neděle 6. srpna 2017

Oblíbenci za Červenec 2017

Ahoj všichni, první měsíc prázdnin za námi, pro mě tedy pracovní měsíc za mnou poor Sabina times začínají 👅👅👅. Nejlepší odchod z práce o dva dny dřív a hezky rovnou antibiotika, že jo..... Prostě prázdniny asi nejsou pro mě úplně ideální. Ale čistě teoreticky můžu jet příští týden k babče na prázdniny jenže nad tím prostě zatím váhám, jako tak že tam rozhodně pojedu jen nevím, kdy a na jak dlouho. Ale dost tý omáčky, ne ?
Pečující kosmetika:
1) Balea osvěžující voda ve spreji Limetka & Bazalka 150 ml za nějakých 45 Kč..... Pevně věřím tomu, že všichni, co se mnou jeli do Anglie tohle naprosto nesnáší, ale podle mě je to geniální a hlavně, když je počasí jak je, tak je to úplně prostě....k nezaplacení. Teď bych tu zase začala rozebírat teorie o globálním oteplování, jak naše tělo nebude na konci století schopno regulovat to teplo, co tu bude a tu vlhkost a takový věci, ale nejsme na stránkách Greenpeacu, takže...
2) Nivea Cherry Blossom tělové mléko s olejem 200 ml za kilo.........Už o tom mluvila Get the louk, vlastně o tom teď mluví všichni, utáhla jsem na to i sestřenici, prostě je to boží. Něco jako krém když ho smícháte trošku s vodou nebo já nevím, jak to popsat, neuvěřitelně krásně se to roztírá i vsakuje a mají i široký výběr parfemací a prostě áááá miluju tooo
3) Syoss SALONPLEX 300 ml Vůbec jsem nečekala, že to bude tak dobrý a další věc, krásně to voní. Krásně to vyživuje, regeneruje a nezatěžuje to vlasy. No, jsem zvědavá jaký to bude mít dlouhodobější efekt.
Dekorativní kosmetika: Trend it up: Skin supreme kompaktní pudr .....Prostě jsem jen chtěla nějaký pudr, kterej nebude mít takový chatrný balení, abych ho mohla kdyžtak hodit do kabelky a nebát se, že to někde roztřískám. Zároveň mě hrozně zaujal tou texturou, jen když jsme ho odzkoušela, jako by ho ani nebylo cítit na pokožce. A tak to taky je- je to ultra jemný, dělá to krásnej photoshopovej efekt, stojí to pár korun, má to bezva bytelný balení a není to na pleti prakticky cítit. Prostě láska a jinej už asi chtít nebudu.

Hudba:
Elle King - tahle osmadvacetiletá Američanka mě naprosto dostala svým hlasem i tématy svých písniček. A úplně nejvíc mě rozsekává její album Love stuff, ona to prostě sakra umí a já jí můžu poslouchat pořád dokola a nikdy mi to nepřijde ohraný.
Elliot Spenner - hraje na piano a dělá covery na YouTube a má dokonce i mp3 verze, aby jste ho mohli poslouchat všude, kam Vás jen osud zavane a je prostě neuvěřitelnej...geniální
Houslový instrumentální cokoliv - Nevím proč, ale když jsou v písničce housle, tak mi automaticky přijde dobrá a na sprchování teď už ani nic jiného neposlouchám, protože housle a tekoucí voda ? Nebeeeeeee a třeba zrovna teď to poslouchám a u toho koukám na červánky a píšu tenhle článek. Dokonalost. A mohu doporučit zrovna tohle cosi, což je cover na Hallelujah.
Filmy: Než jsem tě poznala- Ano, jsem asi pařez, ale já nebrečela, fakt ne, jen mi to přišlo hrozně krásný a to zpracování a všechno, no jsem rozteklá, jak poleva na dortě v tomhle počasí.
Mimi šéf- vtipná dětská business komedie, kterou taky sjíždím pořád dokola. Tak tys chodil na VOŠku 😁😁😁 No, prostě celej ten humor je úplně nakažlivej a to vše ještě v podobě miminka, koho by to nedostalo sakra.

A to je všechno ....
Co jste si za uplynulý měsíc oblíbili Vy ?
S láskou, vaše Sabbi 🙌


Žádné komentáře:

Okomentovat