středa 6. dubna 2022

Nákupy & Novinky | Zoot, DM, Avon, Oriflame

 Ahoj všichni, původně jsem myslela, že za březen žádné nákupy a novinky psát nebudu. Mým největším nákupem byla objednávka z Elnina a o té jsem napsala samostatný článek. Jak to tu procházím tak takové menší nákupy mohu sepsat i teď. Poslední dny mi nějak chybí múza a potřebovala bych i zkoušet víc a rychleji nové produkty. Zároveň ale šetřím i na jiné věci a nechci ničím plýtvat. 

Začnu třeba mým na moje poměry malým nákupem v dmku, kde jsem chtěla využít nasbírané body na koupi nového make-upu. Hodně chvály jsem slyšela na Catrice True Skin a vy už jste ho i u mě mohli vidět v oblíbencích, kam právem patří. Drží, dělá hezký efekt a zároveň nevysušuje, s cenou někde kolem 200 Kč ho mohu vážně zatím jen doporučit. Z nezbytností jsem popadla ještě náhradní hlavice do holítka za 79,90 Kč 4 kusy a jako poslední pak odličovací tamponky za 25 Kč. Na nákup jsem uplatňovala snad sto korunovou sleva, tudíž jsem platila něco lehce přes 200.

Už minule jsem vám odsud chtěla ukázat věci ze Zootu, ale vracela jsem je, no dnes ačkoliv mám na fotce položky dvě, nakonec jsem si nechala jednu. Brala jsem si šedé džíny s vyšším pasem a černé kraťasy. Ačkoliv oboje jsou značka Camaieu velikost 46, tak džíny jsou v pohodě a kraťasy neskutečně těsné v nohavicích. Přitom zrovna nohy nějak silné nemám a nechápu to. Džíny však vynosím a jsou i z dost příjemného strečového materiálu, vyšly necelých 400 Kč.

Po dvou baleních séra s arganovým olejem chci zkusit i nějaké jiné, tohle je nejnovější a mělo by obsahovat nejrůznější oleje. V minulém katalogu bylo snad za více než stovku a v březnovém za nějakých 80 Kč myslím. Na zkoušku jsem vzala i pláténkovou masku nutra effects, často ji na svém blogu chválí Hanička. Už teď mohu prozradit, že mi seděla - ocenila bych vyšší plátýnko, no jinak hezky vyživila a nedělala lepivý film. Bála jsem se, že vzhledem ke grepovému extraktu budu muset smývat, aby mi to nepodráždilo pleť, ale vůbec. Jsem příjemně překvapená a ta byla za 70 korun, zde si vážně cenou nejsem už moc jistá.

Z Oriflame tu mám taktéž jenom dva produkty, oba z akční nabídky ne přímo z katalogu jako takového. Maska Optimals Nutrient Hydra Shot v akci za 70 Kč mě teda vůbec nepřesvědčila, vezmu.li v potaz, že uváděna byla za 120 Kč, tak tomu její kvality neodpovídají, Plátýnko mi vůbec nesedělo a nedrželo, dělala lepivý film, takže já jí musela smýt. Výplň do drdolu za 60 Kč jsem ještě neměla tu čest použít, kdysi jsem měla světlou, ale ta už se mi zničila. 

Poslední přírůstek je kšiltovka New Era ze Zootu, zčásti jsem na ní využila kredity, které mi vrátily za kraťasy, navíc byla 15 nebo 20% sleva na všechno. Nebýt kreditů byla by vcelku drahá něco přes 500, ale já za ní platila snad 248 Kč i s poštovným. Žádnou jinou kšiltovku nemám a na dovolených s partou chodíme větší vzdálenosti v létě, tak se bude hodit. Co na ní říkáte? Já se s ní sžívám, čepice odmalička nesnáším, ale lepší bekovku než úpal.

A co jste si v březnu koupili vy? Dejte mi vědět do komentářů :-)

Sabča



6 komentářů:

  1. Sabčo, tak myslím, že ty nákupy za článek stály. Já akutně potřebuju džíny a nějaké sako (a dorazí to jaro), ale já oblečení přes net nekupuju (neumím si podle obrázků vybrat :) a taky si potřebuju sáhnout na materiál), takže musím počkat, až někdy nepůjdu z práce pozdě a udělat si shoping odpoledne.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, tak to jsem ráda, ty příští už budou o něco bohatší. No kéž kdybych já dokázala nemít čas na utrácení :-D Já zase mám opačný problém, že v kamenných obchodech mě většinou nic nezaujme a když už tak nemají velikost nebo je to na prd střih. Vadí mi docela i zkoušení v kabinkách, někde je maj tak blbě řešený a já jak jsem vysoká, tak mi ta horní hrana úplně nestačí a je na mě vidět...V tomhle se mi líbí Orsay, tam já ehsop moc netrefím velikost atp. ale naživo mají hrozně super materiály a právě dobře řešené kabinky. Tak to jsem zvědavá, co ulovíš.

      Měj se hezky,
      S.

      Vymazat
  2. Ahooooj a prima sobotu přeji!! ☺♥
    Olejíček do vlasů je mým oblíbeným a ozkoušeným!! Jsem zvědavá, jestli ti bude vyhovovat. Makeup mi taky velmi sedí, ale je dost krycí, ovšem dělá krásnou pleť.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, no hele z dalšího katalogu mám objednáno pro mě i pro mamku náš milovaný arganový :-D za ty peníze prostě není o čem. Makeup je suprový řekla bych takovou tu hlášku jiný nepoužívám, ale já momentálně ani jiný nemám

      Vymazat
  3. Ahoj Sabi,
    všechny moje nákupové články najdeš na blogu a myslím, že jsi i vše četla. Ta maska z Avonu je prostě skvělá, jsem s ní moc spokojená. Mám doma nakoupené zásoby a užívám si je:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, já zrovna používám hairfood od Garnieru a líbí se mi, že se to dá využít jako kondicionér i jako maska, akorát vůně spíš než papáju m připomíná Perličku takovou tu pastu na zuby z dětství

      Vymazat