středa 8. září 2021

Sabča zkoušela:Bourjois Délice de Poudre | Rozjasňující paletka

 Ahoj, vítám vás u nového článku. Dlouho tu nebyla nějaká ta recenze na konkrétní produkt. Faktem je, že teď nemám nových věcí na zkoušení a zase mi přijde zbytečné kupovat věci jenom do článků, když je doopravdy nepotřebuju. 

Dneska se spolu podíváme na tuhle malou konturovací paletku od značky Bourjois Paris v podobě tabulky čokolády. Pořídila jsem jí jako náhradu za základní Revolution konturovací paletku. Koupila jsme jí na eshopu Krása.cz, kde mě vyšla ně nějakých 189 Kč. V plné ceně jinak vychází na některých eshopech i kolem 300 Kč. 

Obsahuje dva rozjasňovače, jednu tvářenku a jeden bronzer. Po rozložení papírové horní části narazíte i na malé zrcátko. Veškeré obsažené produkty mají lehký shimer. Na pohled odstíny vypadají velmi slibně a nádherný design paletky Vás doslova naláká si jí vzít s sebou domů. Bohužel konzistencí se jedná o velmi suché produkty, špatně se s nimi pracuje jak rukou, tak na štětci. Rozsjasňovač a tvářenka ještě jakš takš ujdou, ale bronzer bych mít doma nějaký jiný vážně nepoužívala. Vypadá spíš jak když jste se umazaly než, že by Vám pomohl vypadat nějak lépe. 

Tenhle produkt je za mě rozhodně přešlap a mám v plánu si časem pořídit něco jiného, docela i přemýšlím, že bych tohle někde střelila za poštovné. Mám určitou obavu, že se mi to bude doma jenom válet. Pokud máte tip na nějakou malou, použitelnou paletku, kde najdu všechny produkty určitě se se mnou podělte v komentářích. 

Vaše Sabča 


2 komentáře:

  1. Ahoj Sabi, já měla trio z Oriflame a taky od Gabrielly Salvete a s oběma jsem byla spokojená. Měla jsem verzi s meruňkovou tvářenkou.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, děkuji za tip, trio od Oriflame by mělo být snad příští katalog, tak bych mohla vyzkoušet.

      Vymazat