pondělí 6. listopadu 2017

Milý Ježíšku....| Vánoční wishlist 2017

Milý Ježíšku, přála bych si, aby letošní Vánoce nebyly ty typické na tady máš pětikilo něco si kup. Ráda bych pod stromečkem našla nějaké konkrétní věci, protože dát někomu peníze, pokud teda zrovna nešetří na nějakou dražší záležitost (dovolená, foťák....) , mi přijde jako by jste ho neznali. A tak dneska vokážu, co bych teda potřebovala / chtěla a zmíním i věci, které by mě nadchly i tak. Knižní část si dáme zase příště, ačkoliv jí připravenou máme, takže pokud mi chcete podarovat knížku, tak si ještě počkejte... Co se týče velikostí nosím eSko pokud není uvedeno jinak.
Svetr
No, dobře mám jeden cardigan, jeden šílenej vánoční, jeden příšerně krátkej a jeden ve kterým vypadám, jak kdybych Vánoce slavila každý den, což není moc zn. ideál. Ocenila bych nějaký černý, šedý nebo khaki svetr s copánkovým vzorem. Ano, shánějí se poměrně těžko, nicméně tady je jeden odkaz. A pokud neseženete tak vezměte prostě nějakého příjemného huňáče, ale zkuste si nejdřív Vy sami, že v něm nevypadáte, jak s třema michelinkama....
Nivea
Když se řekne kosmetika z drogerie, jakože tělová a vlasová, tak mě osobně se vybaví dvě značky a první z nich je Nivea. Je mi sympatická výběrem parfemací, konzistencemi i cenově.
Ponožky
teplé, klasické, Vánoční, jednobarevné.....Prostě bez nich by to nebyly Vánoce, takže prosím udělejte moje Vánoce Vánocemi.
Kalhotky
Tady bych se řídila klíčovými slovy jako je bavlna. Protože když něco taháte celý den, tak je fajn se cítit jako v bavlnce. Dále je logické, že spíše ocením jendobarevné kousky nebo tedy případně i kousky s takovou tou gumou, protože to vypadá faaakt stylově. Rozhodně ne tanga ani žádný krajkový kravinky, protože je zatraceně zima a můj zatracenej močák by se pak odmítal kámošit.
Dámské polobotky
Upřímně nejsem na lodičky, nejsem na ně vůbec. Už jen protože na 176 cm výšky mít 36-37-38 nohu je dost málo a když jezdím sockou a náhodou to začne brzdit, tak si můžu rozbít hu*u. A polobotky jsou takový elegantní kousek, který se hodí skoro ke všemu. Nemusí být jen černé, klidně nějaké béžové, hnědé, vínové, temně modré nebo skřítkovsky zelené, avšak ty bych doporučila vybírat za mé asistence.
Džíny
Teď se mi vybavila písnička od Jacksona.... Nicméně preferuju New Yorker, protože odtamtud mi asi nejlépe padnou a to ve velikosti 28 a ve střihu push up. Stojí do 550 korun.
Basic trička
Jo, já vím, že jsem měla triček pěknou zásobičku, ale po pár letech už je to samý žmolek, švy má člověk pomalu na zádech. Opět klíčové slovo bavlna. Barevně nechávám volnou ruku, ale žádný pastelový barvy, prosím. A basic tričko neznamená vyloženě jednobarevné, pokud tam bude něco vtipného nebo něco, co mě vystihuje, tak se tomu nebráním.
Punčocháče
Já vážně ani jedny nemám... A prostě když je v zimě zima nebo když si chci vzít začátkem jara sukni...Chápeme se, ne ?
Vyztužená sportovní podprsenka
Ne, nejde mi nějak extra o značku. Stačí nějaká pěkná černá nebo jednoduše tmavá podprsenka z pevnějšího matroše.
Mikinové šaty
Pohodlí a šaty zároveň = mikinové šaty. Nejlépe černé, protože černá zeštíhluje a černou mi-lu-ju. Dají se sehnat v New Yorkeru kolem 500, ale tuším, že jsem je zahlédla i v Gate.
Flash-disk
Věc,co se nikdy neztratí obzvláště pro někoho, jako jsem já. Kreativní zpracování se cení.
Dove
Dove u mě z drogérkové kosmetiky na tělo a vlasy vede úplně. Je to moje číslo jedna a pokud prostě nevíte co Dove je jistotka....

A co si přejete Vy letos k Vánocům   ?
Taky už jste praštěný jako já a máte balící papír s výmluvou, že je s motivem od Pepíka Lady a pak už by určitě nebyl ??? 😂😂😂

S láskou, Sabča

2 komentáře:

  1. To ja nejvic s pritelem si prejem tuto postel https://www.nabytek-bmark.cz/postele/dvojluzka/dvouluzko-arabela-140-x-200.html . Od ledna se stehujeme do vlastniho, tak je to to zakladni vybaveni ;) Snad jezisek bude stedry.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To naprosto chápu, to já budu snad shánět po Vánocích v nějaké té slevě termoprádlo do nové práce. Já mám takovej sen, že jednou si nechám postel vyřezat, třeba když vyhraju ve Sportce nebo tak.... :D

      Vymazat

Rossmann haul