neděle 10. ledna 2016

Zběsilá bezmoc |Jan Žáček & Týna Daňková |Můj druhý thriller

Ahoj všichni,
tak jak napsala včera Sabbi: Žijte! a já můžu jen kývnout. Dnes vám přináším ,,recenzi''. Nebude to taková recenze jako obvykle a vy se hned co si to přečtete dovíte víc. Dneska je tady recenzák.

DějNapínavý thriller, který vám odhalí bezpráví v naší zemi. Mladá dívka je surově napadena a zavražděna. Její otec, univerzitní profesor, marně čeká na spravedlnost. Útočníci jsou propuštěni na svobodu. Sám tedy bere do rukou zbraň a vykoná jediný trest, který považuje za spravedlivý - trest smrti. Poté musí zmizet. Policie má totiž jediný cíl - najít ho a zlikvidovat, aby nemohl nikomu popsat skutečnou vládu zločinu v naší zemi. Jeho výpověď ohrožuje mnoho vlivných lidí, a za to se platí nejvyšší cena... 

Moje slovo: Jak jste si všimli, dnes tady není můj názor, je to jen pro tuto recenzi, takže příště už zase svým názorem ,,kritizuji''. Dneska ne, protože k této knize nemám moc co říct, protože jsem ji předčasně odložila, a to z toho důvodu, že se mé čtení podobalo překážkové dráze - hodně jsem přeskakovala mezi kapitolami, hlavně tam, kde jsem měla být svědkem začátku celého příběhu - ublížení nevinné dívce, i když si za to technicky vzato mohla taky sama.
Knihu jsem nedočetla, myslím si, že ani ne do poloviny, nebylo to to pravé pro mě. Původně jsem si myslela, že to bude popis, jak se táhne ten proces s otcem, který vzal spravedlnost do vlastních rukou, ale ono to začalo přesně tak jak anotace popisuje a to jsem nemohla číst. Lidské utrpení já prostě nesnesu!
Proto jsem knížku dala k přečtení své mamce, který ji přelouskala za jeden večer a jedno dopoledne, wow! Podle toho, že četla neustále si myslím, že kniha se jí líbila docela dost. Ale když jsem četla já, i těch pár stránek na mě působilo hodně reálně (vlastně to byla trochu realita), takže by se mi četlo o dost líp, kdybych to nebyla já, ta, které se příčí skoro (nebo ani ne skoro) všechno, o čem kniha píše.
Ale přesto jsem ráda, že se alespoň mamka začetla a to díky nakladatelství Fragment.

Read books
Sarah

1 komentář:

  1. Sáro, tak tohle se ti opět povedlo skvěle vystihnout :D To já čtu o lidském utrpení až moc ráda :D A to nejsem nijak úchylná....Radši brečím když někoho mučí než když se někdo s někým pohádal :D

    OdpovědětVymazat

Rossmann haul