neděle 12. září 2021

Sabča zkoušela: Dermacol Aroma Ritual | Harmonizující krém na ruce | Belgická čokoláda

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku, kde si zase představíme nějaký mnou otestovaný produkt. Dnes tu mám krém na ruce od české značky Dermacol. Společnost mi dělá už od loňského roku, pro mě je vždycky tak trochu oříšek krém na ruce spotřebovat. 

Krém jsem pro jeho arabesky připomínající parfemaci kupovala před Vánocemi. Babička mi dává balení Arabesek vždy k Mikuláši, je to taková naše rodinná tradice. Možná i proto mám Arabesky s Vánocemi tak spjaté. V rámci konzistence je krém kompromisem mezi Balea krémy a hustšími krémy, je prostě tak akorát hustý. Dobře se rozmazává i vstřebává, takže během dvou minut můžete sahat úplně na všechno. V dmku ho koupíte za pouhých 40 Kč.


Hydratace také není vyloženě marná, mě při krémování tímto stačí ruce mazat obden a nemám je nějak nepříjemně suché. Krém už takto používám dobrých 10 měsíců a furt tam ještě trochu je. Obsahuje mimo jiné pomerančový olej a vitamin E. Dokážu si naprosto představit pořízení dalších krémů na ruce této značky. Balení je klasické s odklápěcím víčkem, to mám u krémů ze všeho nejraději. Pokud tedy vyloženě netrpíte na hodně suché ruce mohu za sebe krémy z řady Aroma Ritual doporučit. 

+ cena
+ rychle se vstřebává
průměrně hydratuje
+praktické balení
+ výrazná vůně

Vaše Sabča 







4 komentáře:

  1. Ja mám tento sprcháč, je dosť výrazný čo sa týka vône no na zimu sa mi páči. Určite chcem skúsiť aj krém na ruky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji za komentář. Naprosto souhlasím s tím, co jsi napsala. Mě rozhodně tenhle na zimu zaujal víc než jablko a skořice, ten se Dermacolu moc nepovedl :-(

      Vymazat
  2. Ahoj Sabčo,
    já mám moc ráda vůni této řady, ale krém na ruce jsem neměla. Klidně bych ho vyzkoušela, nemusel by být špatný.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, jojo je fajn, oproti třeba tvé oblíbené Ziaje je méně hydratační, ale jinak není špatný.
      Také se měj krásně!

      Vymazat