pátek 18. srpna 2017

Odvrácená tvář lásky | Colleen Hooverová | knihodojmy

Ahoj, vítám Vás u dnešních knihodojmů, ty brďo pamatuje si tu vůbec někdo na mé pravidelné páteční recenze. Normálně jsem si nastavila budíka, abych mohla napsat recenzi, co možná nejvíce za čerstva, no nejsem magor ??? 

Anotace
:
Neptej se na minulost a nepočítej s budoucností... Dvě jasně daná pravidla. Jak dlouho ale můžou fungovat v lásce? Když se vysokoškolačka Tate Collinsová na čas přestěhuje ke svému staršímu bratrovi a seznámí se s jeho kamarádem, pilotem Milesem Archerem, není to rozhodně láska na první pohled. Není to dokonce ani přátelství, jen vzájemná prudká a neovladatelná touha. Miles kupodivu váhá déle než Tate, ale nakonec i on potlačí svoje zábrany. Už po prvním milování je zřejmé, že fyzicky si oba dokonale vyhovují. Oboustranná domluva zní jasně: on o lásku nestojí, ona na ni nemá čas, takže zůstanou jen u sexu. Jenže Tate brzy zjišťuje, že chce se záhadným, uzavřeným a posmutnělým Milesem prožít mnohem víc. Že chce porušit obě jeho pravidla: neptat se na minulost a nepočítat s budoucností. Jenže Miles sám už si není jistý, jestli je dokáže dodržet. Protože láska je silnější než pravidla, sliby a odhodlání. I když její odvrácená tvář je tak děsivá…
,,Neptej se mě na minulost," pronesl pevně. ,,A nečekej žádnou budoucnost." (Odvrácená tvář lásky)

Můj názor: Tak tohle mě dostalo, rozplakalo, totálně pohltilo a přimělo mé praštěné já občas zvolat: to je tak hezký, jezůs, atp. Ani jsem nešla spát, prostě jsem to potřebovala dočíst. Moje třetí knížka od autorky a zase stejné pocity. Téma nezávazný sex zní tak nějak prostě, ale to co z toho udělala Hooverová je naprosto úžasný, geniální, čtivý...💕 . Celé to nemohlo být poddané lépe, než právě tak jak to je - ty dvě roviny, ve kterých je to vyprávěno tam totálně zapadají. Zároveň, když se nad tím člověk pozastaví není jediný důvod, proč by se to nemohlo stát. Colleen umí perfektně popisovat postavy, avšak erotické scény by chtěly rozhodně ještě v jistých aspektech vylepšit, nicméně úplně marné to není a možná proto se jim autorka párkrát i vyhne. Za tak málo stran mít tak charakterově propracované postavy, no tleskám. Takhle by se měly psát erotické romány, tak aby měly příběh, který ani přes emoce postav nesklouzává k nějaké trapnosti, vědět čeho ubrat a přidat, zhruba jako když vaříte a Hooverová asi někde čmajzla recept. Kdyby Vás to taky tak zaujalo, potěším Vás, že v produkci už je "celovečerák". Pro trailer klikni tady.

🌟🌟🌟🌟🌟
S láskou, Sabbi


2 komentáře:

  1. Také jsem tuhle knihu četla a byla jsem nadšená! Mnohdy jsem četla, četla..bez přestávky. Byla jsem příběhem úplně pohlcená.
    :D

    OdpovědětVymazat