko je tady o dost lepší. Maska je tak akorát napuštěná, opět nemá nijak přehnanou parfemaci. Vyjímkou je, že po sundání trochu lepí, ale během 10 minut je vše jak má být. Na omak opět pleť hezky vyhlazuje a zklidňuje. 

Tea tree + Hyaluronic acid Purifying Face Sheet mask

Maska s krásně jemným plátýnkem, tak akorát napuštěná, prostá jakékoliv zbytečné parfemace. Vhodná určitě i pro citlivou pleť a navíc se mi po ní na nějakou dobu vážně netvořily nové pupínky, což sama nechápu i mi uklidnila hojící se pupínky, který já ráda nípu. Tahle z nich byla bezkonkurenčně nejlepší. Obě Iroha masky bych si určitě koupila znovu, kdybych měla příležitost. 

Jakou pro vás novou značku masek jste naposledy zkoušeli vy? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča

3 komentáře:

  1. Ani jednu masku odzkoušenou nemám :-) Což mi připomíná, že už jsem dlouho nebyla v DMku :-D

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi,
    já jsem si zrovna dala plátýnkovou masku od The Body Shop a jsem s ní spokojená. Je to varianta s aloe vera, která je velmi výživná a hydratační.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za rozšíření obzorů co se týče nové značky a je fajn, že ti masky vyhovovaly. Mně by asi nejvíce vadil ten lepivý pocit, ale pokud odezněl, tak je to fajn :)

    OdpovědětVymazat