pondělí 21. června 2021

Nákupy & Novinky: Lindex, Yves Rocher, Oriflame

 Ahoj, vítám vás takto téměř na konci června u dalších nákupů. Ostudně musím přiznat, že patřím mezi členy konzumní společnosti a prostě mít okolo sebe určitý věci mi dělá dobře. Jak jsem v minulých článcích slibovala nákupy s babičkou, tak už na ně konečně došlo a budou tu tedy i věci z nich. Pořád si slibuju kolik ušetřím a zatím mi to prostě ne a ne jít. 

Začnu trochu netradičně a to nákupem z Pepca, kam jsem jela s kamarádkou pro ty úložné bedny, co vidíte úplně vzadu. No krom beden na pyžama a dokumenty jsem si vzala i pár dalších drobností. Počínaje čutorou na pití na dovolenou, do které chci na terasu dělat pití, aby se nemuselo furt dodělávat. Dál tu mám skleničku s víčkem, co se mi hrozně líbila, že si do ní dám odličovací tamponky - už tam jsou hezky. Boxík na jídlo s dvěma patry za 30 Kč také našel své místo, perfektně si tak člověk rozdíl velkou svačinu, ovoce a ještě případně třeba jogurt nebo nějakou tyčinku. Za babku byly i hadry (švédské utěrky) a braly jsme si je s kamarádkou obě. Poslední dvě radosti jsou gumičky s perličkama a nádherná svíčka s ještě hezčím víčkem - to si hodlám nechat jako podtácek. Celkem jsem platila kolem 600 Kč. 
Hnedka po výplatě dorazil balíček s nejvíc akutníma věcmi mezi nimiž jsou dvě barvy na vlasy. Chci zase na chvíli zkusit jiné, přijde mi, že na tu co používám pořád jsem si snad vypěstovala alergii. Kýbl scrubu od Organic shop na léto úplná samozřejmost, vybrala jsem pro změnu vůni mangového sorbetu. Ze stálic tu mám Astrid micelární vodu a Nivea antiperspirant (kokosový!). Jako poslední pak pěnu na obličej s okurkovou šťávou od Revuelle, značky, od které už jsem měla úplně skvostný odličovací ubrousky. Celý nákup je ze stránek Krása.cz. 

Začal už též platit nový katalog Oriflame, který pro mě byl zatím i tím nejúspěšnějším ze všech. Sama sobě jsem si koupila krém ze řady Milk & Honey Gold, který na rozdíl do standardního Milk & Honey má snoubit i tóny levandule a ambry. Praktickou čelenku na masky a ranní i večerní skincare, protože moje s ouškama mi pořád bourá věci na poličce. Dál můj oblíbený obzvláště na léto peelingový sprcháč s mátou a malinou. K vidění byl v minulém spotřebováno a už jsem ho potřebovala hned zas dokoupit. No a jako poslední borůvková maska na obličej. Borůvky jsou super potravinou hlavně pokud mluvíte o antioxidantech. Rozhodla jsem se alespoň dočasně nekupovat plátýnkové masky a dodělat jílovou, co mám doma. No potřebovala jsem k čistící ještě nějakou regenerační ségru a tou je právě tahle fialová Love Nature. 
Dostáváme se pomalu, ale jistě k nákupům s babičkou. Babi ode mě měla ještě z minulého roku poukaz do CCC. Každá jsme si tam vybrala jedny letní botky. Já tyhle žabky s parádní tvarovanou podrážkou, co by se nemusela smekat, když se vám opotí noha. Neskutečně pohodlný botičky, dneska už jsem je měla v práci. Za 250 Kč si myslím, že je hoooodně vynosím. Navíc se hodí snad ke všemu, díky neutrálním barvám. 
V rámci akce 2+1 zdarma na kalhotky v Lindexu jsem si troje vybrala. Je to moje vůbec první věc z Lindexu, nikdy jsem tam nenakupovala. Na dotek velice příjemný jemný materiál a mají všechny možné střihy a velikosti až do 50. Vybere si tak opravdu každý. Tohle trio vyšlo v akci na krásných 500 Kč. Vlevo ještě mám mou druhou nejoblíbenější věc z nákupu a to skřipec s mramorovaným a perletoťovým povrchem. Ve vlasech, ale i jen tak na pohled vypadá hrozně krásně. Stál 150 Kč a je z Bijou Brigitte. 
V Albi vyprodávaly bambusové hrnky za pouhých 29 Kč a 9 Kč za návlek, aby hrneček nepálil. No parádní věc na kafe, když ráno nestíhám. Jméno Sabina bohužel v takovýchto stojanech příliš nenajdete, a tak jsem sama pro sebe úžasná kamarádka :-D. 
Zrovna v Atriu byla akce, že když jste nakoupili za určitý obnos, mohli jste si vybrat dárek. Na výběr byly převážně reklamní předměty s vyjímkou kosmetického balíčku, který tu mám. Sprcháč jablko a skořice si pošetřím spíše na podzim, ale dezinfekční gel ten se hodí hnedka do nějaké z mých kabelek. 

