neděle 10. dubna 2022

Čištění pleti - Ziaja skincare produkty v akci

Ahoj všichni, vítám vás u dnešního článku, kde si spolu otestujeme a zrecenzujeme převážně čistící produkty, za mě vlastně vše, co běžně používám s vyjímkou krémů, sér a masek. 

Nashromáždilo se mi tu na otestování značné množství produktů polské přírodnější značky Ziaja. Ziaja není na trhu žádný nováček, ale cenově dostupná značka s širokým sortimentem produktů pro všechny věkové kategorie, ale i typy a problémy pleti. Pokud neznáte pro celkový pohled do portfolia značky doporučuji tohle video od Thomase Saylera.

Ziaja Jeju Micelární voda pro mladou pleť
Skvělá micelární voda bez parfemace ve velkém balení s pumpičkou, kterou ještě teď na Elninu koupíte za 85 Kč, za to vám konkurence nenabídne a) tak velké balení za b) tak kvalitní produkt. Já jí používám jako úplně první krok na odlíčení pleti a vyčištění té nejhrubší "špíny". Žádné miminko na cestování to sice není, ale jinak z hlediska ceny a použitelnosti mám pocit, že si toho objednám vagón do zásoby. Tohle rozhodně ano a navíc se dá asi za 169 Kč koupit v sadě ještě s dalšími třemi produkty. Na oči jsem jí nezkoušela, ale pleť čistí skvěle, nemám po ní takový ten pocit pnutí jako se mi stávalo třeba u Garnieru.

Ziaja Jeju Mikro-exfoliační pleťová pasta
Peeling používám hlavně v zimě, kdy se mi na čele, tvářích a nosu mnohdy dělají suchá místa jako prevenci. Tenhle je takový hodně svěží na pleti, ale nedráždí. Je to takový bílý jíl obsahující černá peelingová zrníčka. V plné ceně je za asi 80 nebo 90 Kč, ale zase lze využít i sady nebo si ho někde vyhlédnout zlevněný. Já už jsem lehce pod polovinou, takže ho uvidíte v příštích spotřebovancích. S modrou Baleou mi přišel srovnatelný, samostatně bych si ho už nekoupila, ale kdyby byl zas v nějaké výhodné sadě určitě ho využiji. 

Ziaja Cleansing Foam Face Wash
Na pěnách pokud jste mými pravidelnými čtenáři víte, že jsem ujížděla celý loňský rok. Letos se ke mě dostala tato modrá na suchou a citlivou pleť v rámci Glanc boxu, kdy jsem poprvé zkoušela nějaký kosmetický mystery balíček. Oproti ostatním jí spotřebovávám asi nejméně, čímž se nestává v porovnáním s gely tak neekonomickou. Lehce svěže voní, pleť krásně dočistí a uklidní, v akci se dá sehnat kolem 90 Kč běžně vyjde na nějakých 130 Kč. To mi furt za pěnu, kterou už mám načatou měsíc a půl přijde hodně slušné. Až mě zase omrzí gely ráda po ní sáhnu. 

Ziaja Acai Berry Antioxidation Face Toner with hyaluronic acid 
Mlhy na obličej jsem si navykla používat místo tonik a to mezi čištěním a nanášením séra pro zvlhčení pleti. Spousty holek blogerek si tím osvěžuje pleť i přes den, to už pro mě moc není. V rámci skincare je to, ale velký služebník a taky ubývá úplně pomaloučku na to jaká je to konzistence a typ produktu. Střička dělá hezké malé kapičky, takže si nepřijdete jak kdybyste si znovu namočili obličej vodou, vážně to je jen takový poprašek. Mám doma ještě dvě z řad Jeju, tak jsem ráda, že mi typově produkt sedí a s toniky mám na letošek nejspíš vystaráno.

A tím se zase dostáváme ke konci. Jaké jsou vaše oblíbené produkty na čistění pleti? Dejte mi vědět do komentářů :-) 

Sabča




9 komentářů:

  1. Ahoj Sabi, super článek, moc se mi produkty líbí, ovšem nejvíce čistící pěna, ty já tuze ráda. Micelárka mě zklamala, prý pro "mladou" pleť, to tedy už pro mne není. 😅👼🏻
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, já si myslím, že u micelárních vod jakékoliv určování pleti je zbytečné. Stejně tam lejou jedno a to samé. Pěnu určitě vyzkoušej tyhle Ziaja stojí pakatel

      Vymazat
  2. Já asi žádného vyloženého oblíbence nemám. Aktuálně používám odličovací krém od YR, který byl v nějakém boxu (buď Glanz boxu nebo DM boxu). Sama bych si ho nekoupila, ale když už ho mám, tak ho nevyhodím :). Předtím jsem měla micelárku z Lidlu a odličovací mléko tuším z Rossmanna. Já nejsem moc náročný spotřebitel ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, já vím. Tvoje skromnost by měla jít nám rozežraným příkladem <3

      Vymazat
  3. Ziaja značka se mi líbí. Používala jsem od nich condicionér na vlasy. Ale jiné zkušenosti se značkou nemám :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, tak to doporučuji prozkoumat i zbytek portfolia. Já byla taky zprvu dost skeptická :-)

      Vymazat
  4. Ahoj Sabi,
    tu pěnu jsem taky měla a byla i v posledním boxu, takže mám doma další balení. Byla jsem s ní moc spokojená a těším se na další používání. Momentálně mám otevřenou pěnu Oxypure z Avonu, která je úplně úžasná. Jako peeling používám Planet Spa s inerály z Mrtvého moře a také mi vyhovuje. Čistící gel mám momentálně od Lorealu a kromě silné parfemace mi také sedí.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat