úterý 26. dubna 2016

KOSMETIKA MOJE | kosmetikamoje.cz

Ahoj všichni, vítám vás u nového článku. Asi jste si všimli, že nestíhám číst ani blogovat, ale snažím se. Pokud to dobře půjde, tak v neděli bude knižní článek. Nicméně dneska tu mám jednu českou značku dekorativní kosmetiky a tak se mrkneme na to, co jsem vyfasovala ke spolupráci a recenzi.

Nejlepší produkt ze všech čtyř= Rozjasňující jemný pudr
Ano, už velmi dlouho jsem chtěla vyzkoušet nějaký produkt tohoto typu a konečně můžu taky rozjasňovat. Odstín je lehce zlatavý, ale myslím si, že bude slušet všem. Já osobně mám tedy odstín č.1. Není to žádný lesk jako blesk, ale jenom takový velmi decentní třpyt, což se mi samozřejmě velmi zamlouvá. Produkt vůbec nepráší a má perfektní výdrž. Mě na pleti nevydrží vůbec nic, ale tohle se za celý den ani nehne. Navíc osmdesát korun vás stejně nevytrhne ať už vám vyhovovat bude či ne, ale podle mě tahle věcička nemá chybu.

Gramáž: 12 g
Cena: 79 Kč
Ke koupení zde
Jednu rtěnku již od moje mám, i když je stejná kolekce, tak vlasnosti má zcela jiné. Tohle je odstín 11, hnědá až lehce bronzová rtěnka, která mimochodem krásně voní. Nevydží žádné jídlo ani pití, ale jinak je fajn. Podle mě by to mohla zpravit nějaká báze nebo něco takového. Rty nevysušuje, ale zase podle mě prostě je tohle docela slabina téhle značky. Když dám vedle sebe dva odstíny z téhle řady, tak se sic tváří stejně, ale nejsou. U světlých odstínů mi přijde dalším problémem ještě pigmentace. Sice stojí jenom pajsku, ale i za tu pajsku můžete mít lepší rtěnku, např. od miss sporty.

4,5 g
Cena: 49,90 Kč
Ke koupení zde


Předposlední věcí je lak na nehty v krásné fuschiové bavričce, který slibuje gelový finish. Jsou stejně dobré jako essence gelové, ale mají velký problém s výdrží. 100 % budou chtít base i top coat a na to já nemám čas. Nicméně krytí v první vrstvě, super konzistence i štěteček, na to si nemůžu stěžovat. Použitelné to je a vcelku to ujde. I když ..... Je fakt, že budu chtít i  nějaký ten další odstín :D Tohle konkrétně je č.8 . Řekla bych, že i dosti rychle schne.
Nejhorší jsou stíny. Tyhle konkrétně už doma mám a je to naprosto bez pigmentace, i přestože to moc nepráší. Zkrátka a jednoduše není o co stát. Když už drogerková kosmetika a stíny, tak bych řekla essence.


Takže toť můj názor
Sabbi <3

4 komentáře:

  1. K recenzi jsem dostala stejný balíček. Se vším, Sabčo, musím souhlasit. Pudr mi vyhovoval nejvíce, potom vcelku šel i lak na nehty. Ty další produkty jsou katastrofální. A ta rtěnka je úplně příšerná. Kvalita level vietnamská prodejna.

    Měj se moc hezky :D :) Doufám, že příště na nás bude čekat něco méně katastrofického :D A to mi připomíná, že bych někdy měla publikovat svoji kritickou recenzi ☺

    Mimozemšťanka

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. To naprosto chápu, prostě to nemá adekvátní kvalitu, ve většině případech :(

      Vymazat

Avon haul