Poslední zastávkou v rámci nákupů s babi pro mě byl Yves Rocher. Zavítala jsem tam pro masku na vlasy neb mi došla, ale šamponu mám ještě dobrou polovinu. Jako správnej kokos maniak jsem popadla i jejich sprchový gel a tělové mléko. Kdysi v téhle řadě byla toaletka a tu já milovala na střední, jenže pak mi jí zrušili. Ještě jsem kupovala krém na ruce mango a koriandr, ale ten jsem objevila až když už jsem měla fotky nafocené. Jako dárek k nákupu v rámci věrnostního klubu jsem dostala sprchový gel z letní limitované kiwi edice a kosmetickou taštičku. Tento nákup mě stál 560 Kč

Poslední, co tu dnes uvidíte je tahle dvojka mé oblíbené parfemace avokádo a měsíček od Dove a to krém na ruce a opět sprchový gel. Hádám, že minimálně do zimy sprcháče kupovat nebudu, mám jich doma dobrých deset určitě. Krémy na ruce jen v tomhle článku dva, no nasyslila jsem si dobře. Jak se oteplilo zvýšila se mi i spotřeba gelu na holení, vzala jsem si zase "za odměnu" Satin Care, tentokrát ve svěžím provedení s avokádem, aby mi to všechno hezky ladilo dohromady. Za tyhle tři věci jsem zaplatila 224 Kč a jsou z Vivantisu. 

A co jste si pořídíli nového vy v poslední době? Dejte mi vědět do komentářů :-) 
Vaše Sabča 





3 komentáře:

  1. Ahoj Sabčo, moc pěkné nákupy. Já jsem už taky něco málo pořídila a čekám na velikou zásilku z Dr. Maxe, kde jsem objednávala opravdu hromadu věcí. měli týden dermokosmetiky, tak jsem pořizovala něco na ekzém apod. V Yves Rocher jsem taky nakupovala, došly mi odličovače:-D
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, děkuji. No já včera jen tak ze zvědavosti vyndala všechnu kosmetiku, co mám doma a nestačila jsem valit bulvy. Myslím, že se sprchovými gely mám do konce podzimu minimálně vystaráno určitě. Přiznávám, že už se kosmetika do zásoby ani zdaleka nevejde do stolečku, kde jsem jí měla dřív a už mám plnou k tomu ještě krabici od bot. No zase si říkám, že přes léto nebude tolik peněz na utrácení za kosmetiku, ale spíš dovolená a výlety, takže je to vlastně dobře, že mám něco do foroty. No já z toho Yvesu byla úplně unešená nějak :-D a jak tam mají ty malé zkumavky, aby si člověk ovoněl ten sprchový gel no to je parááádníí !

      Vymazat
  2. Kokosové tělové mléko YR je bezva - zrovna ho mám taky doma rozdělané. A skvěle vypadá ta svíčka z Pepca. Já v červnu nakupovala spíš věci do domácnosti, z drogerie mám snad akorát odlakovač a repelent.

    OdpovědětVymazat