čtvrtek 17. června 2021

Oriflame Urban Guard 3D : Recenze

 Ahoj, vítám vás u nového článku, dneska to po jisté odmlce bude zase článek na více produktů z jedné řady skincare. Tentokrát bych vám chtěla představit nové Optimals od švédské značky Oriflame a to sice řadu Urban Guard 3D


Tato řada nabízí celkem pět produktů s obsahem různě velkých molekul kyseliny hyaluronové, která se vstřebává do určitých vrstev pleti právě dle velikosti molekul. V rámci této řady tedy dostává vaše pleť komplexní péči do hloubky. Řada je určená pro pleť namáhanou okolními vlivy s pupínky, ale i suchými místy. V nabídce můžete objevit čistící gel, pleťový sprej, sérum, noční a denní krém. Celá tato řada je vedena jako přírodní, například denní a noční krém jsou založeny na přírodním voskovém másle. Všechny produkty jsou bez parfemace, díky čemuž je mohu doporučit i lidem s citlivou pletí. 

Já sama jsem si vybrala dvojici nočního a denního krému a k tomu ještě pleťový sprej. Začnu hezky popořadě, po vyčištění pleti použiju pleťový sprej jako podklad pro lepší vstřebání séra. Sprej rozhodně nevysušuje a díky praktickému balení ho můžete vzít i s sebou do jakékoliv kabelky na osvěžení pleti během dne. 

Denní krém je v plastové tubičce s víčkem, možná bych právě toto víčko udělala odklápěcí a ne šroubovací. Jinak kromě voskového másla a kyseliny hyaluronové tento krém poskytuje i ochranu v podobě SPF 25. Pokud stejně jako já nepoužíváte SPF zvlášť je víc než vhodné mít ho v denním krému. SPF je v podstatě takový váš elixír mládí a rozhodně na něj nezapomeňte. Krém je hodně lehký a rychle se vstřebává, pleť však vyživí dostatečně.

Noční krém má taky nějaké to plus navíc, tentokrát se jedná o postbiotika - ta se vám postarají o ochrannou bariéru pleti. Noční krém je v klasickém skleněném kalíšku s víčkem, na který je asi většina lidí zvyklých. 

Popravdě jsem za ty peníze kolik to stojí nečekala vůbec zázraky a jsem velmi mile překvapená. Celá řada krásně hydratuje, nijak nedráždí ani neucpává póry. Pleť po tom mám jako miminko a rozhodně budu zkoušet i jednu z následujících řad Optimals a to modrou hydratační. 

Za mě obrovský ANO a hodnotím 10/10! 

Sabča 

2 komentáře:

  1. Ahoj,
    řada vypadá fakt dobře. Já mám nyní docela zásoby, takže nové krémy hned kupovat nebudu (kromě očního), ale budu si tuto řadu pamatovat, však vidím katalog každý měsíc:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, no podle mě celkově Optimals nové ať už tato řada nebo modrá hydratační či červená proti vráskám se moc povedly. Rozhodně chci zkusit minimálně ještě tu modrou.

      Měj se fajn <3

      Vymazat