sobota 29. dubna 2023

Lee Stafford Glow it longer | vlasovka z drogerie, co mě po dlouhé době fakt nadchla

 Ahoj, vítám vás u dnešní recenze, kde prozkoukáme pro mě dosud neznámé vody značky Lee Stafford, kterou jsem si pořídila při jednom dmkovém výletu s Monty. 

Lee Stafford šampon na vlasy Grow It Longer je šampon podporující růst vlasů. Nové vylepšené složení s dvojnásobným množstvím unikátního vyživujícího a hydratačního komplexu Pro-Growth™ založeného na rostlinných proteinech díky pšeničnému proteinu šampon povzbuzuje prokrvení pokožky hlavy a vyživuje a posiluje vlasové kořínky. Obsažené extrakty z jablka a citronu dodávají vlasům lesk. Obsažený keratin je skvělý pro namáhané a poškozené vlasy, vyhlazuje vlasové kutikuly. Extrakty z cukrové třtiny jsou skvělým zdrojem vitamínů a minerálů, antioxidační extrakt ze zeleného čaje chrání vlasy před vnějšími vlivy, tepelným poškozením (fénem, žehličkou) a také redukuje vznik volných radikálů způsobených UV zářením. Proniká do hloubky jednotlivých vlasů hydratuje pokožku hlavy a vytváří na pokožce hlavy vyrovnané pH, čímž urychluje růst kvalitních vlasů a zároveň působí proti jejich vypadávání, dodává vlasům objem.

Šampon je čiré konzistence a neskutečně pění, takže ho nepotřebujete vůbec moc. Vlasy myje pěkně aniž by je vysušoval jak tomu často u šamponů, co hezky vyčistí bývá. Stojí 249 Kč, ale vydrží docela dlouho. Trochu zbytečná mi přijde ta přepálená parfemace. Reálně na co? Jinak se mi po něm vlasy nikterak rychleji nemastí, nezatěžuje je a současně dobře rozčesávají. Je to takový příjemný kompromis mezi všemi vlastnostmi, co by šampon měl mít. 
Stejným nabušeným složením se pyšní i krémový nadýchaný kondicionér. Ten mizí rychleji, ale co mě fascinuje ještě víc je jak i přes svou velmi lehkou konzistenci dokáže vyživit a opticky vyhladit bez zatížení. Já jsem z toho úplně nadšená, s vlasy se pak velmi dobře pracuje při jejich rozčesávání a i následně vypadají zdravěji, nejsou tak rozčepířené. 

Po dlouhé době můžu s nadšením říct, že si něco ráda koupím znovu až spotřebuju stávající zásoby. A víte, že u mě je to rozhodně zaslouženě. 

Sabča


5 komentářů:

  1. Tak po tomhle určitě v drogerii mrknu, tvoje recenze mě velmi zaujala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj SAbi, to zní velmi lákavě, ale něco mi to připomíná. Nějaké produkty z profi kosmetiky, nebo z Německa, nyní nevím. ☺

    OdpovědětVymazat
  3. Já měla kdysi jejich suchý šampon a za mě to teda byl propadák

    OdpovědětVymazat
  4. Značku neznám, ale recenze vypadá lákavě...

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi,
    úplně jsi mi připomněla, že jsem kdysi měla jejich šampon a byla jsem s ním moc spokojená. Mohla bych si zase něco pořídit, až dodělám trochu zásob (což mi tedy nyní docela dobře jde). Díky za tip!
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat