neděle 25. dubna 2021

Ryor: Šeříková limitovaná edice

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Vzhledem k tomu, že venku už začínají zpívat ptáčkové pomalu nám začíná jaro. Letos fakt na mě až moc pomalu už se těším až bude pěkně a budu na sluníčku pít aperol a lakovat si nehty. Dneska bych si tu chtěla rozebrat limitovanou edici české značky Ryor a to s vůní šeříku. U nás zatím ještě nikde nekvete, jinak jsem to původně chtěla vyfotit u něj. 

Prvním produktem z této řady, který jsem vyzkoušela je cukrový peeling. Tohle je přesně ten typ peelingu, co má tu cukrovou hrubou část a nad ní vrstvu oleje, takže pozor ať se nepolijete jako zprvu já. Líbí se mi poměrně jednoduchý obal s vzorem právě šeříku, tohle je snad první vážně promyšlený design, co u této značky vidím. Peeling je opravdu příjemně hrubý, takže s ním krásně promasírujete vybrané partie. Netypické množství 325 g je o něco větší než obvyklých 250 a já už mám peeling druhý týden a ještě v něm mám. Jsem na tohle hrozná, miluju se peelingovat, takže mi nikdy to balení moc dlouho nevydrží. Škoda, že větší se příliš nedělají. Vůně je taková velmi netypická a rozhodně nemusí sedět každému. Já nejsem úplně jejím fanouškem, ale nevadí mi. Hodnotím 7/10 :-) 
Druhým a zároveň poslední produktem je krém na ruce s příjemnou voskovou konzistencí. Narozdíl od krému, který jsem měla před ním a je zmíněný v mých prvních propadácích je tento velmi příjemný a ručičky po něm hydratované. Opět vůně mě neoslovila, ale nijak mi nevadí. Znovu už si ho asi nekoupím, ale hodnotila bych ho 6/10. 

Kromě těchto dvou produktů v edici najdete i sprchový olej, osvěžující mlhu nebo třeba tělové máslo. 

Co vy a tato jarem dýchající limitovaná edice? Dejte mi vědět do komentářů :-) 
Vaše Sabbi 



2 komentáře:

  1. Ahoj,
    já jsem měla celou tuto limitku, kupovala jsem si ji někdy před rokem a asi v té době vyšla recenze na blogu. Miluji vůni šeříku a zde je povedená, není nějak zbytečně těžká nebo chemická. Peelingy od Ryoru mi moc vyhovují, kupovala jsem si ještě ten s citronovou trávou a byl skvělý. Mně se tato limitka líbila a vše mi sedělo.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, děkuju ti mnohokrát za komentář. Já s Ryorem nemám moc zkušenosti právě :-D Děkuju za tip, no já citrusové vůně příliš nemusím.
      Měj se krásně <3

      Vymazat

Rossmann haul