čtvrtek 1. dubna 2021

Spotřebováno #23 za Březen 2021

 Ahoj, vítám Vás po měsící opět u mého oblíbeného formátu, kterým nemůže být nic jiného než Spotřebované produkty za uplynulý měsíc. Březen byl pekelně dlouhej oproti únoru, a tak to bude znát i na množství produktů, které zde uvidíte. Dokonce tolik, že mám ze sebe takovej ten pocit, jak kdybych byla ten blázen někde v seriálu zarovnaný věcma, i když to rozhodně není pravda. Já si kupuju věci k přímé spotřebě a do zásoby mám tak jednu lahvičku od produktu někdy ani to ne. Snad mě tedy neukamenujete, ale jdeme asi na to.

Herbal Essences Argan Oil of Morocco šampon + kondicionér
Tuhle dvojku jsem kupovala, když se vyprodávaly dárkové sady za pouhých 222 Kč. Kolegyně si tuohle značku kupuje pravidelně a nemůže si stěžovat. Musím říct, že voní opravdu báječně po arganovém oleji. Kromě toho dělá hezký, lesklý, vyživený vlasy, aniž by byly nějak zatížené. Naprosto báječný kombo, který mi díky 400 ml balení vydrželo hned dva měsíce. Rozhodně budu zkoušet i další produkty této značky. Teď mám zálusk na tu jejich kokosovou řadu konkrétně. 

Fresh Cotton 2 Wick Candle
Svíčka ze standardní nabídky Tesca, kterou jsem vzala při běžném nákupu právě, protože mě zaujala ta hezká sklenička. Voněla opravdu hezky jemně po vypraném prádle, dokonce i přítelovi se líbila. Rozhodně klidně koupím znovu, akorát teda z dost velké části nevyhořela úplně, vyhořela veprostřed a po okrajích zůstal vosk. 

Garnier Hydra Bomb Tissue Mask Night
V rámci toho, že chci otestovat všechny Garnier masky tu mám tuhle jejich noční verzi. Já si jí nedávala přes noc, ale večer u televize. Hydratuje moc pěkně, plátýnko krásně sedělo na pleti. Prakticky všechny Garnier masky mají, co dočinění s kyselinou hyaluronovou, pokud vám bude vyhovovat jedna nejspíš vám budou vyhovovat skoro všechny. Za mě tahle určitě ano, ráda koupím znovu, krásně vyhladila pleť. 

Farmasi Kokos & Vanilka Krém na ruce
Tenhle malý krémík jsem si objednala od mé kolegyně ségry. Opět já a kokos long story short. Jedná se o krém vhodný díky své 30ml velikosti do kabelky a kamkoliv s sebou. Krásně voněl a rychle se vstřebával. Co se týče hydratace nebude to nejostřejší tužka v penále, ale je příjemný a ráda si ho koupím znova.
Loreál Proffesional Serie Expert Inforcer šampon a maska na vlasy
Opět duo kupované v rámci dárkové sady, kde mimojiné byl ještě sprej, ale ten mám ještě v koupelně. Tady mi parfemace absolutně nesedla. Krémová konzistence byla fajn, nezatěžovalo to vlasy a i tak se po tom dobře rozčesávaly. Opět chci značku prozkoumat trochu hlouběji. Víc najdete v článku o mé vlasové rutině.

Garnier Nutri Bomb Milky Tissue Mask
Ani tato Garnierka nebyla vyloženě špatná, no za mě patří bohužel do té slabší poloviny. Kupovala jsem v rámci akce 2+2 v Rossmannu :-D

Balea Milky Cocos Plátýnková maska
Tato maska je nová limitovaná edice od dmkové privátní značky Balea. Plátýnko příliš dobře nesedělo na obličeji, maska byla taková zezačátku olejová, ale obsah se poměrně rychle vsáknul do pleti. Po dlouhé době maska od Baley, co mě alespoň nedráždila, ale pořizovat si jí už nebudu.Mám o ní samostatný článek.

Avon Krém na ruce s kakaovým máslem
Kakaové máslo je prostě top bodycare řada, co Avon za mě má v nabídce. Pokud máte sušší pleť tak obzlášť. Perfektně voní po kakau, čokoládě a navíc vyživuje a vyhlazuje. Měla jsem už nesčetněkrát ať už jako tady právě krém na ruce, tak třeba i tělové mléko nebo balzám na rty. 
Organic Shop Repairing Body Cream Banana Milkshake
Tohle tělové mlíčko mě letos taky celkem dostalo. Zasloužilo si tím samostatný článek. Jedná se o estonskou přírodní kosmetiku, která voní opravdu naprosto k sežrání. Tohle konkrétně má dost blízko k vůni banánovým pedro bombonů pokud znáte. Nádherně to vyživuje, roztírá se a díky balení zděláte vše do posledního drobečku. Tohohle chci rozhodně doma víc! No vlastně už zkouším další produkt této značky, tak ho zcela určitš uvidíte ve spotřebovánu za příští měsíc, už tam čeká v taštičce jako první produkt za duben. 

Nive Men Deep Clean sprchový gel na tělo a vlasy
Opět pro porovnání, co za ten časový úsek spotřeboval můj přítel. Já to prostě nechápu, jak chlapi mají na všecko jednu flašku a nazdar bazar. Nicméně kupuju mu pořád dokola buď Niveu nebo Dove a je s tím spokojený. 

Isana Calm Down sůl do koupele + Isana Good Dreams sůl do koupele
Perfektní naprosto perfektní soli do koupele, nádherně voní, zabarví i velkou vanu vody do naprosto veselých barviček a to celý za nějakých 18 Kč? Ještě jsem měla ty perly, ale ty už jsem zmiňovala minule. Za málo peněz hodně muziky! 

Maybelline Big Shot Mascara
Moje řasenka číslo jedna, bez které nedám ani ránu a ještě se jí žádná zatím nikdy nevyrovnala. Kupuju pořád dokola a doufám, že jí nikdy nepřestanou vyrábět. 

Essence Liquid Ink tekuté oční linky
Po tekutých linkách sahám spíš když dělám výraznější líčení a nechci si třeba třpytkama obalit aplikátor od fixkových. Navíc jsou o něco černější a na líčení líp vyniknou. No tyhle jsem měla alespoň tak 100 let a už začínají být takové sušší, tak je vyhazuji. 
Balea Gel na holení s aloe vera a avokádovým olejem
Další ze stálic, která za hubičku skvěle poslouží. Klasický gel na holení za 40 Kč. Občas si na přilepšenou koupím Satin Care, ale jinak tomuhle zůstávám věrná už roky a hned jsem si do sprchy dala další balení.

Avon Pomegranate & Peony Pěna do koupele
Moje první pěna do koupele od Avonu a musím říct, že mě dost překvapila. Další produkt, který teď budu z Avonu brát pravidelně. Nádherně napění a zároveň udělá i růžovou vodu, pěna vydrží celou dobu, co vydržím ve vaně. 

Astrid AquaBiotic Micelární voda 3v1 
Já vím, že to tu drmolím pořád dokola, ale zase stálice. Prostě mě když si nějaká značka něčím získá, tak má zákazníka na dalších XY let viz. případ této micelárky, případ Dove sprcháčů, Balea holících gelů. Stojí většinou kolem 100-120 Kč, čímž se řadí k těm nejlevnějším micelárkám, co zároveň fungují. Všechno odlíčí během chviličky a nepálí. 

Today Odlakovač na nehty bez acetonu
Odlakovač s praktickým pumpičkovým balením, který jsem teď měla asi tak 3x za sebou furt ten samý. Jedná se o značku, kterou najdete v Penny nebo v Bille a na odlakovač bez acetonu odlakuje fakt pěkně. Stojí 40 Kč a mě vydží vždycky tak 3-4 měsíce. 

