neděle 24. dubna 2022

Fashion Haul - první nákupy letního oblečení | Tchibo, Zoot, C&A, Sportisimo...

 Ahoj všichni, vítám vás u dalšího haulu převážně s oblečením. Letní věci jsou obecně docela oříšek takže letos jsem se rozhodla shánět je s předstihem a ne zase léto překlepat s jedinými kraťasy a jinak v dlouhých kalhotech. No a ještě, že tak sehnat některé věci bylo docela o nervy a ještě teď mám na cestě nějaký věci jako vratky.

Začnu mým asi vůbec největším úspěchem a to jsou kraťasy, co mi jsou přes boky a zároveň mi nejsou extrémně volný v pase. Nechápu, kde ostatní berou ty míry na oblečení a proč u spousty řetězců je běžný, že větší velikosti jsou jen na e-shopu, kde zároveň pokud vracíte na prodejně tak se vám div nevysmějou, že vám tu velikost nemůžou vyměnit a vrátí vám do 14 dnů peníze. To mi přijde absolutně sprostý...Taky najít delší kraťasy a ne půlprdeláče no vždycky jsem se musela ve finále ptát prodavaček. Sehnala jsem dvoje krásný bermudy v C&A v khaki a černé barvě -příjemný, lehký, bavlněný a jedny stojí jenom 550 Kč. Navíc k tomu je i pásek a mají kapsy. Rozšířila jsem i arzenál tílek o tyhle dvě krásný bavlněný, jedno stálo 125 Kč. Mám tu bílé se slunečnicemi a černé s třešinkami. Celkem mě nákup vyšel 1350 Kč.
Byla jsem po ani ne roce reklamovat New Balance tenisky, co jsem si kupovala ve Sportisimu. Paní mi to na místě uznala a já si mezi poukázky x vybrat si něco na prodejně vybrala tu druhou možnost. Chtěla jsme do práce a na léto nějaké prodyšné pohodlné tenisky a s Nike mám zatím tu nejlepší zkušenost a jsou to moje už čtvrté nebo páté boty od nich. Jelikož stály méně (1199 Kč) než mnou reklamované, tak jsem si vybrala ještě černé tričko na běhání za 199 Kč od značky Arcore, od které už mám takové capri sportovní legíny. 

Na Zootu jsem vybírala tílka, aby mi ladily k sukni a 3/4 kalhotům z Orsay, jenže to jsem nakonec vracela, protože za 800 Kč za kus jsem čekala, že to bude trochu vypadat.  Sukně byla průsvitná a šíleně ušitá a 3/4 kalhoty vypadaly jak takové ty, co nosí babičky na okopávání zahrádky...Tílka naštěstí tak tragicky nedopadla. Mám tu puntíkaté s kraječkou od Camaieu, bohužel už měly jenom 2XL a je mi tím pádem trochu větší. Nic, co by se nedalo nosit, ale o velikost nebo možná i o dvě menší bych snesla. Stálo něco kolem 150 Kč, takže to kvůli tomu vracet nebudu. Ještě lepší však je černé halter neck od JDY, po tomhle střihu jsem pokukovala všude možně. Je z měkkého hrozně příjemného materiálu a tady jsem dala na doporučení size ID a taky na to, že větší nedělaj a vzala si XL. Stálo sice 270 Kč, ale nelituju ani koruny.
S mamkou na nákupech jsem si vybrala tuhle černou halenku jakože do práce nebo klidně i do divadla či na jinou událost. Našla jí v Tchibu mamka, já už jsem byla nakrklá, že všude mají buď hnusný věci nebo mají tak probrané velikosti, že to neobléknu. A co si budeme mnohdy ty velikosti neodpovídají realitě, někde člověk neobleče ani XL a pak přijde třeba do Tchiba a má eMko. Byla poslední na prodejně a ve slevě za necelé tři stovky. Je z takového jemného jakoby šifonového materiálu, podšívka je taková lehká a chladivá. Má takový perforovaný vzorek malých puntíků.  

No a to by bylo pro tentokrát vše. Čím jste si v poslední době rozšířily šatník vy? Dejte mi vědět do komentářů :-)

Sabča


6 komentářů:

  1. Prima nákupy. Na ty šortky se snad dojdu mrknout, jedny by se šikly, byť tedy na ježdění na chatu a chalupu (na to, abych je nosila do práce nemám ani věk ani figuru :D).
    Já nákupy pořád jen plánuju a skutek utek... (když jdu z práce v sedm, tak se horkotěžko přemluvím k nákupu nezbytného jídla, ale jít nakupovat oblečení se mi fakt nechce)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, to určitě doporučuju jsou z fajn materiálu - bavlna. Krom nich tam měly i takový pěkný volnější kalhoty tmavě modrý s bílými květinami žádný extrém, tak třeba by ti padly do oka ty. No to se ti nedivím v sedm už se člověk vidí doma, já jezdím většinu nakoupit o víkendu v týdnu už toho mám tak či tak plný kecky. Poslední dva měsíce jsou hektický.

      Vymazat
  2. Super nákupy, to puntíkaté tílko je super :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Sabi ☺, jeden kousek hezčí, nežli ten další. Niky jsem si loni také pořídila, dost podobné, jen z té running řady. Tílka a kraťásky jsou úžasné, no a ta halenka Tchibo, je vidět, že znáš, co ti sedí. ☺♥
    Krásné dny přeji!!
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji za milá slova. Už se mi tu sbírají pomalu věci do dalšího fashion haulu nějaké šaty, džíny atd. Já na Nike nedám dopustit a zatím mi ze všech těch "sportovně" laděných značek vydržely nejvíc. No tílka a kraťásky mi daly pěkně zabrat, ale nakonec ta moje lentí nákupní horečka přinesla své plody. Halenka je úplná náhoda, první na ní natrefila mamka a i mi jí koupila :-)

      Vymazat
  4. Ahoj Sabi, vybrala sis samé pěkné kousky. Asi se mi nejvíce líbí tílka a šortky z CA, moc pěkně se dají kombinovat mezi sebou. Já jsem v kamenném obchodě dlouho nebyla, myslím, že více času budu mít až v červnu, kdy budu mít za sebou maturity...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat