neděle 13. června 2021

Sabča zkoušela: Carmex, Essence rtěnky, krajkový pudr

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Tentokrát tu mám čtyři produkty, které jsem v poslední době zkoušela a chci vám o nich dát něco málo vědět, ale samostatně by to na článek nevydalo, tak jsem je dala prostě do jednoho. 

Carmex balzám na rty s příchutí Cherry
Vzhledem k tomu, že jsem stále na lovu ideálního balzámu, který mi dokáže rty udržet bez jedné prasklinky, jsem musela vyzkoušet i světoznámý Carmex. Vybrala jsem si konkrétně třešňovou verzi s SPF 15. Balzám je lehce větrový, takže i na rtech zezačátku lehce pálí. Perfektní je rozhodně balení, do které nemusíte nijak sahat a zároveň vám balzám nemůže nikam vytéct ani utéct jako by se mohlo stát třeba u balzámu v tyčince. Zatím je Carmex nejlepší balzámek na rty, co jsem zkoušela a pokud si mažete pravidelně pusu opravdu nebudete mít popraskané rty. Za sebe mohu jedině doporučit! 
Dermacol Krajkový pudr 
Tenhle pudr už mám tak potřetí minimálně a musím říct, že s každým balením tak nějak opadá moje nadšení. Když teď porovnám oproti Fit Me, který jsem měla před tímto pudrem, tak to vlastně ani nejde. Fit Me je skvělý pudr, který zmatní a pro lidi, co si nechtějí dávat makeup i trochu kryje. Tohle mi přijde takové strašně prášivé, cosi čím opravdu na chvíli přepudrujete makeup, ale rozhodně budete muset vzít pudr s sebou, protože za chvíli už můžete pudrovat znovu. Ano, byly doby, kdy tohle byl můj poměrně oblíbený pudr, ale už ne. Prostě mi přestal úplně vyhovovat. 
Revuele Odličovací ubrousky pro citlivou pokožku s okurkou a zeleným čajem
Ubrouskům jsem holdovala jako mladší, obzvláště, jak Balea dělala ty limitované edice s krabičkama na ty ubrousky. To bylo něco pro mě. Teď si je kupuju spíše na otření opadaných stínů a nebo rukou od makeupu - zapracovávám totiž makeup a korektor rukama. Revuele se také značí jako Balea k značkám doslova za hubičku. Konkrétně tyto mě vyšly na příjemných 29 Kč a je jich uvnitř 20. Mají velmi svěží vůni a odličují popravdě dobře, odličovala jsem s nima občas i oční makeup když jsem to zkazila a neměla jsem honem nic jiného po ruce. Nedělají takový ten ulepený pocit a celý oko vám stáhnou doslova najednou. 
Essence Semi Matt rtěnka    
Novou essence rtěnku jsem si už nekoupila pěkně dlouho, naposledy snad v roce 2016 nebo nějaký takový rok. Posledně když jsem byla s kamarádkou v drogerii jsem se však pro jednu rozhodla společně i se stejně barevnou konturkou. Jedná se o řadu semi matt, kterou u essence najdete v bílo-zlatém provedení. Vybrala jsem si odstín podobný rtěnce, co jsme od essence měla předtím a naprosto jsem jí milovala. Tato rtěnka je příjemně máslová, nejedná se o nějakého velkého držáka, ale rty vám nevysuší a je velmi příjemná na rtech. Přestože nevydrží tak se nedá říct, že by se vyloženě rozpíjela, natožpak když pod ní dáte konturku. Za mě příjemný kompromis mezi rtěnkou a balzámem. 

A to už je pro dnešek všechno :-) 

Vaše Sabča 




6 komentářů:

  1. Carmex som mala tuším presne tento ale nejako ma neohúril. Možno mu ale dám ešte šancu, všade je veľmi chválený.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, tak každému sedí něco jiného pro mě je rozhodně jeden z těch lepších. Vyloženě to, co by člověk občas chtěl nebo potřeboval jsem zatím nenašla u žádného balzámu. No ráda je kupuju a zkouším, tak třeba ještě něco objevím.

      Vymazat
  2. Ahojky,
    skvělá článek! Carmex jsem ještě nezkoušela, ale jeden doma ve svých bezedných zásobách balzámů na rty mám. Snad na něj přijde brzy řada, fakt se snažím to nějak zlikvidovat. Essence rtěnky mám všeobecně ráda. Vyzkoušela jsem i mnohem dražší značky (Clinique, MUFE, EL) a fakt mi přijde Essence lepší:-) S krajkovým pudrem z Dermacolu nemám zkušenost, ale už fotky mi přijde jako hodně suchý, prášivý a takový ne moc komfortní. Těším se na další články!
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, se zásobami balzámů to moc dobře znám já mám všechny otevřené a mám jich aktuálně asi 6 :-D Přijde mi, že to vůbec nemizí.

      Vymazat
  3. Já už zkoušela tolika balzámů na rty a zatím nenašla žádný takový, který by fakt splnil má očekávání :-) Rtěnky ty miluji... mám jich doma několik, strašný :-D Buď nakupuji přes Avon nebo v DMku :-)

    https://pridesoul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také ještě nemám vyloženě mého srdce šampiona, ale Carmex by z toho co jsem zkoušela rozhodně patřil do TOP 3. Já si hrozně křečkuju sprchové gely a tělová mléka pořád si to omlouvám tím, že se to přece neztratí nebo to bylo ve slevě

      Vymazat