Ziaja Cupuacu Tělový peeling s karité a brazilským oříškem 
Cupuacu je bezesporu řada, která obletěla celý internet, no ke mě se dostala, tak nějak až teď. Voní lehce kávově a v nabídce mají peeling, tělové mléko a sprcháč tuším. Mám v plánu vyzkoušet i další věci. Ziaja mě odrazuje hlavně velikostí balení, mě prostě používat 400 ml sprcháče jednoho a toho samého v kuse nebude bavit. Musela bych ho střídat ještě minimálně s jedním. No peelingy mají vymazlený jenom, co je pravda. 

Airwick Apple Orchard & Ceylon Cinnamon
Jedna ze svíček, co jsem si před Vánocemi zuřivě nakoupila v rámci koupím si tunu svíček, co voní jako jablka a skořice, protože nevidím důvod proč ne. Tahle už hořela pěkně, ale pak když se blížila ke dnu, už šla blbě zapálit. 

Avon Footworks Krém na popraskané paty
Bez tohohle krému na nohy si nedokážu představit život. Jediná věc, co mi alespoň trochu zachraňuje nohy. Patřím mezi ty lidi, co brutálně nesnáší něco brousit nebo pilovat, tudíž radši chodím furt namazaná (krémem) než si brousit paty. 

Dove Nourishing Silk sprchový krém
Dove je značka, kterou milujeme všichni napříč celou rodinou. Perfektní nadýchaný krémový sprcháče, to je něco, co oni zkrátka umí. Tenhle parfemací patřil mezi mé méně oblíbené, ale jinak super jako vždy. Ráda se k této značce vracím a kupuju jí právě i v rámci rodiny jako různé dárky. 

Loreál Paris Preference 74 Dublin
Prostě perfektní zrzavá barva z drogerky, která sice drží jen 3 týdny, ale s tím se u těchto odstínů dá počítat. Seženete prakticky všude kolem 160 Kč. 

Lactovit Fruit Energy Broskev a Grep
Chtěla jsem vyzkoušet i nějakou jinou značku krémových sprchových gelů než Dove a Nivea, a tak jsme sáhla po tomto. No a není to úplně, to co bych chtěla. Parfemace absolutně jedno velký ne. Konzistencí je to hodně tekutý, není to prostě takový bohatý krém jako jsem zvyklá od Dove. No já si od Lactovitu zřejmě už nic nekoupím, nemá to něco, pro co bych se k ní vracela.

Garnier Hydra Bomb Tissue Mask s levandulí
Opět plátýnková maska, opět Garnier. No v březnu jsem se s maskama pěkně rozjela a taky jsem jednu dobu měla pleť jako miminko. Tahle byla super, nádherně zklidňovala pleť a ani nějak agresivně nevoněla. Za ty peníze, co stojí naprosto super maska! 

Maybelline Baby Skin báze pro zjemnění pórů
Moje první báez v životě a byla super. Krásně se na ní zapracovával makeup, korektor i konturování. Patřila mezi silikonové báze, ale nepřišlo mi, že by póry nějak ucpávala. Určitě po ní sáhnu znovu, už teď mi doma chybí. 

Avon UrbanSkin makeup
No tohle je katastrofa! Absolutně to nevydrží, nejde to pořádně zapracovat. Tohle doma prostě nechci, protože na co bych asi využila makeup, který nevydrží ani hodinu koukatelný? 

Ještě mi po vydání článku došlo, že jsem zapomněla zahrnout bomby, od kterých pochopitelně nemám žádný obal, a tak jsem se rozhodla tuto část doplnit :-D. 
První ze spotřebovaných bomb je tahle modrá s hvězdičkou od značky Bomb Cosmetics. V porovnání třeba s Lushem, u těchto bomb tolik nevynikne jakákoliv vůně, nejsou zkrátka tak intenzivní, ale také je důležité říct, že stojí polovinu toho, co Lush. Ráda si občas udělám radost a nějakou si vyberu. 

A jako druhou tady mám tuhle růžovou roztomilost s kočičkou od stejné značky se stejnými specifiky. Prostě za 70 Kč kolik běžně stojívají jsou to fajn bomby a mají docela velký výběr a jsou též o něco dostupnější pro mě než Lush. 

Dva balíčky odličovacích tamponků Ebelin a Isana. Osobně upřednostňuju Ebelin, kde jich je víc.
Tak jsme se konečně dopracovali až sem, kde můžete vidět všechny produkty po hromadě. Trochu děsivý pohled. Pro mě je tohle největší spotřebováno, co jsem kdy psala. 

A co jste za uplynulý měsíc spotřebovali vy? Dejte mi vědět do komentářů!

Vaše Sabbi







9 komentářů:

  1. Ty jo, to je mazec. Taky jsem dnes zveřejnila tenhle článek, ale oproti tobě to vypadá, že se asi nemyju nebo co. :D Mám toho taky třetinu a to ještě za dva měsíce. I když je pravda, že třeba se sprcháčela musím dost šetřit. Kvůli svojí pokožce toho tolik nevypatlám. Dávám si malinko, abych neměla nějakou alergickou reakci. :)
    Měj se pěkně, Sabi zdraví Sabi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju moc za komentář :-) No mě to taky překvapilo kolik se mi toho nashromáždilo, ale ono hodně dělá to, že všechno jsou to poměrně malý balení... Tak to se běžím hnedka podívat na tvůj článek :-D
      Měj se fajn Sabčo <3

      Vymazat
  2. Wow, tolik zajímavých produktů! Koukám, že máš také v oblibě kokosové vůně - ten kokosový krém na ruce bych brala hned! :D :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, já bych mohla mít kokosový všechno, akorát v jídle jím kokos možná tak ve zmrzlině, jinak vůbec :-D Děkuju moc za komentář, měj se fajn !

      Vymazat
  3. Ahoj Sabi,
    moc jsem se na tento článek těšila! Ty plátýnkové masky Garnier mám doma taky, dojde na ně teď v dubnu. Zaujala mě svíčka z Tesca, budu muset jejich nabídku omrknout, až se tam dostanu. Ráda bych zkusila zase nějaké levnější svíčky než jen Yankee Candle. Ten banánový krém jsem měla už dvakrát v košíku na eshopu, ale to víš, ta nákupní stopka... Kakaovou řadu z Avonu jsem ještě nezkoušela a asi to budu muset napravit:-) Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, se svíčkama to mám teď přesně opačně, chtěla bych zkusit nějakou z těch lepších, konkrétně nějakou WoodWick, ale furt je mi líto za to dát ty peníze. Závidím ti tvou pevnou vůli, já jí na tohle nemám, ostatně ani na věci jako jsou třeba diety, co teď spousta holek drží. Jsem takový člověk, co chce všechno teď hned.
      Měj se fajn :-)

      Vymazat
  4. Panečku takových věcí. Já kosmetiku miluju, ale nikdy jsem si toho snad nekoupila za měsíc tolik :D fakt super aspoň máš pak dobré recenze a víš co ti vyhovuje apod. Garnier mám docela ráda, ale za mě tam je až moc alkoholu tak díky tomu si ho moc nekupuji no :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No občas to leze dost do peněz, takže ve finále si krom kosmetiky nic nekoupím, ale zase když prostě je mi na prd, tak ta kosmetika mi i tak dělá ohromnou radost a v koupelně si nejvíc odpočinu.

      Vymazat
  5. To tedy je fakt slušná hromada. Znám jen krém s kakaovým máslem od Avonu, ten byl prima. A na odličovací tamponky od Ebelinu jsem teď dost zanevřela - rozdělují se, když je tahám s balení a to nesnáším. Přesedlala jsem na Cien. Ale je fakt, že já použíávm ty malé.
    Článek o spotřebované kosmetice mám už na blogu, ale za březen to byla dost bída.

    OdpovědětVymazat