neděle 26. září 2021

Sabča zkoušela: Maybelline The Falsies Lash Lift

 Ahoj, všichni dneska tu máme zase recenzi na konkrétní produkt. Tentokrát řasenku, co se týče řasenek byla jsem poslední roky fakt věrná Big Shot řasence též od Maybelline až letos tak nějak testuju, co mě zaujme. 

The Falsies Lash Lift, jak už název napovídá má dělat efekt umělých řas a hlavním gro je prodloužit je. Kartáček má tvar přesýpacích hodin, jenž mi připomíná Scandal eyesku od Rimellu. Tu jsem kdysi měla víc než ráda. Opatřený je přírodními štětinkami a mně osobně se s ním pracuje dobře na horních i spodních řasách. Konzistenčně řasenka patří mezi sušší, hodně sušší oproti tomu na co jsem zvyklá. Lehce bych pochybovala zda už jí někdo přede mnou nerozdělával....Úplně to nesnáším, když to někdo dělá, pak dáte dvě kila za řasenku a je vyschlá nebo to samé se mi podařilo už i s linkami. 

Vzhledem k využití v létě jsem sáhla po voděodolné verzi a teď toho docela lituju - odlíčení jí z očí je vážně porod hodný minimálně dvoufázového odličovače. Efekt pro mě dělá spíše přirozenější, takže já se svými nepříliš výraznými řasami nejsem vůbec nadšená. Naopak takovýhle efekt dostanete z kdejaké řasenky za stovku od essence nebo trend it up. Znovu už bych si jí nekoupila, ale dopoužívám ji. Seženete jí například v dmku za nějakých 190 Kč. Hodnotím 4/10! 

Vaše Sabča 

6 komentářů:

  1. No, 190 kč za řesenku, co dělá přirozené řasy, je docela dost 😂. Má moc pěkný obal, ale já chci vždy výrazný řasy, protože je mam jinak poměrně nevýrazný (do hněda). Tak snad příště padne ruka na lepší výrobek.

    MAKE-UP 💄 | JAK HO NANÁŠET A NOSIT, ABY VYPADAL DOBŘE 👸 | TIPY & TRIKY | Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Veru, to musím uznat, když si vezmu, že na přirozené řasy můžu sáhnout po jakékoliv řasence za stovku z drogérky. Děkuju, snad se poštěstí. Teď jsem rozdělala Avon, co jsem vyhrála a vypadá to s ní dost podobně :-(

      Vymazat
  2. Ahoj Sabi,
    já jsem si shodou okolností tuto řasenku koupila na Dny Marianne, tak jsem tedy zvědavá, jak mi bude sedět. Ráda zkouším nové řasenky, baví mě to:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, koukala jsem v nákupech. Je to vážně držák, ale ty tuším nemáš tu voděodolnou, tak snad s ní nebudeš mít tolik praní co já. Nejde mi dolů ani dvoufázovým odličovákem.

      Vymazat
  3. Tuhle řasenku zrovna používám a musím říci, že pro mě ten kartáček dost velký, líp se nalíčím něčím menším (holt jsem na líčení absolutní kopyto). A souhlasím, že odličování je dost boj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, mně se tvarově líbí moc, připomíná mi trošku Scandaleyesku od Rimmelu a je to přesně kartáček, co bych si koupila.

      Vymazat