sobota 9. dubna 2016

Oblíbenci za Březen 2016

Ahoj, mnoho z vás to ještě neví, ale přesunuji i svůj kosmetický blog sem na Knižní noru, ale nebojte nijak fatální to nebude. Prostě to bude pořád stará dobrá Knižní nora, i když bude mít něco navíc. Jelikož pro mě už Sarrah nepíše ( mimochodem její působiště je teď http://www.sarrahbooks.blogspot.cz/, kde jsem dělala design) tak tu zbývá takový ten pomyslný jeden den navíc a já ho využiji zkrátka trochu jinak. Knihy totiž tak tak stíhám číst teď a myslím si, že to bude dobré oživení :)


1. Balea- Krémový olejový sprchový peeling s vůní vanilky a mandlí
Znáte to, když se po třech měsících dostanete do drogerie. U nás doma totiž platí takové pravidlo. Dítě neber do hračkářství, Sabinu do drogerie :D . Každopádně moje milovaná babička, můj největší ženský vzor mě tam vzala. Koupila jsem si tenhle zázrak. Všichni, co mě znáte víte, že jsem naprosto posedlá peelingy. Vybrala jsem si tenhle, který úžasně lehce pění, pokožku vyživuje a krásně voní. Vcelku škoda, že je to limitovaná edice. Jelikož jsem hodná dceruška a maminka měla svátek, tak jí jsme vzala onu citrusovou variantu.
2. Garnier Pure Active- 24h hydratační péče proti akné
Tohle mi takhle jednou v zimě koupila maminka. Samozřejmě já jakožto člověk, co krémy nespotřebovává jsme se k tomu dostala až teď. Teď tedy už chápu proč mi na to mamka chodila každý večer do koupelny. Protože tohle je přesně to, co na mastnou pleť prostě chcete. Zbaví to pleť mastnoty, ale nevysuší. Pleť je potom vláčná, hebká a prostě taková jakou by si jí asi každý přál. Spotřebuje se toho hrozně málo takže vám to i dlouho vydrží a myslím si, že až tohle spotřebuju tak budu chtít další a to se u mě ještě nikdy nestalo.
3. Avon care-Pečující krém na obličej, ruce a tělo s kakaovým máslem a vitaminem E
Nikdy jsem na krémy moc nebyla, ale začalo to u Garnieru a pokračuje to tímhle. Lehké, našlehaná, voňavé, hydratační, prostě boží tělové mléko od Avonu.  Nebyla to sice láska na první pohled. Já pořád nechápala, co na tom celá moje famílie vidí, ale teď už opět vím. Cítili jste někdy, jak se taví čokoláda ? Tohle voní přesně tak a to je prostě úplně aaaa....něco pro moje nervy.
4. Avon- Calming effects mattifying foundation- Ivory
Tuhle věc jsme však objevila naprosto a úplně sama. Kamarádky tuším že teta je Avon lady a tak jsme si řekla, že si něco vyberu. Vlastně je toto můj první pořádný makeup v životě. Asi je na něm ta láska dost vidět, protože od toho ledna tak nějak dost ubývá :D A víte čím to je ? No, maminka mi na něj chodí, ale prej si objedná svůj. Tahle záležitost vydrží na mastný pleti celý den a ani pudrovat se nemusí a to už je něco.
5. Dermacol- Lip seduction- Hydratační rtěnka-07
Už nevím, kdy přesně jsem si jí koupila, ale pozor vím kde. V Kolíně. Nicméně jsem obětovala bubble tea, abych si mohla koupit tuhle krasavici. Měli je v akci za stovku a tomu se nedalo odolat. Naprosto nepopsatelná fialovo-růžová barva. Já bych si prostě neodpustila kdybych jí tam nechala. Je to asi moje nejdražší rtěnka, ale taky nejlepší.
6. essence- stay all day concealer- 20 Soft beige
Můj první tekutý korektor a zatím také jediný. Nemyslím si, že si ho koupím znovu, ale to neznamená, že je špatný. Jen chci vyzkoušet i ty ostatní. Spoustu lidí na něj nadává, ale já vůbec nechápu proč. Jo, nemá teda nic moc krytí, ale to taky nemá mít. Já jsem s ním naprosto spokojená. Má lehké krytí, ale skvěle projasní pod očima.
7. essence-make me brow-eyebrow gel mascara-01 blondy brows
Nejprve jsem zase nechápala velké halo kolem tohohle produktu. Nicméně moje průhledná gelová řasenka mi došla a já sáhla po tomhle, protože jsem doma neměla už ani tužku a tak proč utrácet za dvě věci, když vám stačí jedna, že ? Překvapivě to dělá ještě lepší práci než tužka  a gel. Prostě pecka ! Co vy říkáte na tyhle řasenky na obočí ?
 
S láskou, Sabbi
 


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Rossmann haul