středa 22. září 2021

UNBOXING z e-shopu Holime.cz

Ahoj, vítám vás u dnešního článku, předem chci uvést na pravou míru, že veškeré produkty, které dnes uvidíte, mi byly poskytnuty v rámci barterové spolupráce s eshopem Holime.cz. Tato skutečnost nemá vliv na hodnocení jakéhokoliv produktu. Jak už vyplývá z názvu samotného e-shopu zaměřuje se především na různé elektrospotřebiče a kosmetické přípravy, žiletky k holení. Mimo to zde najdete i sortiment další pečující kosmetiky. 

Plantur 21
Hned jak jsem tuhle značku na stránkách viděla věděla jsem, že bude muset ke mě ať už v rámci spolupráce a nebo i bez ní. Jedná se o nutri - kofeinovou řadu podporující především růst vlasů. Oba dva produkty krásně voní a mají praktické vycvakávací otevírání. Kromě ofiny mi rostou vlasy extrémně pomalu, vždycky dorostou do určité délky a pak se začnou lámat a třepit. Nějaký to kafe moje vlasy opravdu potřebujou, tak jsem zvědavá na výsledky této dvojice šamponu a kondicionéru. Nicméně od mé nejlepší kamarádky Monty už jsem slyšela nějakou tu chválu. 
Purity Vision Bio Kávový peeling
Peeling na e-shopu s holením to je opravdu dobrý tip pro všechny. Pokud trpíte na takové ty červené pupínky po oholení nohou, tak než budete nohy holit použijte peeling. Nejen, že pleť pak nebude podrážděná tolik, ale zároveň díky odstranění odumřelých buněk vám oholení vydrží déle. Vůní peeling připomíná turka. Kromě kávy zde najdete sůl, bambucké máslo, kokosový olej, slunečnicový olej a rozmarýnový extrakt. To je všechno, tak prosté je složení, žádný složky pod názvem, který žádný laik nezná. 
Gilette produkty na holení

Vzhledem k tématu e-shopu jsem nemohla vynechat ani věci na holení. První tu mám Satin Care gel na holení pro suchou pokožku s bambuckým máslem. Gilette Satin Care si kupuju občas ve verzi Olay s vanilkovou parfemací. Tuhle variantu jsem ještě neměla. Když už o gelech mluvím občas na e-shopu narazíte i na akci, kdy ke koupi některých holítek dostanete gel na holení zdarma. Dámská holítka tu zastupuje též Gilette se svou řadou Venus Sensitive Smooth. Vždycky se mi hned vybaví ta ikonická reklama s paní na dovolené.....

No a to by bylo z dnešního balíčku vše. Jaký je váš holící lifehack, na který nedáte dopustit? Dejte mi vědět do komentářů :-) 

Vaše Sabča 


4 komentáře:

  1. Ahoj Sabčo,
    moc pěkný balíček, vybrala sis zajímavé věci. Těším se na recenze, hlavně u té vlasovky. Kávové peelingy nesnáším, protože nesnáším kávu (i její parfemaci atd.).
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, děkuji za komentář. Taky jsem na to zvědavá, Plantur je docela love/hate značka, buď lidem pomáhá a nebo nedělá nic či dokonce vysušuje. Já to kafe vyloženě nevyhledávám, ale u peelingu by to mohlo být příjemně energizující.
      Také se měj fajn

      Vymazat
  2. Hezky sis vybrala. Jsem zvědavá na zkušenosti se šamponem a kondicionerem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář, určitě na to dám nějaké echo jakmile vyzkouším :-)

      Vymazat