čtvrtek 19. října 2023

Skin 79 Fresh garden mask

 Ahoj, vítám vás u recenze na druhou polovinu masek značky Skin 79, tentokrát z řady Fresh garden mask, kde opět každý z produktů stojí 39,90 Kč a já jsem kupovala v Rossmannu. 

Pearl 
Masku s výtažkem z perel jsem si dala jako první, chtěla jsem něco takového uklidňujícího a současně vyhlazujícího. Plátýnka jsou stejně hloupě dlouhé a úzké jako u masek, co jsme si recenzovali minule. Nakonec se mi to podařilo poskládat na obličeji, tak že to drželo a neteklo. Maska byla příjemně uklidňující, chvíli pokožka lepila, ale jak se to úplně vstřebalo, tak to přešlo. Nicméně suchým místům na obličeji to trochu pomohlo, musím teď začít zase maskovat pravidelněji. 

Aloe
Tuhle masku jsem si dávala v rámci beauty večera, kdy jsem si současně i barvila vlasy a dělala nehty a chtěla jsem něco opět zklidňujícího. Masku se mi podařilo poměrně dobře nastavit, takže mi držela na obličeji a nikde se neodchlipovala .  Nebyla nijak výrazně parfemovaná, opravdu pěkně hydratuje a na pleti pak než se úplně vcucne má tendence lehce lepkat. 

Glacial Water 
V překladu voda z ledovce. Maska byla moc příjemná a pleť hezky vyhladila, chvíli trvalo než se vsáknul film subjektivně bych řekla, že déle než u těch předchozích. Dělala moc pěkný efekt na pleti a plátýnko ač nebylo úplně perfektní se dalo poskládat a drželo i v té vaší personalizované formaci. 

Všechny jmenované masky byly vlastně docela dobré, s přihlédnutém na cenu 8/10. Dokážu si představit něco lepšího, ale nevedly si vůbec špatně. Znáte značku Skin 79? Zkoušeli jste od ní něco? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča


4 komentáře:

  1. V Rossmannu v mají v poslední době masek hodně velký výběr. Tyhle jsem ještě nezkoušela

    OdpovědětVymazat
  2. Já v Rossmannu tudle byla a tyhle masky u nás neměly. Nicméně obaly mají krásné.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi, pro mě určitě nebudou, ale jako dárek dobrý tip. Krásné podzimní dny přeji. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi,
    znám právě ty jejich masky a většinu z těch tvých jsem taky měla:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat